Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Hulk mukemmel bir adam, keske gelse. Hayalim zaten sagda Hulk solda Hleb forvette Bellamy

Gabriel Agbonlahor

agbonlahor2_46798t.jpg

Agbonlahor ve Young mu? Baslarini alacagiz heralde?

:) O işin içinde Rijkaard ve Haldun Üstünel varsa başlarıda gelir, saplarıda.

Her sene hedefler büyüyor sonuç itibariyle, alınan oyuncular belli ! Gelecek sene bu takım yüksek ihtimalle Şampiyonlar Liginde oynayacak.

Grup'tan çıkmakla yetinmek istemeyecektir heralde yönetim ! ki gelecek seneye yetişme ihtimali olan bir stad ve bunca proje varken.

:) O işin içinde Rijkaard ve Haldun Üstünel varsa başlarıda gelir, saplarıda.

Her sene hedefler büyüyor sonuç itibariyle, alınan oyuncular belli ! Gelecek sene bu takım yüksek ihtimalle Şampiyonlar Liginde oynayacak.

Grup'tan çıkmakla yetinmek istemeyecektir heralde yönetim ! ki gelecek seneye yetişme ihtimali olan bir stad ve bunca proje varken.

Merak ettiğim mesajlarını neden yazıp yazıp siliyorsun. Editleme denen bir halt var forumun özelliklerinde. Onları kullanman daha basit olmaz mı senin için?

Premier ligde genc, yildiz bir oyuncuyu zor getirirsin hocam. Olympiakos CL'de oynuyor Blackburn'un yedegi Derbyshire'yi dunyanin parasini vererek aldi ki sen diyorsun Aston Villa'nin yildizlari Agbonlahor ve Young'u aliriz. Ben de aliriz aliriz diyorum iste. :o

Agbonlahor ve Young bir 10 yil sonra falan Turkiye'ye gelir belki. Devre arasinda transfer dusunmemiz gereken oncelikli mevkii on libero, daha sonra forvet, en son da stoper.

Takımda forvet kalmamış sen en sona forveti koymuşsun. Tonla ön libero var. İyi veya kötü ama var. Forvette 2 adam var. Ben yamalanmış forvet hattı istemiyorum takımda. Arda'da oynar yok Kewell'da oynar o da bu da oynar demeyin bana. Mevkisinin yanında Forvet yazacak arkadaş. Gerisi boş.

On liberon olmadiktan sonra forvetin ne is yapacak ki? Ayhan ve Mehmet Topal Euro2008'den beri yoklar, Linderoth hic var olmadi zaten, Baris gaza gelip kosuyor falan ama top teknigi yok. Bir tek Mustafa Sarp var ki, o da cogu zaman agir kaliyor. Allahaskina her ne kadar kendisinden nefret etsem de Emre gibi bir ortasaha oyuncusu var mi bu takimda? Bu ortasahadaki adamlarin yeteneksizligi ve yavasligi yuzunden, 4-2-3-1'den 4-3-2-1'e donduk.

On liberon olmadiktan sonra forvetin ne is yapacak ki? Ayhan ve Mehmet Topal Euro2008'den beri yoklar, Linderoth hic var olmadi zaten, Baris gaza gelip kosuyor falan ama top teknigi yok. Bir tek Mustafa Sarp var ki, o da cogu zaman agir kaliyor. Allahaskina her ne kadar kendisinden nefret etsem de Emre gibi bir ortasaha oyuncusu var mi bu takimda? Bu ortasahadaki adamlarin yeteneksizligi ve yavasligi yuzunden, 4-2-3-1'den 4-3-2-1'e donduk.

Yahu iyi kötü oraya koyabileceğin 5 tane adamın var mı?

Var. Daha neyin yokundan bahsediyorsun. Beni maçlarda kahretse de şu Ayhan meleti sonuçta sahaya çıkınca iyi-kötü birşey yapıyor mu?

O topa vuracak bir adamın var mı? Var.

Forvette Nonda sakatlansa şu hafta misal ne halt yiyeceğimizi hiç aklına getirmiyor musun?

Forvet lazım bu takıma ilk ihtiyaç forvet.

Stoper desen 4 tane asli stoperimiz var zaten. Ha yeri geliyor o görevi Topal dahi şahane yapıyor. Balta yeri geliyor iyi yapıyor. Ama sen sol açıktan, sağ açıktan, oyun kurucundan forvet yaratmaya çalışırsan öyle bir tökezlersin ki doğrulamazsın.

Premier ligde genc, yildiz bir oyuncuyu zor getirirsin hocam. Olympiakos CL'de oynuyor Blackburn'un yedegi Derbyshire'yi dunyanin parasini vererek aldi ki sen diyorsun Aston Villa'nin yildizlari Agbonlahor ve Young'u aliriz. Ben de aliriz aliriz diyorum iste. :o

Haklısın ama birde şu yönden bakalım, bu sene alınacak bir Uefa başarısında hedefler 2 kat büyüyecek.Ki 2 seneden bu yana alınan oyuncular belliyken olası bir başarıda ne olur.

Rijkaard bu takıma bir forvet isteyecektir en nihayetinde.Bu oyuncuda biraz sistem'e uyacak biri olması lazım, Bakıldığı zaman bu özelliklere çok uyuyor Agbonlahor !

Benim tahminim max. 8-10 M £ arasıdır Agbonlahor'un ederi ! Daha önce ister form düşüklüğü diyelim ister takıma alışamadı, ama Keita,Elano,Kewell,Baros'ta çok uzak geliyordu sorsak insanlara.

Ha şöyle bir ihtimal var uyuyan dev uyanır Agbonlahor eski formunu yeniden yakalar, leblebi gibi atmaya başlar o zaman zaten tartışılmaz.

Geri
Üst Alt