Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: # Seydou Doumbia

sarr bi ara denizlispora felan gelmişti galiba :D ondan sonra sarr oldu sır :D

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

man city kompany i kadro disi birakmis hadi haldun abi git al gel su cocugu :D

Agbonlahor ve Young'mu? Hadi be.

Yahu Rijkaard gelmiş ulan şu takıma Agbonlahor kim ?

Dediğim şey her sene yönetimin hedefi yükseltip bir kumaş daha kaliteli oyunculara yönelmesi ! Alınacak bir Uefa başarısında ne olur acaba diyoruz !

Hala sakız gibi uzuyor mevzu.

suanda henry veya berbatov u almak agbonlahor dan daha kolay

suanda henry veya berbatov u almak agbonlahor dan daha kolay

Şu anda ama ! Bir kez daha söylüyorum alınacak bir Uefa başarısı büyük etken olucak ! bu yarı final olur final olur fark etmez.

Bir kez daha yineliyorum ki bu takım gelecek sene Şampiyonlar Liginde oynayacak yüksek ihtimalle, ve başında Rijkaard olucak ! Aslında bu bile yetiyor hedefleri anlatmaya.

Sonuçta gelecek sezon hedef Ş.L'de gruptan çıkmak olmayacaktır, şu anda çok uzun bir zaman var, Uefa ve ligdeki başarının ardından çok daha rahat konuşulur bu mevzular ama dediğim şey yalnızca hedefler !

Gelecek sezon kimin takımda kalıp kalmayacağı belli değil bir bakmışız yüksek bir bonservisle Arda Arsenal'e,Barça'ya veya X bir dev kulube iyi bir paraya gitmiş artı olarak Servet'ide katalım birde üstüne alınacak başarıyı eklersek neden olmasın diyorum.

Şu anda ama ! Bir kez daha söylüyorum alınacak bir Uefa başarısı büyük etken olucak ! bu yarı final olur final olur fark etmez.

Bir kez daha yineliyorum ki bu takım gelecek sene Şampiyonlar Liginde oynayacak yüksek ihtimalle, ve başında Rijkaard olucak ! Aslında bu bile yetiyor hedefleri anlatmaya.

Sonuçta gelecek sezon hedef Ş.L'de gruptan çıkmak olmayacaktır, şu anda çok uzun bir zaman var, Uefa ve ligdeki başarının ardından çok daha rahat konuşulur bu mevzular ama dediğim şey yalnızca hedefler !

Gelecek sezon kimin takımda kalıp kalmayacağı belli değil bir bakmışız yüksek bir bonservisle Arda Arsenal'e,Barça'ya veya X bir dev kulube iyi bir paraya gitmiş artı olarak Servet'ide katalım birde üstüne alınacak başarıyı eklersek neden olmasın diyorum.

renkdas bugun agbonlahoru istesek kosa kosa gelir.

kulubu en az 30 milyon euro ister o adama.

renkdas bugun agbonlahoru istesek kosa kosa gelir.

kulubu en az 30 milyon euro ister o adama.

Yanlış hatırlamıyorsam Arsenal 3 sezon önce 15 M£'luk bir teklif yapacaktı, Villa kabul edicek gibi haberler vardı, sonra vazgeçtiler bu transferden.

Agbonlahor'un geleceği konusuna katılıyorum, aslında bende ondan bahsediyorum.

Dediğim şey : Gelecek sezon beklentilerin büyümesi,Rijkaard'dan uzun vadede yararlanmak ve bunların üstüne TT Arena öncesi flaş bir transfer'le bu amaca ilk adım atılır kanaatindeyim.

Bonservis bedeli bir şekilde çözümlenir, gerek sponsor gerek Haldun Üstünel faktörüyle o iş bize uygun bir hale gelebilir :)

Ama sadece bir temenni bizimkisi.

Quaresma yine İtalya da Yılın Bidonuna adaymış. Haldun Abi eğer bu forumu takip ediyorsan :D şu adamı getir be :D

Keşke diyebiliyorum sadece.

