Transfer Önerileri (ARŞİV)

Diouf sag forvet oynayabilir :

-------BAROS---------

KEWELL--LİNCOLN--DİOUF

-----AYHAN--TOPAL---

seklinde. F.bahçe'deki Deivid, eski PSG'li A.Diane(alacaktık olmadı), bazen Holosko, Cesar Delgado'nun oynadıgı gibi

ASLINDA, hedef santfor olarak Baros ve ona yedeklik edecek biri(M.Yıldız/Oscar Cordozo gibi) bir de FR lazım. Kewell'in sag ayaklısı. Yukarıda yazdıklarım gibi..

hayal: Baros/Cordozo ve sag forvet olarak Mevlut.

O zaten ne idugu belirsiz bir adam, kafasina gore salliyor birseyler.

Diouf sag forvet oynayabilir :

-------BAROS---------

KEWELL--LİNCOLN--DİOUF

-----AYHAN--TOPAL---

seklinde. F.bahçe'deki Deivid, eski PSG'li A.Diane(alacaktık olmadı), bazen Holosko, Cesar Delgado'nun oynadıgı gibi

ASLINDA, hedef santfor olarak Baros ve ona yedeklik edecek biri(M.Yıldız/Oscar Cordozo gibi) bir de FR lazım. Kewell'in sag ayaklısı. Yukarıda yazdıklarım gibi..

hayal: Baros/Cordozo ve sag forvet olarak Mevlut.

Mevlüt mü? Yapma be renktaş.

Baros diuof'u top diye oynarsa, o zaman bende messi'yi top diye oynarim.

Bencede.Diuof Yattara'nın forvet hali. Baros ise Bellinzona maçındaki golü tanımlıyor.Baros evet hızlı olabilir ama bitiriciliği ve tekniği o kadar yüksek değil.

Hee Türkiye Ligi için yüksek tabiki o ayrı bi konu.

Baros'un bitiriciligi o kadar iyi degil dogru. gelecek forvet ya da forvetlerin skorer olması iyi olur.

Tamam bende Baros'un kariyerinde çok gol atmadığını biliyorum da yahu adam 14-15 gol atmış geldiğinden beri. Nasıl skorer değil bu adam? Gelmesini bende pek iyi karşılamamıştım. Fakat benim istediğim santrafor tipinde oynuyor adam. Golde atıyor. Gol krallığına oynuyor yahu. Hala skorer değil demek biraz abes.

Bu arada Diouf 2002'de de aynı oynuyordu 2008'de de aynı. Halı saha topçusu. Başka birşey değil.

Tamam bende Baros'un kariyerinde çok gol atmadığını biliyorum da yahu adam 14-15 gol atmış geldiğinden beri. Nasıl skorer değil bu adam? Gelmesini bende pek iyi karşılamamıştım. Fakat benim istediğim santrafor tipinde oynuyor adam. Golde atıyor. Gol krallığına oynuyor yahu. Hala skorer değil demek biraz abes.

Bu arada Diouf 2002'de de aynı oynuyordu 2008'de de aynı. Halı saha topçusu. Başka birşey değil.

:o?

Skorerlik farklı birşey bitiriciliği yüksek olması farklı bir şey örneğin en son Gençlerbirliği maçını izleysen Nonda'ya çıkardığı bi top var onu bitiriciliği yüksek olmadığından çıkarıyor.Normal bir forvet orda kimseye bakmaz acımadan takar bu kadar basit.

________________________De Santcis___________________________

Miguel____________Emre_________Meira_______________Hakan

________________Topal___________Ayhan________________

Kewell__________________Lincoln_________________Arda

______________________Baros_____________________

Bence bize tek lazım olan adam MigueL

________________________De Santcis___________________________

Miguel____________Emre_________Meira_______________Hakan

________________Topal___________Ayhan________________

Kewell__________________Lincoln_________________Arda

______________________Baros_____________________

Bence bize tek lazım olan adam MigueL

Ya bu sağ bek arayışları Uğur'a olan inancın tamamen bitmesinden mi kaynaklanıyo?

Skorerlik farklı birşey bitiriciliği yüksek olması farklı bir şey örneğin en son Gençlerbirliği maçını izleysen Nonda'ya çıkardığı bi top var onu bitiriciliği yüksek olmadığından çıkarıyor.Normal bir forvet orda kimseye bakmaz acımadan takar bu kadar basit.

Herşey senin dediğin kadar basit olsa Nistelroyy her sezon 50,60 tane gol atardı.Bazı şeyler tv den görüldüğü kadar kolay değil.O an saniselik bir olay nabız 130,140 la anlık bir karar veriyorlar.

Baros un bitiriciliği üst düzey değil ama Türkiye ve Avrupa için yeterli.Oynadığı 13 maçta 20 gol mü atacaktı???

Ugurun sakatlıgının kroniklesmesınden korkuyorum acıkcası. Çünku diz kapagı cok hassas bi nokta. Ben ümidimi kestım acıkcası. Ama umarım aslan gıbı döner.

Anladım.Bence düzelicek ve eski Uğur gibi dönecek.Eski Uğur gibi dönersede mükemmel olur ama tabi senin görüşünede saygım var ki öyle olursa(umarım olmaz) Miquel iyi bir sağ bek.

Herşey senin dediğin kadar basit olsa Nistelroyy her sezon 50,60 tane gol atardı.Bazı şeyler tv den görüldüğü kadar kolay değil.O an saniselik bir olay nabız 130,140 la anlık bir karar veriyorlar.

Baros un bitiriciliği üst düzey değil ama Türkiye ve Avrupa için yeterli.Oynadığı 13 maçta 20 gol mü atacaktı???

Sen benim dediğimi anlamadın normal bir forvet onu atardı diyorum yani böyle bir şeyi ancak Lincoln gibi daha çok asisti düşünen oyuncular yapar.Ben Baros'un performansına bir şey demedim özelliklerini eleştirdim.

Yerli sag bek alınacaksa Ugur kavuk derim. Orhan Şam'ı dikkatlice seyrettim birkaç kez hucumu cok zayıf. Abartmışız Orhan'ı. Ugur'un hem savunması hem hucumu iyi. Bize gol atarken serbest vurusu Ugur kullanmıştı, ayaga pası gondermişti. Yaşlı ama genç Orhan'dan daha tempolu.

Sen benim dediğimi anlamadın normal bir forvet onu atardı diyorum yani böyle bir şeyi ancak Lincoln gibi daha çok asisti düşünen oyuncular yapar.Ben Baros'un performansına bir şey demedim özelliklerini eleştirdim.

Orada vuruş açısı zordu ve gol olmalı ihtimali düşüktü.Bence orada Nonda yı düşünmekle en iyi şeyi yaptı ama pası kötüydü.

437078515.jpg

Çok yetenekli bu Hulk orta sahanın sağı için süper bir transfer olur...

Geri
Üst Alt