Transfer Önerileri (ARŞİV)

Turkiye'de ezilir o cocuk. River Plate'i Boca'yı daha dogrusu Arjantin ligini cok buyutmeyin. A.Gucunde oynayamayan Salcedo, River Plate'de rotasyonda oynuyor. Ahumada Wolfsburg'da kadroya bile giremedi. 5-6 ya oyuncu satıyorlar, tutmuyor avrupada sonra 1-2 ye aynı oyuncuları geri alıyorlar.

Kayserispor'un aldıgı AVENDANO, ESCOBAR kaç maç oynadı ne kadar basarılı oldu. Escobar pahalı bir oyuncu. Antep'li ZURİTA ortalama bir oyuncu. M.DELGADO'yu goruyoruz. CARRUSCA noldu? CANGELE arjantin u-20 oyuncusudur, o bile ne kadar etkili oldu? İNSUA avrupada ne yaptı? Arjantin hem pahalı hem verimsiz. Brezilyalılar avrupada adaha basarılı.

Bosverin bunları Arjantin KARİZMATİK, gerisi gerisi yok :) di mi

Renkdaş ii güzel diyosunda bu çocuğu izle gör ondan sonra konuşalım..

türspor.net e haber cikmis bizimkiler brazil ya da diye bende ona göre bi transfer önerisi yapim dedim...

--------

golcü

--------

Guilherme

yas :20

takim:cruzeiro

YouTube - Guilherme - Gols pelo Cruzeiro

bu sene 18 golü vardi galba.

----------

orta saha

----------

ramires

yas:21

takim : cruzeiro

iyi bi oyuncu cok kosan bi isim stili aurelio ya hafif den benziyor

--------

sag bek

--------

leanardo moura

yas:30

takim:flamengo

bence cok cok iyi bi sag bek orda sorunumuz kalmaz

türspor.net e haber cikmis bizimkiler brazil ya da diye bende ona göre bi transfer önerisi yapim dedim...

--------

golcü

--------

Guilherme

yas :20

takim:cruzeiro

YouTube - Guilherme - Gols pelo Cruzeiro

bu sene 18 golü vardi galba.

----------

orta saha

----------

ramires

yas:21

takim : cruzeiro

iyi bi oyuncu cok kosan bi isim stili aurelio ya hafif den benziyor

--------

sag bek

--------

leanardo moura

yas:30

takim:flamengo

bence cok cok iyi bi sag bek orda sorunumuz kalmaz

guilerme ramiresler gercekten iyi öneriler ama öbürüne katılmıorum cunku hem yaslı hem isimsiz alıcaksak orayada genc yıldız adayı yada kendini ispatlamıs tecrubeli almalıyız bn önerilerine katılıorum ayrıca sag beke villagra yada jose san ramon diyorum ikiside river de

Sağ beke Rafinha çok iyi olur ön liberoya Emana tarzı bir adam lazım forvetede Vagner Love...!!!

Zannetmiyorum.Waltcott'da inanılmaz bir teknik var. Bu Serkan'da yok bence.

En iyisi Okaka'yı almak. hazır Walcott :D

bnce olabilir evt serkanda o kadar teknik yok ama onu baska özellikleriyle örtebilir walcottda ilk arsenala forvet oyuncusu die gelmişti ve wenger onu amr olarak oynattı daha cok faydalandı bizde serkanı fenevle gecen sene 0-0 biten kupa macında o tarz oynattık cok göze carptı bakalım sözlesmeside bitiyor bu sene ne olcak eger iyilesicekse uzatılmalı ve ustune dusulmeli

Ben Özer'in çok abartıldığını düşünüyorum. Ankaraspor'un LigTV'nin yayınladığı maçlarını izledim. Pek ahım şahım, nasıl denir illa ki alınmalı bir oyuncu olarak görmedim bir türlü Özer'i. Belki ben iyi seyredemedim. O da olabilir tabi. Ama nasıl denir bence alınsa bile en fazla yedek kulübesinde kalır. Aydın iyi olduğu sürece keser o adamı.

murat river dedi de aklima geldi ferrari bize sag bek olarak müthis gider hemdi de genc

L.Moura fena degil ama su an Brezilya'nın Avrupa Standartlarındaki tek sag beki Elder Granja'dır. Fizik gucu Avrupa futboluna uygun, hucumu gucu de savunması da iyi. Moura'nın savunması o kadar iyi değil.

Toulouse'dan ALBİN EBONDO ya da ELDER GRANJA alınsa keske.

Geri
Üst Alt