Cumali Deniz
Cezalı
- 1 Aralık 2008
- 533
- 0
- 1.286
özer iyidir de ama adam in hic sut yetenegi yok!bize sut atabilen sut teknig iyi olan bi oyuncu lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu özer i de topçu yaptınız ya ne diyeyim size.
Ben Özer'in çok abartıldığını düşünüyorum. Ankaraspor'un LigTV'nin yayınladığı maçlarını izledim. Pek ahım şahım, nasıl denir illa ki alınmalı bir oyuncu olarak görmedim bir türlü Özer'i. Belki ben iyi seyredemedim. O da olabilir tabi. Ama nasıl denir bence alınsa bile en fazla yedek kulübesinde kalır. Aydın iyi olduğu sürece keser o adamı.
Özer iyi adam da M.Gokcek bize vermez zaten yarı fiyata F.Bahçeye verir. Genç sag acık olarak Aydın var zaten bir de sag bek alırsak Sabri'de acıga kayabilir.
Ha Lincoln'e alternatif genç yerli istiyorsanız, Ozer'den cok daha ucuza Zafer Yelen'i alabiliriz. Trabzon 800bin euroya anlaşmıştı.
yanlıs hatırlamıosam chimbonda ocak ayında ayrılmak istedigini acıklamıstı bnce muthis olur sag bek için
Michaël Chrétiel bizi aşar gibime geliyo...geççen sene talibi çoktu ama bu sene nasıldır bilmiyorum
![]()
Jonathan Cicero Moreira ( Sağ Bek ) : 22 yaşındaki ve savunmanın sağ kanadında görev yapıyor. Özellikle ofansif meziyetleri ile dikkat çekiyor ve maç içinde sürekli sağ kanattan forvet hattına destek veriyor. Bel ve diz hizasında sert ve etkili ortalar yapabilen Jonathan’un da Pekin 2008 kadrosunda yer almasını bekliyordum ancak aynı mevkide forma için savaştıkları Apodi’nin arkasında kaldı.
![]()
Apodi ( Sağ Bek ) : Tam adı Luis Dialisson de Souza Alves. 21 yaşında ve Jonathan gibi savunmanın sağ kanadında yada orta sahada sağ açık olarak oynamakta. Kıvrak ve hızlı. Ancak yaşınında verdiği heyecan ile saha içinde istediklerini tam olarak gerçekleştiremiyor. Tecrübe kazanmasıyla birlikte daha da iyi yerlere geleceğinden şüphemiz yok.
zaten şu saatte özer i almak mantıksız olur geçen sene alacaktık...zafer sakat ama şu an en azından bn öyle biliyorum..
ScoutGS.COM | Galatasaray Scouting Ekibi sitesinde alıntı.
dogru fanni ve chretien de cok zor transferler ama müthis isimler
aslında chretien 4-5 mlyn euroya glirse acımam o paraya ama cok zor bana sorsan ben fransa liginden 3 oyuncu alırım miri Lilleden M.bastos ronaldonun fransa versiyonu 2.chretien ve 3. kavin gameiro bnlar bizim takımı uçururlar ama getirmek cok büyük sorun