Tamer Kaptan
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 10.982
- 2
- 1.363
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Batuhan
Batuhan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Arthur Boka'yı istiyorum fena oyuncu değil defansın her iki kanadında da oynayabiliyor:
https://www.transfermarkt.de/de/spieler/13038/boka-arthur/profil.html
Ama ondan önce biraz şansımızı zorlayıp Werder Bremen'den Clemens Fritz'i de düşünebiliriz:
https://www.transfermarkt.de/de/spieler/1277/fritz-clemens/profil.html
bunları izleyerek mi yazdın yoksa fmden mi renktaş
istatistiklerine baktım transfermarkttan forvet görünüyorlar birinin golü yok birinin 2 gol 3 asist galiba(taison)
genç oyuncular o kadar iyi değiller gibi istatistiklere göre konuşuyorum ama taison da iş vardır belki biraz bilgi versen iyi olur
Cristian Eduardo Zapata.1986-09-30 doğumlu stoper ve sağ bek olarakta görev yapabilen bir futbolcu.Şu an Udinese takımında forma giyiyor.
Raúl García.1986-07-11 doğumlu orta sahanın her yerinde oynabilen çok yönlü bir futbolcu.İspanya ligi takımlarından Atletico Madrid de oynuyor.
Stefan Kiessling.1984-01-25 doğumlu oyuncu forvetin yanı sıra orta sahada da oynayabilen bir futbolcu.Uzun boyuyla ve top kontrolüyle dikkat çeken oyuncu Leverkusen de oynuyor.
bu saydığım 3 isimde Galatasaraya gelebilecek ve geldiğinde çok iyi işler çıkaracak oyncular.Umarım Haldun Üstünel abimiz bu formu okur ve görüşlerimizi değerlendirir.
Raul Garcia kanat oyuncusu, hiç ihtiyacımız olmayan bir mevkide oynuyor.
Kiessling ise forvet oyuncusu. Bizim takıma yedek forvet oyuncusu lazımdı. Ancak ve ancak Nonda gönderilirse yerine genç ve istikbali parlak bir forvet alınacağını düşünüyordum. Ama dün Netanya maçında Nonda 3 gol birden atınca, forvet mevkisine takviye yapılma olasılığını düşük olarak görmeye başladım.
emana gelsin taş gibi adam be![]()
Toulouse -Moussa Sissoko
Tottenham'dan 14M€'luk öneriyi red etmişler.