Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

8.5 milyon euro verdiğimiz adam yedek kalacak yani.

ama yönetimin aklından bile geçmemiştr bu isim oyüzden de alamayız dedim:D

Yok Messi bireysel oynuyor Xavi gelsin ama oda hep pas atıyor top tutamıyor Drogba gelsin ama oda çok şut atıyor neyse Hüseyin Cimşiri alsınlar

fabio cannavaro, pek mantikli olmadi sanki?

hayır tabikide:D hitzpergelden bahsediyorum:D

Hitzls aslında bir dönem Sttutgart'da bizim Meira'yla beraber önlibero oynuyodu linderothtan iyidir ama yabancı sınırlaması denen bişey var Keita-Elano-Baros-Kewell-Hitzlberger-Franco bide yeni gelecek stoper var

Hitzls aslında bir dönem Sttutgart'da bizim Meira'yla beraber önlibero oynuyodu linderothtan iyidir ama yabancı sınırlaması denen bişey var Keita-Elano-Baros-Kewell-Hitzlberger-Franco bide yeni gelecek stoper var

belki tobinin sözleşmesini dondurabilirler. o zaman

kewell-baros-elano-keita-hitzspergel-franco-nonda-yabancı stoper tam oluyo:D

İsmi duyulmamış genc yabancı bir futbolcu istiyorum.

Bende ismi duyulmuş süper yıldız istiyorum Drogba olabilir

Marquinhos

Marcos Antônio da Silva Gonçalves (Palmeiras)

Zayıf, bir jimnastikçi kadar esnek vücudunu oyun zekasıyla ve tekniğiyle oldukça iyi birleştiren 19 yaşındaki genç yetenek için adam eksiltmek ve gol pozisyonuna girmek hiçte zor değil. Kaleciyi karşısına aldığında neredeyse hiç şans tanımıyor. Plase vuruşları, en ulaşılmaz yerlere gidiyor ve bu işi alay eder gibi yaptığı izlenimi uyandırıyor. Geçtiğimiz sezonu Vitoria’da kiralık geçiren ve oldukça başarılı bir performans sergileyen Marquinhos’un kısa bir süre içerisinde Avrupa’ya transfer olması hiçte sürpriz olmaz.

Türk takımlarının dikkatine..!!!

Alıntı.

Sizcede müthiş olmaz mı ?

Geri
Üst Alt