- 26 Kasım 2012
- 185.636
- 258.434
- 5.998
bana ne yapcami söyleme sen diouf a takil
zuhahah
Soyleyecek birseyin yoksa cevap vermesene acayip herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana ne yapcami söyleme sen diouf a takil
zuhahah
baros diouf u top diye oynar.
Diouf sag forvet oynayabilir :
-------BAROS---------
KEWELL--LİNCOLN--DİOUF
-----AYHAN--TOPAL---
seklinde. F.bahçe'deki Deivid, eski PSG'li A.Diane(alacaktık olmadı), bazen Holosko, Cesar Delgado'nun oynadıgı gibi
ASLINDA, hedef santfor olarak Baros ve ona yedeklik edecek biri(M.Yıldız/Oscar Cordozo gibi) bir de FR lazım. Kewell'in sag ayaklısı. Yukarıda yazdıklarım gibi..
hayal: Baros/Cordozo ve sag forvet olarak Mevlut.
Baros diuof'u top diye oynarsa, o zaman bende messi'yi top diye oynarim.
Tamam bende Baros'un kariyerinde çok gol atmadığını biliyorum da yahu adam 14-15 gol atmış geldiğinden beri. Nasıl skorer değil bu adam? Gelmesini bende pek iyi karşılamamıştım. Fakat benim istediğim santrafor tipinde oynuyor adam. Golde atıyor. Gol krallığına oynuyor yahu. Hala skorer değil demek biraz abes.
Bu arada Diouf 2002'de de aynı oynuyordu 2008'de de aynı. Halı saha topçusu. Başka birşey değil.
Baros diuof'u top diye oynarsa, o zaman bende messi'yi top diye oynarim.
Tamam bende Baros'un kariyerinde çok gol atmadığını biliyorum da yahu adam 14-15 gol atmış geldiğinden beri. Nasıl skorer değil bu adam? Gelmesini bende pek iyi karşılamamıştım. Fakat benim istediğim santrafor tipinde oynuyor adam. Golde atıyor. Gol krallığına oynuyor yahu. Hala skorer değil demek biraz abes.
Bu arada Diouf 2002'de de aynı oynuyordu 2008'de de aynı. Halı saha topçusu. Başka birşey değil.
________________________De Santcis___________________________
Miguel____________Emre_________Meira_______________Hakan
________________Topal___________Ayhan________________
Kewell__________________Lincoln_________________Arda
______________________Baros_____________________
Bence bize tek lazım olan adam MigueL
Skorerlik farklı birşey bitiriciliği yüksek olması farklı bir şey örneğin en son Gençlerbirliği maçını izleysen Nonda'ya çıkardığı bi top var onu bitiriciliği yüksek olmadığından çıkarıyor.Normal bir forvet orda kimseye bakmaz acımadan takar bu kadar basit.
Ya bu sağ bek arayışları Uğur'a olan inancın tamamen bitmesinden mi kaynaklanıyo?
Ugurun sakatlıgının kroniklesmesınden korkuyorum acıkcası. Çünku diz kapagı cok hassas bi nokta. Ben ümidimi kestım acıkcası. Ama umarım aslan gıbı döner.
Herşey senin dediğin kadar basit olsa Nistelroyy her sezon 50,60 tane gol atardı.Bazı şeyler tv den görüldüğü kadar kolay değil.O an saniselik bir olay nabız 130,140 la anlık bir karar veriyorlar.
Baros un bitiriciliği üst düzey değil ama Türkiye ve Avrupa için yeterli.Oynadığı 13 maçta 20 gol mü atacaktı???
Sen benim dediğimi anlamadın normal bir forvet onu atardı diyorum yani böyle bir şeyi ancak Lincoln gibi daha çok asisti düşünen oyuncular yapar.Ben Baros'un performansına bir şey demedim özelliklerini eleştirdim.