Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Kalou'yu ne zaman görsem, "maç bitse de gitsek" surat ifadesi var. Dikkatli bakın.

Cevap: # Seydou Doumbia

Bugün Almanya maçındaki golü gerçekten güzeldi Doumbia'nın.

Serhat sanada oyuncu beğendiremiyoruz :)

Hakli oldugu ender konulardan. Zira Keita'da bu tutumu yuzunden Lyon'da tutunamadi. Ama bu Galatasaray formasi iste, adamin karakterini yeniden yazar.

Yine diyorum, Kalou malu gelmez. Pablo Hernandez en az onun kadar etkili olur.

Pablo Hernandez'de artik cok zor, adam Valencia'da Joaquin'i kesti ve artik sürekli olarak milli takimda oynuyor ve gercekten harikalar yaratiyor..

Adam 1,5 yilin icinde o kadar cok gelistiki, suan Barca'yi bile transfer olabilir.

Topla birlikte acayip hizli, muazzam bir teknigi var ve oyun zekasida olanüstü. Ben kisaca Messi'ye benzetiyorum.

Bu arada Ispanya'nin bügünkü macinda D.Villa 2 gol atti , D.Silva 2 gol attirdi ve Pablo 1 gol atti hemde Güiza'ya nefis bir pasla gol attirmis oldu.

YouTube - Austria Vs Spain 1-5 - All Goals & Match Highlights - International Friendly - November 18 2009

Joaquin'i kesmesi gayet dogal, Pablo gercekten iyi bir oyuncu. Messi'den daha yetenekli bence, fakat liderlik vasifi Messi kadar gelismis degil. Villa + Pablo, gelsin sampiyonlar ligi kupasi.

Her transfer sezonunda istedikleri Topal + 5M euro'ya ikna edilemez mi Valencia :)

Yok vermezler :D

Ayrica kendi alt yapilarindan ciktigi icin daha önemli ;)

Ama keske gelse :D

Douimba alabilirsek ancak sezon sonunda diyorum, ve ozamana kadar bir forvet aliriz herhalde, cunku sezonun devre arasinda AFC var, finale giderlerse 5 mac oynayamaz. ondan bence cok iyi bir transfer, ama yinede mantiksiz diye dusunuyorum.

AFC'den önce sözlesme imzalansin yoksa, seneye Ingiltere'de.

çok zor bu adamı almamız futbol finans dergisinde en pahalı transfer yapabilecek 20 oyuncu arasında gösteriliyor İngiltereye uçar direk.

Doumbia'yı önerenlere katılıyorum bence çok iyi bir forvet,dün de girer girmez bir gol attı,hızlı bir oyuncu.

ANC'mi o zaman?

Africa Nation Cup??

Afrika kupasi yani.

Geri
Üst Alt