Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Aruna Dindane, çok kaliteli bir golcü Porsmouth'ta kiralık oynuyor. Mamadou Sakho, Paris Saint Germain'de defansta oynuyor daha 19 yaşında ve çok iyi bir oyuncu peşinde birçok Avrupa devi var.

Makukula makul bir oneri olurdu...

cris-lyon.jpg

32 yaşında ve Lyon'da oynuyor. Liverpool maçında Torres'e geçit vermedi. Kaya gibi herif.:o

ScoutGS geçenlerde yazmıştı, Michael Eneramo.. Tam ihtiyacımız olan forvet tipi, hava toplarında etkili, bileklerine hakim, bitirici ve çok güçlü bir fiziği var.

ScoutGS Blog Archive Michael Eneramo

Bu adamı görünce Makukula gözümün önüne geldi,fiziki yapısı falan aynı Makukula gibi.Sert şutlar çekiyo,kontra ataklarda etkili gibi,top taşıma özelliği var,bire birde etkili olabiliyor,tabi birkaç dakikalık videoya göre yorum yapıyorum ama başka nerden izleme fırsatımız olsun Tunus Ligi'ni.Kısacası ilginç bir oyuncu.Nonda eğer sene sonu giderse böyle bir 2.forvet alınabilir gibi geldi bana.

Ariza Makukula

Eren Güngör

Kayseri'den şu iki adamı alsak fena olmayacak aslında..

Mustafa Olcaytu Ergen

Mustafa son donemlerde genc milli takimlarda dikkatimi cekmegi basarmis bir futbolcu olarak Galatasaray imiza alinmasini arzuladigim bir isim. Kendisi forvet arkasi ve forvet olarak oynuyor ve bu hafta U-19 milli takimin aday kadrosuna da cagrildi hemde kulupsuz olmasina ragmen (Bizim Cem Sultan cagirilmazken mesela). Gecen sezonun sonunda kulubu Malatyaspor ile sozlesmesi bitti ve daha henuz hic bir kulup ile sozlesme imzalamadi. Kayserispor ve Bursaspor'un cok ciddi bir bicimde ilgilendikleri soleniyor hatda bazi resmiyet disi kaynaklar kendisini Kayserispor oyuncusu olarak gostersede TFF resmi sitesinde halen sozlesmesiz bir oyuncu oldugu ortaya cikiyor. Bu gelecek U-19 milli maclarinda yakindan takip edip alt yapimizda denenmeye davet edilmesi oldukca hayirli bir hamle olur bence. 1991 dogumlu bonservisi elinde olan oldukca yetenkli bir futbolcuyu kaptirmasak iyi olur yoksa sonra Kayseirspor ve Bursaspor gibi kuluplerden 5+ milyon avrolara almak zorunda kalabiliriz. Ha Mustafa kendisini gerektigi sekilde gelistiremez beklentileri karsilayamaz ise en kotu bedavaya aldigimiz oyuncu ile ilerde kontrat yenilemeyiz.

Arkadaşlar bir oyuncu önereceğim.Akeem Agbetu.Şuan Sivasspor'da forma giyiyor.Çok yetenekli bir futbolcu bence.Robinho tarzı bir futbolcu.

Arkadaşlar bir oyuncu önereceğim.Akeem Agbetu.Şuan Sivasspor'da forma giyiyor.Çok yetenekli bir futbolcu bence.Robinho tarzı bir futbolcu.

elano ve keita dan sonra akmeen akbetu bizi 3-4 yil oncesine goturur.

kesinlikle avrupa capinda oyuncular gelmeli artik.

tall_man.jpg

şu adamı alalım derim, kafa toplarına iyi çıkar...

Hava toplarina cikarken, ucaga falan carpmasin? C.Ronaldo gibi sigortalamak lazim bunu.

arkadaşlar ben de bi forvet önermek istiyorum. adam gerçekten leblebi gibi gol atıyo. bende pek izlemem isviçre ligini ancak bi yerden denk geldi bu adamın adını gördüm bi bakayım dedim. Young Boys da oynayan Fildişili Seydou Doumbia diye bi muhterem. Keita bu adamı bize getirsin. Bence ucuzdurda. 1987 li. genç birisi. tam aradığımız adam. videolardan izleyin derim.

# Seydou Doumbia

arkadaşlar son zamanlarda biliyorsunuz ki hem ucuz hem de gelecek vaad eden futbolcular arıyoruz. Ben sadece önermek için bu konuyu açtım yanlışlık varsa şimdiden özür dilerim. Önerdiğim isim Seydou Doumbia . Adam İsviçre Liginde Young Boys da oynuyor. Ve gerçekten leblebi gibi gol atıyor. Bence ücreti de kesinlikle bize göredir diye düşünüyorum ki İsviçre Liginin kalitesi de belli aslında. Bize bu tarz adam laızm. genç ve gerçekten bitirici. Fildişili ayrıca. Milli forma giyip giymediğini bilmiyorum ancak üşenmeden bu adamın videoların bi bakın derim size renkdaşlarım. Biz neden böyle adamları bulamıyoruz ya diceksiniz içinizden. adam 1987 li birde. şimdiden teşekkürler.

Fildişi Sahilleri milli takımında da oynayan Gervinho...Dünya kupasını oynamadan almamız lazım.Çok yetenekli biri süper Keita ile coştururlar:)

Cevap: # Seydou Doumbia

arkadaşlar son zamanlarda biliyorsunuz ki hem ucuz hem de gelecek vaad eden futbolcular arıyoruz. Ben sadece önermek için bu konuyu açtım yanlışlık varsa şimdiden özür dilerim. Önerdiğim isim Seydou Doumbia . Adam İsviçre Liginde Young Boys da oynuyor. Ve gerçekten leblebi gibi gol atıyor. Bence ücreti de kesinlikle bize göredir diye düşünüyorum ki İsviçre Liginin kalitesi de belli aslında. Bize bu tarz adam laızm. genç ve gerçekten bitirici. Fildişili ayrıca. Milli forma giyip giymediğini bilmiyorum ancak üşenmeden bu adamın videoların bi bakın derim size renkdaşlarım. Biz neden böyle adamları bulamıyoruz ya diceksiniz içinizden. adam 1987 li birde. şimdiden teşekkürler.

sana katiliyorum kardesim adam super oynuyo istatistikleri mukemmel gercekten devre arasinda kesin forvet alicagimiza gore bu adami kacirmamak lazim.

Seydou Doumbia (BSC Young Boys Bern) - Leistungsdaten nach Saisons - Fußball - transfermarkt.de

Geri
Üst Alt