Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Sercan Yıldız ile daha önceleri Fatih Terim-Newcastle konusundan bir atışmamız olmuştu. Fatih Terim 'in Newcastle 'dan teklif aldığını yazmıştı. 3-4 gün sonra ajanslara düştü bu haber. Hemen coşmayalım, arkadaşın dediği doğru olabilir.

Yok hocam atışma demeyelim biz yine de fikir alışverişi :)

İlla İtalyan diye de stoper almaya karşıyım ben Sercan.Bjk'nin getirdiği Ferrari mesela.Tut elinde Gökhan Zan'ı,Zapotocny-Sivok ile yola devam et.Orada İbrahim Toraman - Gökhan Zan - Zapo - Sivok rotasyonunu kur.Şimdi Sivok ile Ferrari'den biri sakatlansa yerine oynayacak adam yok Beşiktaş'ta.Toraman da sakat. :)

Madem girdik Beşiktaş'tan,devam edeyim. :D

Beşiktaş'ın oynayacağı sistem 4-3-3 falan da değildir,bariz 4-4-2 takımıdır.Ben kafamdaki 11'leri yazacağım,yaptıkları transferler umrumda değil.

Takıma benim yapacağım transferler şunlar olurduyla başlayalım.

Antep'ten Murat Ceylan ve en aşağıda göreceğiniz Mehmet Topuz.Ferrari'yi sırf stoper almış olmak için almazdım,yukarda da belirttim.Bobo'yu satıp Batuhan gibi gelecek vaad eden bir forvete şans verirdim ki Nihat ile harika bir ikili oluştururdu Batuhan.

Ernst ile Tello'yu kanat olarak değilde 2000'deki Galatasaray'ın Emre ile Okan'ı gibi düşünün.Sürekli koşan bir orta saha,hücumcu bekler,forvette birbirini tamamlayan ikili,arkada Delgado gibi bir adam.

Aha bu da yedekleri.Gençlerden kurulu bir orta saha,forvet ve onun arkası kaliteli,beklerde as kadrodakilerin bir gömlek aşağısı.Türkiye Ligi'ni götürürdü bu takım.

Ferrari'ye verilen paralarla bu kadrolara çok iyi adamlar alınabilirdi zaten.Mehmet Topuz'u kaçırdığımıza üzülmedik falan diyorlarda,tam 4-4-2 adamıdır Topuz.

Bir adam bile ne kadar değiştiriyor kadroyu gördüğünüz gibi.

not : Aydın K.diye bahsettiğim adam Aydın Karabulut'tur,Tello'yu yedeklerdi kendisi.Necip de BJK altyapısından,kaliteli bir orta saha.

Ben Zapatocny'nin o kadar iyi bir adam olduğunu düşünmüyorum senin aksine.Ama Ferrari bence hem Zapo'dan hem Sivok'tan iyi adam.(Bu adamlar Sinan Engin'in kazığı Beşiktaş'a.Zaten fiyatları ile ilgili mektuplar fln. gazeteye haber oldu.)Roma'ya fln. giden adam zaten çok zor kötü çıkar kaç sene oynadı orada İtalya Milli Takımı'na fln. da gitti.Geçen sene Genoa'nın ligi üst seviyede bitirmesinde de çok büyük katkısı vardı.Özellikle Criscito ile beraber iyi bir ikili oldular.Orta sahada Motta (ki onu da bedavaya aldı Genoa A.Madrid'den şimdi İnter'e bir Dünya paraya sattılar.Gelde vurma kafayı duvarlara)ileride de Milito bu 4lü götürdü bence Genoa'yı geçen sene.Uzun lafın kısası Ferrari bence çok iyi bir transferdir onların adına.Hele kusura bakma ama Murat bana Gökhan Zan deme.Daha önce de yazmıştım oluş bakımından gerçekten takdir edilecek bir transfer sizin açınızdan ama sadece oluş bakımından.(Çünkü stoper rotasyonunda bonservisi elinde olan ve iyi kötü Milli Takım'a giden bir adamı bedavaya aldınız).Ciddi anlamda kötü bir futbolcu Gökhan Zan.

Soruyorum sana stoperlerde olması gereken özelliklerden hangisi Gökhan'da var...?