Ben 1 - 2 sene için de takımımız da olabilir diyorum (tama fazla iyimserim :D) ama olmaz diye bir şey yok yapılan transferlerden sonra. Hele ki İnter da çok kötü düşüşte :)

İtalya'da her yıl, sezonun en kötü oyuncularına verilen "Yılın Bidonu" ödülünün adayları açıklandı. Bu sene de ödülün favorisi, geçen yıl da olduğu gibi, Ricardo Quaresma.

İTALYA'DA YILIN "BİDONLARI" - www.fanatik.com.tr

Buradan beğenin, gelsinler :D

Ne Agbonlahor gelir ne Villa 15 milyon pounddan asagi bir teklifi kabul eder kendimizi kandirmayalim. Istersen bu sene 1 degil 2 tane avrupa ligi kazanalim yine olmaz.

Ne Agbonlahor gelir ne Villa 15 milyon pounddan asagi bir teklifi kabul eder kendimizi kandirmayalim. Istersen bu sene 1 degil 2 tane avrupa ligi kazanalim yine olmaz.

Avrupa ligini kazansan nolacak Hayri Baasghan sadece prestij maddi olarak hiç gelir sağlamıyor.

Evet.Şampiyonlar Ligi'nde hem para hemde prestij var.İnşallah seneye Cl'de bir yarı final oynarız.

Quaresma fazla abartılan bir futbolcu Portekiz´in Özeridir yani kısacası BALONDUR

Nasıl Türkiyede Özere Arda kadar iyi diye şişirdilerse Quaresmaya´da C.Ronaldo kadar iyi diye şişirdiler ve balonu 3 önemli klupte Chelsea , İnter ve Barca´da kadroya bile zor girme başarısı göstererek söndü Geçiniz diyorum

İlla bir sol kanat alacaksak benim hayallerimi süsleyen bir eleman var :p

Salomon_Kalou_741927a.jpg

Solomon Kalou

Biliyorum çok zor ama Chelseanin transfer yasağının kalkması + Ardanın satışından gelecek para + CL gelirleri + Rijkaard + Haldun neden olmasın diyorum içimden

Gelirse 2 Fildişilinin 2 kanatta şovunu keyifle izleyin ;)

Kalou'nun basini bile alamayiz.

Kalou'yu alamayiz. Bu olay Song'un surekli vatandasi Eto'o'yu getirmesi gibi bisey olur cikar. Ama Pablo Hernandez dusunulebilir.

Quaresma fazla abartılan bir futbolcu Portekiz´in Özeridir yani kısacası BALONDUR

Nasıl Türkiyede Özere Arda kadar iyi diye şişirdilerse Quaresmaya´da C.Ronaldo kadar iyi diye şişirdiler ve balonu 3 önemli klupte Chelsea , İnter ve Barca´da kadroya bile zor girme başarısı göstererek söndü Geçiniz diyorum

İlla bir sol kanat alacaksak benim hayallerimi süsleyen bir eleman var :p

Salomon_Kalou_741927a.jpg

Solomon Kalou

Biliyorum çok zor ama Chelseanin transfer yasağının kalkması + Ardanın satışından gelecek para + CL gelirleri + Rijkaard + Haldun neden olmasın diyorum içimden

Gelirse 2 Fildişilinin 2 kanatta şovunu keyifle izleyin ;)

Okan'cım ben hala Özer'in çok iyi oyuncu olduğunu,hatta Arda'dan bile potansiyelli olduğunu düşünüyorum.Quaresma'nın balon değil,Ronaldo'daki şansın olmadığını düşünüyorum.Ferguson iki oyuncuyu da alacaktı ancak 19 yaşındaki iki futbolcuya 30 vermedikleri için Ferguson Ronaldo'yu seçti.Quaresma o günden beri ğitimci bir hocayla çalışmadı Mourinho hariç.Ancak onda da İtalya gibi kasap bir lige denk geldi.Onun yerine topa sert,yüksek tempolu bir EPL'de oynasa müthiş bir oyuncu olduğu ortaya çıkacaktır.

Geri
Üst Alt