GSCimbom
Transfer Önerileri (ARŞİV)
M

Transfer Önerileri (ARŞİV) Sayfa 240

M.Rasit ÜNVER ·

Cevap
12,2K
Okunma
815K
Sayfa
240/610
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Pablo Hernandez'de artik cok zor, adam Valencia'da Joaquin'i kesti ve artik sürekli olarak milli takimda oynuyor ve gercekten harikalar yaratiyor..

Adam 1,5 yilin icinde o kadar cok gelistiki, suan Barca'yi bile transfer olabilir.

Topla birlikte acayip hizli, muazzam bir teknigi var ve oyun zekasida olanüstü. Ben kisaca Messi'ye benzetiyorum.

Bu arada Ispanya'nin bügünkü macinda D.Villa 2 gol atti , D.Silva 2 gol attirdi ve Pablo 1 gol atti hemde Güiza'ya nefis bir pasla gol attirmis oldu.

YouTube - Austria Vs Spain 1-5 - All Goals & Match Highlights - International Friendly - November 18 2009

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Joaquin'i kesmesi gayet dogal, Pablo gercekten iyi bir oyuncu. Messi'den daha yetenekli bence, fakat liderlik vasifi Messi kadar gelismis degil. Villa + Pablo, gelsin sampiyonlar ligi kupasi.

Her transfer sezonunda istedikleri Topal + 5M euro'ya ikna edilemez mi Valencia :)

Cevap: # Seydou Doumbia

Douimba alabilirsek ancak sezon sonunda diyorum, ve ozamana kadar bir forvet aliriz herhalde, cunku sezonun devre arasinda AFC var, finale giderlerse 5 mac oynayamaz. ondan bence cok iyi bir transfer, ama yinede mantiksiz diye dusunuyorum.

Cevap: # Seydou Doumbia

çok zor bu adamı almamız futbol finans dergisinde en pahalı transfer yapabilecek 20 oyuncu arasında gösteriliyor İngiltereye uçar direk.

Geri
Üst Alt