Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: #Gabriel Milito , # Alex , # Mickaël Silvestre

Silvestre dün benimde aklima gelmisti sag bek olarak.Ama alisik degiliz ki senede 4 bombaya:D O yüzden süper bir transfere sartlandirmiyorum kendimi. Olursa da cosarim tabi o ayri. Ben ilk etapta kadroda futbolcularin sakatlanmadan oynamalarini istiyorum. Bu sampiyonlugun garantisi olacaktir zaten.Yeter ki tam kadro 15-20 mac bi arka arkaya oynayalim

Farkındayım lakin bunlar ciddi anlamda alınamayacak oyuncular değil. Ve aslında her bireri de tam bizim aradığımız niteliklere sahip oyuncular. Bence göz önünde olması gereken bir konu. O yüzden bir başlık altında açtım.

Eğer sayın moderatörlerimiz açısından bir sakınca yoksa, bu 3 oyuncu üzerinde tartışsak diyorum.

Farkındayım lakin bunlar ciddi anlamda alınamayacak oyuncular değil. Ve aslında her bireri de tam bizim aradığımız niteliklere sahip oyuncular. Bence göz önünde olması gereken bir konu. O yüzden bir başlık altında açtım.

Eğer sayın moderatörlerimiz açısından bir sakınca yoksa, bu 3 oyuncu üzerinde tartışsak diyorum.

Ben şahsen Alex'i isterim. Hem teknik, hem taş gibi defans yapar, hem de iyi serbest vuruş çeker. ;)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Aydın inan bana herkesin senin gibi düşünceleri var,güzel öneriler,güzel isimler ama bütün üyeler bu fikirlerini ayrı konular açarak belirtselerdi halimiz nolurdu ? Lütfen kusura bakma,bireysel olarak da algılama sakın.

Önerilerine gelince ;

Alex aradığımız stoper değil,Milito'nun da çok ağır sakatlıklar yaşadığını biliyoruz,Silvestre de eski Silvestre değil.Az ve öz. :D

Aydın inan bana herkesin senin gibi düşünceleri var,güzel öneriler,güzel isimler ama bütün üyeler bu fikirlerini ayrı konular açarak belirtselerdi halimiz nolurdu ? Lütfen kusura bakma,bireysel olarak da algılama sakın.

Önerilerine gelince ;

Alex aradığımız stoper değil,Milito'nun da çok ağır sakatlıklar yaşadığını biliyoruz,Silvestre de eski Silvestre değil.Az ve öz. :D

Anlıyorum Murat. Teşekkürler uyarın için.

Türkiye'deki forvetler , fiziki anlamda Silvestre'nin ve Alex'in yanına yaklaşamazlar.

Silvestre'nin ve Milito'nun tecrübe açısından takıma çok şey katacaklardır , ayrıca takımı ileriye taşıyabilecek yetenekteler.

Silvestre'nin ölüsü bile işi götürür burda bana göre.

Milito'nun sakatlığı araştırılmalı.

Anlıyorum Murat. Teşekkürler uyarın için.

Türkiye'deki forvetler , fiziki anlamda Silvestre'nin ve Alex'in yanına yaklaşamazlar.

Silvestre'nin ve Milito'nun tecrübe açısından takıma çok şey katacağını , ayrıca takımı ileriye taşıyabilecek birer stoper olarak görüyorum.

Silvestre'nin ölüsü bile işi götürür burda bana göre.

Milito'nun sakatlığı araştırılmalı.

Alex biraz Servet tarzında bir stoper.Çift forvette 2 tane Hakan Şükür'ün bir arada oynatır mısın ? Veya 2 tane Saviola'yı.Oynatmazsın.Stoper ikililerinin de bence farklı özelliklere sahip olması gerek.Biri çevik,topla oynamaya yatkın olmalı,diğeri de cengaver. :) Kaptan - Popescu ikilisi her zaman bir rüyadır benim için,bir daha oluşturabilir miyiz böyle bir ikili,bilmiyorum.

Milito transferi imkansız değil ama dediğin gibi sakatlığı araştırılmalı.

Alex biraz Servet tarzında bir stoper.Çift forvette 2 tane Hakan Şükür'ün bir arada oynatır mısın ? Veya 2 tane Saviola'yı.Oynatmazsın.Stoper ikililerinin de bence farklı özelliklere sahip olması gerek.Biri çevik,topla oynamaya yatkın olmalı,diğeri de cengaver. :) Kaptan - Popescu ikilisi her zaman bir rüyadır benim için,bir daha oluşturabilir miyiz böyle bir ikili,bilmiyorum.

Milito transferi imkansız değil ama dediğin gibi sakatlığı araştırılmalı.

Alex Servet'ten daha teknik bir oyuncu bence. İleriye doğru çabuk ve isabetli paslar atabilen, duran top organizasyonu dışında ileri çıkıp goller kaydeden, frikik gollerine de şahit olduğumuz bir stoperdir. ;)

Aradigimiz stoper turu mu var yoksa ben mi yanlis anladim? Chelsea adami verecek, adam da gelmeyi kabul edecek, biz 'yok abi biz baska tur stoper ariyoruz kusura bakma' diyecegiz? Stoperin 2 turu vardir: yer tutmasini, defans yapmasini bilen stoper ve uyduruk stoper. Bir de topu oyuna sokan stoper geyigi cikti ki hic sormayin. Topu iyi oyuna sokuyor diye neredeyse her mac gol yediren Meira'yi ozledi millet. Bu yuzden Alex'i istemeyenlere ancak sapka cikaririm. :tiphat:

Murat Alex gelirse opup basimiza koyalim. Adam bu sene mukemmele yakin oynadi. Terry'i bile gecti.

Benim Baros'a alternatif genç forvet adayım Tomáš Pekhart,henüz 20 yaşında ve Çek,Baros'da destek olur hemşehrisine :)

Mouhamadou Dabo bu adamı bikaç sene içinde çok görcez ismini çok duycaz. alsak böyle biadam daha piyasa yapmadan.

Kulübe yakın bir kaynakta bir forvet alındı ismin açıklanmadığı belirtiliyor.Ayrıca forvetin TÜRKİYE'de tanınan biri olduğu yaşınında 30'un üstünde ve 18'in altında olmadığı da söyleniyor yani forvet transferi bitti .... Ama kim ?

Kulübe yakın bir kaynakta bir forvet alındı ismin açıklanmadığı belirtiliyor.Ayrıca forvetin TÜRKİYE'de tanınan biri olduğu yaşınında 30'un üstünde ve 18'in altında olmadığı da söyleniyor yani forvet transferi bitti .... Ama kim ?

klübe yakın kaynak derken:confused:

o kulübe yakın kaynak kim fossa mı :d

Sallamaya bak ya:D 18 ile 30 arasında madem o kadar biliyosunuz desenize mesela 23-25 arası diye, herkes biliyor bir transfer yapılacaksa o aralıkta olacağını, dalga geçmekten başka birşey değil.

Geri
Üst Alt