Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Thierry Henry.Düşününce harbiden çok mantıklı bir transfer,keşke diyorum susuyorum.
Thierry Henry.Düşününce harbiden çok mantıklı bir transfer,keşke diyorum susuyorum.
Thierry Henry.Düşününce harbiden çok mantıklı bir transfer,keşke diyorum susuyorum.![]()
Yönetim 28 yaş üstü futbolcu almaz bundan sonra.
Thierry Henry.Düşününce harbiden çok mantıklı bir transfer,keşke diyorum susuyorum.![]()
Henry gelsin sola koymaya gerek yok; ikisi beraber oynarlar. Arsenal'e dönücek haberleri çıkıyordu. EPL'den biri alır muhtemelen Barca'dan ayrılınca.
Thierry Henry , Ruud Van Nistelooy bu adamların ölüsünün ölüsü bile iş yapar. Geçen sene Nistelrooyu çok istemiştim ama olmadı maalesef
Thierry Henry , Ruud Van Nistelooy bu adamların ölüsünün ölüsü bile iş yapar. Geçen sene Nistelrooyu çok istemiştim ama olmadı maalesef
Vallahi katılıyorum.Sırf yaşlı diye böyle adamları elimizin tersiyle kenara atmak çok saçma bence.Tabi alayını takıma dolduralım demiyorum,1-2,max 3 tane böyle tecrübeli,yıldız oyuncu gerekli.Kulübün prestijini,takımın kalitesini aşırı derecede arttırıyorlar.
Philippe Coutinho brasilyanin u17de oynuyor izleme firsatim oldu süper bi oyuncu
Bu çocuk İnter'le anlaşmış.