Kenan Öztem
Sarı Üye
- 27 Haziran 2009
- 522
- 72
- 1.298
Cevap: # Seydou Doumbia
sarr bi ara denizlispora felan gelmişti galiba
ondan sonra sarr oldu sır 
sarr bi ara denizlispora felan gelmişti galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarr bi ara denizlispora felan gelmişti galibaondan sonra sarr oldu sır
![]()
Agbonlahor ve Young'mu? Hadi be.
suanda henry veya berbatov u almak agbonlahor dan daha kolay
Şu anda ama ! Bir kez daha söylüyorum alınacak bir Uefa başarısı büyük etken olucak ! bu yarı final olur final olur fark etmez.
Bir kez daha yineliyorum ki bu takım gelecek sene Şampiyonlar Liginde oynayacak yüksek ihtimalle, ve başında Rijkaard olucak ! Aslında bu bile yetiyor hedefleri anlatmaya.
Sonuçta gelecek sezon hedef Ş.L'de gruptan çıkmak olmayacaktır, şu anda çok uzun bir zaman var, Uefa ve ligdeki başarının ardından çok daha rahat konuşulur bu mevzular ama dediğim şey yalnızca hedefler !
Gelecek sezon kimin takımda kalıp kalmayacağı belli değil bir bakmışız yüksek bir bonservisle Arda Arsenal'e,Barça'ya veya X bir dev kulube iyi bir paraya gitmiş artı olarak Servet'ide katalım birde üstüne alınacak başarıyı eklersek neden olmasın diyorum.
renkdas bugun agbonlahoru istesek kosa kosa gelir.
kulubu en az 30 milyon euro ister o adama.
Quaresma yine İtalya da Yılın Bidonuna adaymış. Haldun Abi eğer bu forumu takip ediyorsanşu adamı getir be
![]()
sarr bi ara denizlispora felan gelmişti galibaondan sonra sarr oldu sır
![]()
Ahmet Barusso
Ali Lukunku
Muhammet Sarr
gibi nice kazmalari hatirlatirim
Keşke diyebiliyorum sadece.
Ne Agbonlahor gelir ne Villa 15 milyon pounddan asagi bir teklifi kabul eder kendimizi kandirmayalim. Istersen bu sene 1 degil 2 tane avrupa ligi kazanalim yine olmaz.
Quaresma fazla abartılan bir futbolcu Portekiz´in Özeridir yani kısacası BALONDUR
Nasıl Türkiyede Özere Arda kadar iyi diye şişirdilerse Quaresmaya´da C.Ronaldo kadar iyi diye şişirdiler ve balonu 3 önemli klupte Chelsea , İnter ve Barca´da kadroya bile zor girme başarısı göstererek söndü Geçiniz diyorum
İlla bir sol kanat alacaksak benim hayallerimi süsleyen bir eleman var![]()
![]()
Solomon Kalou
Biliyorum çok zor ama Chelseanin transfer yasağının kalkması + Ardanın satışından gelecek para + CL gelirleri + Rijkaard + Haldun neden olmasın diyorum içimden
Gelirse 2 Fildişilinin 2 kanatta şovunu keyifle izleyin![]()