Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Ben Arthur Boka'yı istiyorum fena oyuncu değil defansın her iki kanadında da oynayabiliyor:

https://www.transfermarkt.de/de/spieler/13038/boka-arthur/profil.html

Ama ondan önce biraz şansımızı zorlayıp Werder Bremen'den Clemens Fritz'i de düşünebiliriz:

https://www.transfermarkt.de/de/spieler/1277/fritz-clemens/profil.html

fritz de olabilir ama benim tercihim corluka:D

https://www.transfermarkt.de/de/spieler/34393/corluka-vedran/profil.html

Cristian Eduardo Zapata.1986-09-30 doğumlu stoper ve sağ bek olarakta görev yapabilen bir futbolcu.Şu an Udinese takımında forma giyiyor.

Raúl García.1986-07-11 doğumlu orta sahanın her yerinde oynabilen çok yönlü bir futbolcu.İspanya ligi takımlarından Atletico Madrid de oynuyor.

Stefan Kiessling.1984-01-25 doğumlu oyuncu forvetin yanı sıra orta sahada da oynayabilen bir futbolcu.Uzun boyuyla ve top kontrolüyle dikkat çeken oyuncu Leverkusen de oynuyor.

bu saydığım 3 isimde Galatasaraya gelebilecek ve geldiğinde çok iyi işler çıkaracak oyncular.Umarım Haldun Üstünel abimiz bu formu okur ve görüşlerimizi değerlendirir.

bunları izleyerek mi yazdın yoksa fmden mi renktaş

istatistiklerine baktım transfermarkttan forvet görünüyorlar birinin golü yok birinin 2 gol 3 asist galiba(taison)

genç oyuncular o kadar iyi değiller gibi istatistiklere göre konuşuyorum ama taison da iş vardır belki biraz bilgi versen iyi olur

taison barcellos freda bu sene tum maçlarda (lig kupa vss) attiği 24 golle kendi takımının gol yukunu çekiyor.. waltera gelince de forvet değil de ortasaha yada ofansif ortasaha oldugunu zannediyordum..bir aralar manu nun 5 mio luk teklifi sozkkonusuydu. hoş manunun ilgilendiği bir oyuncuyu getirmek biraz zor olabilir ama ilk onbir garantisiyle ne biliiym aklini başka şeylerle çlwbilseydik haldun ustunel çok rahat getirebilirdi bu oyuncuyu. sonuc olarak ikiside çok ço yetenekli gencler ve buyuk paralara satilmasi kuvvetle muhtemel..

beyler galatarasayin maccabi netanya ile yaptiği maçin tamamini bir daha nereden izleyebilirim. hevesim kursağimda kaldi izleyemedim çok merak ediyorum. nolur yardimci olun..

bence transfere gerek yok artık

Cristian Eduardo Zapata.1986-09-30 doğumlu stoper ve sağ bek olarakta görev yapabilen bir futbolcu.Şu an Udinese takımında forma giyiyor.

Raúl García.1986-07-11 doğumlu orta sahanın her yerinde oynabilen çok yönlü bir futbolcu.İspanya ligi takımlarından Atletico Madrid de oynuyor.

Stefan Kiessling.1984-01-25 doğumlu oyuncu forvetin yanı sıra orta sahada da oynayabilen bir futbolcu.Uzun boyuyla ve top kontrolüyle dikkat çeken oyuncu Leverkusen de oynuyor.

bu saydığım 3 isimde Galatasaraya gelebilecek ve geldiğinde çok iyi işler çıkaracak oyncular.Umarım Haldun Üstünel abimiz bu formu okur ve görüşlerimizi değerlendirir.

Raul Garcia kanat oyuncusu, hiç ihtiyacımız olmayan bir mevkide oynuyor.

Kiessling ise forvet oyuncusu. Bizim takıma yedek forvet oyuncusu lazımdı. Ancak ve ancak Nonda gönderilirse yerine genç ve istikbali parlak bir forvet alınacağını düşünüyordum. Ama dün Netanya maçında Nonda 3 gol birden atınca, forvet mevkisine takviye yapılma olasılığını düşük olarak görmeye başladım.

Raul Garcia kanat oyuncusu, hiç ihtiyacımız olmayan bir mevkide oynuyor.

Kiessling ise forvet oyuncusu. Bizim takıma yedek forvet oyuncusu lazımdı. Ancak ve ancak Nonda gönderilirse yerine genç ve istikbali parlak bir forvet alınacağını düşünüyordum. Ama dün Netanya maçında Nonda 3 gol birden atınca, forvet mevkisine takviye yapılma olasılığını düşük olarak görmeye başladım.

sadece netanya maçinda atmiş oldugu uç gol bence nonda nin kalmasi için yeterli bir sebep değil yine sana katiliyorum gelecek vaadeden yedek kalmayı sorun etmeyecek bir forvete ihtiyacimiz var yabanci olur yerli olur hiç farketmez..genc ve yetenekli olduktan sonra hiçbirşey farketmez..

içimden geçenler galatasaray lech poznan ile eşleşecek. trabzon toulouse ile sivasspor cluj takımıyla fenerbahce iser sionla eşleşecek. bakalim ne kadarini tutturucaz..

iyi sayilirim yaa 4 te 2 tutturmuşum..

Linde'nin sakatlığının ardından orta sahaya bi takviye gelebilir.

Murat Ceylan alınsa çok iyi olur

yok renkdaş naptin 14 mio be. bu haber kolpadir. moussa gercekten potansiyeli olan bir oyuncu ustelik henuz 19 yaşinda ama maximum bi fiyat verilse 6 --7 mioya çok rahat bağlanir.. 14 mio ha peeeevvvv...

Geri
Üst Alt