Hız-Yok

Geriden Oyun Kurma-Yok

Sürpriz Çıkışlar Gol Atma-Yok

Devamlılık-Yok

Kesicilik-İyi bir stoperde olması gerektiği kadar yok(İdare eder)

Ayrıca göreceksin bu sene kaç tane golde ofsaytı bozacak.Valla Servet'i de çok beğenmem ama Gökhan'ın yanında John Terry gibi kalıyor :)

İbrahim Toraman iyileştiğinde stoperde iyi alternatif olur onlar için.

Diğer transferleri de çok önemli mesela Beşiktaş'ın.Rıdvan Şimşek çok iyi bir adam bizimkiler de izliyordu bu adamı çok iyi biliyorum.Hatta bir ara Gökhan Gönül'e Bayern talip olacak diye konuşmalar varken iş ciddiye binmişti ama Gökhan bir yere gitmeyince parayı veren düdüğü çaldı.Geçen sene yılın oyuncusu oldu Bank Asya Ligi'nde...

İsmail'in anlatmama gerek yok.Sadece İbrahim Üzülmez'i kesmesi bile iyi transfer olduğunu gösterir :D :D

Bana tek gereksiz gelen transferi Fink.Halen neden yaptıklarını anlamış değilim.

Son olarak söylemeden geçmeyeyim Aydın'ı satarak hıyarlık ettiler bak gör müthiş bir potansiyel var o çocukta.Birde Batuhan'ı ne yapacaklar acaba bunu da merak ediyorum...

Şu Honda'yı kaçırdık ya en çok ona üzüldüm. Pirlo'nun dinamik versiyonu adam.

Beşiktaş 10 .5 numara arıyorken lincoln le sabriyi versek 10+0.5=10.5

defansa lucas neill tarzında adam alacagımıza hiç almayalım daha iyi.

hem kaliteli olacak heme boşta olacak,veya bonservisi az olacak. akıl işi degil.

kimse puyolu,nestayı beklemiyor ama neill gibi adamlarda gelmesin yani gökandan ve emre güngörden iyi adam bulabiliyorsak alalım yoksa parayı boşa akıtmak dogru degil.

Nonda her ne kadar formda bile olsa,Beto'yu Nonda'nın yerine kadroda görmek isterdim.

Sinan, Beto Nonda kadar kaliteli değil bence ama çabuk ve mücadeleci. Herif düşse bile 3 kişinin arasında filan farketmiyor gene kalkıp kaleyi düşünüyor, ama gene de bir yabancı hakkının onla kullanılmasını istemezdim beğenmeme rağmen.

Beto küçük takımların büyük oyuncusudur.Abartmaya gerek yok

Beto Meto falan yaramaz bize Federico Fazio alın size taş gibi stoper

Stendardo olabilir

26340_hp.jpg

japon hondaaaaaaa

tam anlamiyla sahade bir lider

muthis bir oyuncu.

takimin kilit oyuncusu ve hollanda liginin en iyi oyuncusu.

fiyati 7-8 milyon euro

bu sezon olmadi insallah gelecek sezon

japon hondaaaaaaa

muthis bir oyuncu.

fiyati 7-8 milyon euro

Bu sezon olmadıysa önümüzdeki sezon hiç olmaz. Bu sene kendini daha da gösterme fırsatı olacak Hollanda liginde iyice uçuk fiyat isterler, o kadar da veremeyiz demiyorum vermeyiz. Elano gibi adamı 7.5 e alırken Hondaya zaten 10 filan verilmez o yüzden bitmiştir diye düşünüyorum bu mevzu.

japon hondaaaaaaa

muthis bir oyuncu.

fiyati 7-8 milyon euro

Ne Honda'sı artık. Elano'yu aldık ve ona ihtiyacımız yok. Ayrıca onun için telaffuz edilen rakamlar çok büyüdü. Liverpool'un onu istediği söyleniyor. Fiyatı çok uçuktur. Zaten gerek kalmadı..

ŞU KÜÇÜK TAKIM OYUNCUSU TESPİTLERİ BENİ RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI.BU BAKIŞ AÇISI İLE LİLLE DE HARİKALAR YAratan keıta lyonda aynı performansı göstermediyse küçük takım topçusu olmuyornu?

japon hondaaaaaaa

muthis bir oyuncu.

fiyati 7-8 milyon euro

Kardeş bir söylermisin tamam Honda iyi adam laf yok Elano'dan iyimi?

İyi değilse sen bu adamı yedeğemi alcaksın ? Kimi çıkartıcan ?

Geri
Üst Alt