Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Aurelio 'ya göre daha iyi bir tercih olur. Bugün Lazio maçında sonradan oyuna sokup oynattı Mourinho. İnter 'in bence göndermemesi gerekir bu sene.

niye şaka olsun daha genç daha güçlü daha çok yönlü bir oyuncu.

Nonda futbol zekası,fizik gücü ve tekniyi ile Türkiyenin en iyi forvetlerinden biridir ha hız yok oda olsa Barosu keserdi zaten Kamanan ise küçük takımın büyük topçusu Anderlecht maçlarında gördük işte top bile kontrol edemiyor Nonda eski Nonda degil ama okadar düşmedi yapmayın lütfen

Nondayı beğenmediğim için değil,uzun vadeli görmediğim için böyle bir düşünce oluştu.ayrıca kamanan tarzı kenarlardada oynayabilen adam eksilten bir oyuncunun kadro derinliğine katkı yapacağını düşündüm.

Nondayı beğenmediğim için değil,uzun vadeli görmediğim için böyle bir düşünce oluştu.ayrıca kamanan tarzı kenarlardada oynayabilen adam eksilten bir oyuncunun kadro derinliğine katkı yapacağını düşündüm.

Düşüncene saygı duyuyorum Kamananın büyük takım topcusu olmadıgını söylüyorum sadece bkz:Bilica

nondayı çok küçümsüyorsunuz.kamana kimmiş abartmayın adamlar intertotoda bişey yapmıyor kamanan nonda drogbayı yedek bırakmış adam sadece şansız sakatlıklarla güçsüz düşmüş kamanan kimmiş yaw.biz uefa champiyonlar ligi diyelim boşu boşuna 6+2 ye kamananla dolduralım?

nondayı çok küçümsüyorsunuz.kamana kimmiş abartmayın adamlar intertotoda bişey yapmıyor kamanan nonda drogbayı yedek bırakmış adam sadece şansız sakatlıklarla güçsüz düşmüş kamanan kimmiş yaw.biz uefa champiyonlar ligi diyelim boşu boşuna 6+2 ye kamananla dolduralım?
nonda drogbayı nerde yedek bırakmış dostum?

Orta saha lazım.

Tobias tipinde ama sakatlanmayanından olsun.

Şimdi ben Fenerbahçe'liyim diye sallayacak yine millet ama benim duyduğum kadarıyla iyi,isim yapmış bir stoper ile anlaşmışsınız.

İsim fln. bilmiyorum bekleyip göreceğiz...

Şimdi ben Fenerbahçe'liyim diye sallayacak yine millet ama benim duyduğum kadarıyla iyi,isim yapmış bir stoper ile anlaşmışsınız.

İsim fln. bilmiyorum bekleyip göreceğiz...

Niye sallasınlar ki?

Stoper geleceği belli bir şey. Bir de isim yapmış biriyse çok daha güzel olur.

Geri
Üst Alt