Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Thierry Henry.Düşününce harbiden çok mantıklı bir transfer,keşke diyorum susuyorum. :)

Caner ve Alparslan varken Aydına ihtiyaç yok bence

Papa Gueye fiziği sağlam iyi bir defans ama bize ayakları çabuk bir stoper lazım onu alacağımıza Emre Güngörü oynatırız

Jackson bizde kesinlikle oynayamaz büyük takım oyuncusu değil ilgilenen kulüpler felan vardı diyorlar ama şu an hala Metalist te :o

Yönetim 28 yaş üstü futbolcu almaz bundan sonra.

Brezilya'dan adam getirmiyorsun be Semih.Bu da Henry sonuçta,takıma profesyonellik anlamında çok şey katar çok,2 sene paşalar gibi faydalanırsın.Bu tarz adamlar güzel adamlar,kim mi ? Kewell,Baros,Rijkaard,Van Hooijdonk vb. :) Zaten sadece temenni,dediğim gibi keşke derim,o kadar.

Henry oynayacağına kewell kalır zaten.. :)

Çok düşüş var bu aralar kendisinde..

Henry gelsin sola koymaya gerek yok; ikisi beraber oynarlar. Arsenal'e dönücek haberleri çıkıyordu. EPL'den biri alır muhtemelen Barca'dan ayrılınca.

---Kewell-----Henry-----Keita-------

---Arda------Henry------Keita------

---Henry------Baros-----Keita-------

arkada bunun Elano'su var Linderoth'u var,heyt ülen.Bizim bu sağlık ekibiyle Baros'un iyileşmesi 5 ay sürer zaten,kopsun gelsin Thierry,bekliyoruz. :D

Thierry Henry , Ruud Van Nistelooy bu adamların ölüsünün ölüsü bile iş yapar. Geçen sene Nistelrooyu çok istemiştim ama olmadı maalesef

Thierry Henry , Ruud Van Nistelooy bu adamların ölüsünün ölüsü bile iş yapar. Geçen sene Nistelrooyu çok istemiştim ama olmadı maalesef

Vallahi katılıyorum.Sırf yaşlı diye böyle adamları elimizin tersiyle kenara atmak çok saçma bence.Tabi alayını takıma dolduralım demiyorum,1-2,max 3 tane böyle tecrübeli,yıldız oyuncu gerekli.Kulübün prestijini,takımın kalitesini aşırı derecede arttırıyorlar.

haldunun hedefi belli

mancini_roma.jpg

mancini :evilsmile:

demedi demeyin :p

Vallahi katılıyorum.Sırf yaşlı diye böyle adamları elimizin tersiyle kenara atmak çok saçma bence.Tabi alayını takıma dolduralım demiyorum,1-2,max 3 tane böyle tecrübeli,yıldız oyuncu gerekli.Kulübün prestijini,takımın kalitesini aşırı derecede arttırıyorlar.

Henry kewell gibi değil ciddi bir yıllık ücreti var kariyerinin son dönemlerinde ya prestijli bir kulüpte kalır yada katar özbekstan gibi ciddi paralar veren ülkelere gider.

Son açığımız stoper transferini yaptıktan sonra. Kalan eksiklerimizi altyapıdan karşılamalıyız diye düşünüyorum. Bu sisteme yavaş yavaş geçmeliyiz zaten.

Philippe Coutinho brasilyanin u17de oynuyor izleme firsatim oldu süper bi oyuncu

scoutgs oyuncu onermis

genc-siyahi forvet

videosu dehset birsey

U 17'deki Muhammet Demir. Gerçekten çok iyi bir oyuncu.

Geri
Üst Alt