Transfer Önerileri (ARŞİV)

özer iyidir de ama adam in hic sut yetenegi yok!bize sut atabilen sut teknig iyi olan bi oyuncu lazim

Şu özer i de topçu yaptınız ya ne diyeyim size.

yaw söle atıp tutmayı ne cok seviosunuz göz var hizan var adam lincolnden sonra asist kralı hatta belkide gecti parıl parıl parlıo adam gelecek var bnde die bas bas bagırıo siz hala topcumu lan o youtube topcusu o yok onun için öle böle diyolar geciniz böyle muhabbetleri inş feneve gitmez ama buyuk olasılıkla gökcek onlara vericek

Diego Buonanotte'ya dunyanın parasını isterler peki o riske deger mi ? hayır. Soyle karsılastıralım. Bu adam D'Alessandro ya da P.Aimar'dan iyi degil onlardan biraz asagı performans olarak(Arjantindeki performanslarını baz alıyorum). Bu adamlar bile takımlarına zarar ettirmişlerse, 10m euroya Diego'yu almak cok buyuk risktir. 10'a alıp kaça satacaksın??

İkinci bir balon da R.Palacio'dur. Anca Meksika'ya gider. 10m euro ustune alan avrupa kulubunun elinde patlar o da...

Diego'yu seyrettim. Sorun arjantin liginde, zayıf bir lig bence, brezilya da oyle :) Komik gelmesin Niye? Bu iki yetenekli ulkenin butun jenerasyonlarını dunya somurdu zaten. Cogu Brezilya takımda 86-88 dogumlu oynar ya da avrupada tutmamış/istrenmemeiş adamlar. O kadar cok oyuncu ihraç edince kalanlar ya asırı gençler(cocuk nerdeyse) ya da yeteneksizler oluyor. Zaten parlak gençleri yine ucuza vermiyorlar... hatta arada birkaç kazmayı arada kaynatıp kazıklıyorlar avrupayı... İyi menejerin baglantın yoksa Brezilya arjantin pazarı yarar degil zarar getirir, paranı uterler :)

Zaten hemen as kadroya girmez, giremez. Ancak Lincoln cezalı olduğunda da kara kara düşünmeyelim diye alalım bu adamı ;)

Ben Özer'in çok abartıldığını düşünüyorum. Ankaraspor'un LigTV'nin yayınladığı maçlarını izledim. Pek ahım şahım, nasıl denir illa ki alınmalı bir oyuncu olarak görmedim bir türlü Özer'i. Belki ben iyi seyredemedim. O da olabilir tabi. Ama nasıl denir bence alınsa bile en fazla yedek kulübesinde kalır. Aydın iyi olduğu sürece keser o adamı.

Riverlı P.Ferrari hızlı teknik bir bek Sabri'ye benziyor ama boyu cok kısa 1.69. Arjantin liginde acıga cıkmasa da ust duzey avrupa maçlarında savunma yapabilir mi? Supheli zor bence.

Daha fizikli ve savunma bilgisi(pozisyon alma, kademe becerisi) iyi olmalı. Ferrari yerine Ponzio'yu tercih ederdim. River'da onlibero oynasa da Zaragozada bek oynamıştı. Avrupa futbolunu biliyor en azından hem Linde'ye alternatif olurdu.

Özer iyi adam da M.Gokcek bize vermez zaten yarı fiyata F.Bahçeye verir. Genç sag acık olarak Aydın var zaten bir de sag bek alırsak Sabri'de acıga kayabilir.

Ha Lincoln'e alternatif genç yerli istiyorsanız, Ozer'den cok daha ucuza Zafer Yelen'i alabiliriz. Trabzon 800bin euroya anlaşmıştı.

Özer iyi adam da M.Gokcek bize vermez zaten yarı fiyata F.Bahçeye verir. Genç sag acık olarak Aydın var zaten bir de sag bek alırsak Sabri'de acıga kayabilir.

