Cenk Oran ÖZDEMIR
Parçalı Üye
- 26 Aralık 2008
- 2.592
- 0
- 1.306
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Süper futbolcu Marquinhos, alınabilse iyi olurdu tabi.
Süper futbolcu Marquinhos, alınabilse iyi olurdu tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sercan Yıldız ile daha önceleri Fatih Terim-Newcastle konusundan bir atışmamız olmuştu. Fatih Terim 'in Newcastle 'dan teklif aldığını yazmıştı. 3-4 gün sonra ajanslara düştü bu haber. Hemen coşmayalım, arkadaşın dediği doğru olabilir.
İlla İtalyan diye de stoper almaya karşıyım ben Sercan.Bjk'nin getirdiği Ferrari mesela.Tut elinde Gökhan Zan'ı,Zapotocny-Sivok ile yola devam et.Orada İbrahim Toraman - Gökhan Zan - Zapo - Sivok rotasyonunu kur.Şimdi Sivok ile Ferrari'den biri sakatlansa yerine oynayacak adam yok Beşiktaş'ta.Toraman da sakat.
Madem girdik Beşiktaş'tan,devam edeyim.
Beşiktaş'ın oynayacağı sistem 4-3-3 falan da değildir,bariz 4-4-2 takımıdır.Ben kafamdaki 11'leri yazacağım,yaptıkları transferler umrumda değil.
Takıma benim yapacağım transferler şunlar olurduyla başlayalım.
Antep'ten Murat Ceylan ve en aşağıda göreceğiniz Mehmet Topuz.Ferrari'yi sırf stoper almış olmak için almazdım,yukarda da belirttim.Bobo'yu satıp Batuhan gibi gelecek vaad eden bir forvete şans verirdim ki Nihat ile harika bir ikili oluştururdu Batuhan.
Ernst ile Tello'yu kanat olarak değilde 2000'deki Galatasaray'ın Emre ile Okan'ı gibi düşünün.Sürekli koşan bir orta saha,hücumcu bekler,forvette birbirini tamamlayan ikili,arkada Delgado gibi bir adam.
Aha bu da yedekleri.Gençlerden kurulu bir orta saha,forvet ve onun arkası kaliteli,beklerde as kadrodakilerin bir gömlek aşağısı.Türkiye Ligi'ni götürürdü bu takım.
Ferrari'ye verilen paralarla bu kadrolara çok iyi adamlar alınabilirdi zaten.Mehmet Topuz'u kaçırdığımıza üzülmedik falan diyorlarda,tam 4-4-2 adamıdır Topuz.
Bir adam bile ne kadar değiştiriyor kadroyu gördüğünüz gibi.
not : Aydın K.diye bahsettiğim adam Aydın Karabulut'tur,Tello'yu yedeklerdi kendisi.Necip de BJK altyapısından,kaliteli bir orta saha.
Asil o zaman dertler baslar bence.
Beşiktaş 10 .5 numara arıyorken lincoln le sabriyi versek 10+0.5=10.5
bence sabride değil ama haklısın dostum.lincoln bizim futbolcumuz degil ki serbest şuan
Beşiktaş 10 .5 numara arıyorken lincoln le sabriyi versek 10+0.5=10.5
japon hondaaaaaaa
tam anlamiyla sahade bir lider
muthis bir oyuncu.
takimin kilit oyuncusu ve hollanda liginin en iyi oyuncusu.
fiyati 7-8 milyon euro
bu sezon olmadi insallah gelecek sezon
japon hondaaaaaaa
muthis bir oyuncu.
fiyati 7-8 milyon euro
japon hondaaaaaaa
muthis bir oyuncu.
fiyati 7-8 milyon euro