Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Witsel ve Defour bu sezon Standard'a kalacaklar. Sampiyonlar ligi icin. Sonra duruma gore elenirlerse belki ocakta giderler ama sanmiyorum. Gelecek sezon sonu gider ikiside muhtemelen. Bu ikili en az 15 milyon euro'ya satilir. Fellaini'nin 20'ye yakin ettigi donemde bunlarda o kadar eder. Yani biz alamayiz. Ha birini sponspor yardimiyla alabiliriz belki ama geleceklerini sanmam. Giderlerse cok daha ust duzey bir kulube giderler.

Ayni takimdan Jovanovic ve Mbokani'de cok iyiler. Birde Kaleci Sinan Bolat.

Ben Galatasaray yonetimi yerinde olsam, Belcika kuluplerini takip ederim. Cok iyi genc oyuncular getiriyorlar, sonrada Avrupa'ya pazarliyolar. Cok iyi oyuncular cikiyor aralarindan. Suan dunya devlerinde oynayan bazi oyuncular Belcika liginden gelmedir ...

Artik bizde boyle yapmaliyiz. BELIRLI bir yastan sonra oyuncular satilmali BAZI OZEL oyuncular haric ...

Formalardan sonra transferdede hayal kırıklıgı yasamam umarım.

bu parasızlık bizi mahfetti yuksek ucuk oyunculara hiç bakmayın beyler sadece keita ya bonservis verilmişken gidip deco falan bana hayal geliyor gercekçi olmak gerekirse servetde satılamayınca transfer cıkmaza girdi maalesef ve de en onemlisi galatasaray seyrantepe stadı yapılamaması para kaynagını kesti iyice iişler zora girdi ben bunları onceden de yazarken hadi ordan derlerdi ama gorduk işte servet satılamadi stad yetişemedi para kaynakları tıkandı bu senede idare edelim seneye şu stad olsun da 2010 sonlarından itibaren rahatlamaya başlayalım

bu parasızlık bizi mahfetti yuksek ucuk oyunculara hiç bakmayın beyler sadece keita ya bonservis verilmişken gidip deco falan bana hayal geliyor gercekçi olmak gerekirse servetde satılamayınca transfer cıkmaza girdi maalesef ve de en onemlisi galatasaray seyrantepe stadı yapılamaması para kaynagını kesti iyice iişler zora girdi ben bunları onceden de yazarken hadi ordan derlerdi ama gorduk işte servet satılamadi stad yetişemedi para kaynakları tıkandı bu senede idare edelim seneye şu stad olsun da 2010 sonlarından itibaren rahatlamaya başlayalım

stadın bu seneye yetişmeyeceği zaten uzun zamandır belliydi, süpriz olmadı. stat seneye yetiştirilmeye çalışılıyor.

haklısın, beklentileri ne kadar küçültürsek gelen oyuncudan o derece memnun kalırız.

deco, vaart, sneijder gibi isimler çıtayı fazla yükselten oyuncular. gelen oyuncu beğenilmiyor sonra.

ben de çok büyük bir yıldız beklemiyorum ama transfer olacaktır ve bu isim galatasaray'a faydalı olacak iyi bir isim olacaktır.

ama ben senin yorumlarını yine de fazla karamsar buluyorum.

uzun zamandır daha transfer yapamayız diyorsun ama daha 1-2 takviye daha olacaktır maddi imkanların el verdiği ölçüde.

herkes paraları yok, oyuncu alamayacaklar bu sene derken keita alındı.

o derecede bir isim olmayacaktır belki ama yine bize yararlı olacak nokta bir transfer bekliyorum ben.

Fatih Tekke kendisini geliştiremiyor"

Zenit'in idari menajeri Maxim Mitrofanov, Fatih Tekke'nin artık kendisini geliştiremediğini belirterek oyuncu için kulüp arayışlarını sürdürdüklerini dile getirdi.

28.Tem.2009 11:03:31

Futbol yaşantısını Zenit'te sürdüren Fatih Tekke, hâlâ kendisine yeni bir kulüp arıyor.

Zenit'in idari menajeri Maxim Mitrofanov, Türk oyuncuyu ellerinden çıkarmak için her yolu denediklerini belirtti ve "bir çok sebepten dolayı Fatih artık kendisini fiziksel ve mental açıdan geliştiremiyor. Menajerler aracılığıyla kendisine yeni bir kulüp arıyoruz" diyerek oyuncunun takımda geleceğinin olmadığını bir kez daha yeniledi.

Goal.com

Fatih Tekke.

Sağ tarafa Beşiktaş'ın aldığı Rıdvan'ı alsak iyi olurdu.Ancak Abdurrahman Dererli fena gitmez oraya

yabancı oyuncu bu saatten sonra pek fayda sağlamaz manisadan sezeri alalım ve transferi kapatalım bence bu kadro sampiyon olur.

Milan Baros

Nonda

Bizim son dakika bir yabancı transferi meşhur oldu artık. Çok da faydalı oluyor.

Keşke daha erken yapsalar şu işi.

son dakika transferleri genelde daha makul fiyatlara bitirilebiliyor, o yüzden.

nonda'nın mesela talibi varken bu kadar kelepir fiyata alınamazdı ama son güne kadar alan çıkmayınca çok cüzi bir miktara bıraktılar.

bu bir yöntem meselesidir. tabii ki erkenden alınsa, kampa katılsa, arkadaşlarıyla kaynaşsa, form tutsa daha güzel olur ama o zaman da daha büyük bir maliyeti gözden çıkarmak gerekiyor.

Manchester Evening News’un haberine göre, City yönetimi ve teknik direktör Mark Hughes’un, Valeri Bojinov, Benjani Mwaruwari ve Elano’yu gözden çıkardığı iddia edildi.
Elano ' yu alabilsek süper ötesi olurdu . .

Fatih Tekke kendisini geliştiremiyor"

Zenit'in idari menajeri Maxim Mitrofanov, Fatih Tekke'nin artık kendisini geliştiremediğini belirterek oyuncu için kulüp arayışlarını sürdürdüklerini dile getirdi.

28.Tem.2009 11:03:31

Futbol yaşantısını Zenit'te sürdüren Fatih Tekke, hâlâ kendisine yeni bir kulüp arıyor.

Zenit'in idari menajeri Maxim Mitrofanov, Türk oyuncuyu ellerinden çıkarmak için her yolu denediklerini belirtti ve "bir çok sebepten dolayı Fatih artık kendisini fiziksel ve mental açıdan geliştiremiyor. Menajerler aracılığıyla kendisine yeni bir kulüp arıyoruz" diyerek oyuncunun takımda geleceğinin olmadığını bir kez daha yeniledi.

Goal.com

Fatih Tekke.

2. gökhan zan olayı olur:cool::cool:

güya gençleştirmeye gidecez:cool::cool::cool:

arkadaslar konuyla alakası yok ama yarın ALİ SAMİ YEN i anıcaz deniliyor resmi sitede..törene gelicek ark.lar varmı aranıza bilmek istedim.ben şahsen yarın orada olucam.eger gelıcek ark lar varsa önceden bi buluşma ayarlayıp mezarlıga toplu şekilde gidelim istedim..gelicek ark.lar varsa mesajıma cewap atarsa cok sevinirim saygılarımla..

Geri
Üst Alt