Ha Lincoln'e alternatif genç yerli istiyorsanız, Ozer'den cok daha ucuza Zafer Yelen'i alabiliriz. Trabzon 800bin euroya anlaşmıştı.

aynen hocam zafer yelen tek gecerim.

zaten şu saatte özer i almak mantıksız olur geçen sene alacaktık...zafer sakat ama şu an en azından bn öyle biliyorum..

sag bek e stade rennes de oynayan Rod Fanni alinabilirse müthis olur adam deseht ve cok güclü ama onu almak zor olur gibi!

bide nancy li Michaël Chrétien var oda manyak bi oyuncu alinabilrse bi kac seneye 9mio€ asaga satilmaz

yanlıs hatırlamıosam chimbonda ocak ayında ayrılmak istedigini acıklamıstı bnce muthis olur sag bek için

Michaël Chrétiel bizi aşar gibime geliyo...geççen sene talibi çoktu ama bu sene nasıldır bilmiyorum

yanlıs hatırlamıosam chimbonda ocak ayında ayrılmak istedigini acıklamıstı bnce muthis olur sag bek için

chimbonda iyi bi isim ama baya sorunlu da!rod fanni ve Michaël Chrétien den birsini alabilsek muthis is yapmis olurus ... ya bi zaman lar haim fresco diye birsi var di eski baskanin kanka si fransa ligin tüm starlarini aliyordu hani...getirsin ikisinden birisini:D:D:D

joueur.jpg

Jonathan Cicero Moreira ( Sağ Bek ) : 22 yaşındaki ve savunmanın sağ kanadında görev yapıyor. Özellikle ofansif meziyetleri ile dikkat çekiyor ve maç içinde sürekli sağ kanattan forvet hattına destek veriyor. Bel ve diz hizasında sert ve etkili ortalar yapabilen Jonathan’un da Pekin 2008 kadrosunda yer almasını bekliyordum ancak aynı mevkide forma için savaştıkları Apodi’nin arkasında kaldı.

apodi.jpg

Apodi ( Sağ Bek ) : Tam adı Luis Dialisson de Souza Alves. 21 yaşında ve Jonathan gibi savunmanın sağ kanadında yada orta sahada sağ açık olarak oynamakta. Kıvrak ve hızlı. Ancak yaşınında verdiği heyecan ile saha içinde istediklerini tam olarak gerçekleştiremiyor. Tecrübe kazanmasıyla birlikte daha da iyi yerlere geleceğinden şüphemiz yok.

ScoutGS.COM | Galatasaray Scouting Ekibi sitesinde alıntı.

zaten şu saatte özer i almak mantıksız olur geçen sene alacaktık...zafer sakat ama şu an en azından bn öyle biliyorum..

Zafer şu an sakat orta dereceli bir sakatlık geçirmiş ocak'a kadar sakat deniyor. Freiburg ilgileniyormuş. İnşallah alırız ama bu parasızlıkta back-up transferini kaynak ayırrmazlar diye dusunuyorum. Sag bek ve forvet elzemken...

Ama F.Serkan Kurtulus'a 1m euro veren Zafer'e de vermeli. Serkan'da bugunun transferi degildi, gelecek için alınmıştı.

Selcuk Ceylan Fransa'daysan Franck Beria ve Albin Ebondo hakındaki goruslerini yazabilir misin? Bu arada A.Madrid Seidaridis yerine Ebondo'yu dusunuyormuş :(

dogru fanni ve chretien de cok zor transferler ama müthis isimler

aslında chretien 4-5 mlyn euroya glirse acımam o paraya ama cok zor bana sorsan ben fransa liginden 3 oyuncu alırım biri Lilleden M.bastos ronaldonun fransa versiyonu bna göre kewell dan iyi 2.chretien ve 3. ke vin gameiro bnlar bizim takımı uçururlar ama getirmek cok büyük sorun özellikle bastos ve chretien gelirse gönül rahatlığıyla ardayı satabiliriz çünkü bastos aratmayacaktır ardayı...

aslında chretien 4-5 mlyn euroya glirse acımam o paraya ama cok zor bana sorsan ben fransa liginden 3 oyuncu alırım miri Lilleden M.bastos ronaldonun fransa versiyonu 2.chretien ve 3. kavin gameiro bnlar bizim takımı uçururlar ama getirmek cok büyük sorun

üfff be bastos ve chretien gelse bizim takim avrupa da cok ses getirir

Geri
Üst Alt