Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Obefemi Martins (Rüzgarın oğlu)

Hocam Newcastle yılın futbolcusu seçilmiş bir oyuncu. İnter'in en çalkantılı dönemlerinde 22 gole ulaşmış bir isim. Totala bakınca 175 / 84 gol yani 2 maça 1 golü var.

Ben GS de eğer gerekli sevgi ve sürekil oynatılırsa patlamanın ötesini de yapar kanımca.

En az Baros kadar kaliteli

Sercan gibi adamlar 10 milyon ediyorsa Bu adam 10 milyona bedava yaşı da 25 daha.

Eğer Kadrolara giremeyen Keita ve Makakula Türkiye de ilah oluyorsa Martins'i Türkiye de tutabilecek yetenekte bir oyuncu yok!

Adamın hızı ise Dünya standartlarındadır. Moskova maçında süper oynadı.

Kısaca Martins - Baros 2 lisi Ligde toplan 50 gol atar diyorum.

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Romelu Lukaku

lukaku_romelo.jpg

Boy:1.92

Kilo: 94[Kulüp: Anderlect

Mevkii: Forvet

Ülkesi: Kongo/Belçika

Yaşı inanılmaz olan bu genç yeteneğin öncelikle peşinde olduğu söylenen kulüpleri yazarak başlamalıyım.. Real Madrid , Milan, Arsenal ve Chealsea..

Eğer haberler gerçek değilse Galatasaray'ın tam aradığı forvet. Çok yetenekli, ileride müthiş hareketli ve son vuruşlarda yaşını sorgulatacak kalitede.

Piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gözüküyor ancak 7-8 milyon Euro'dan aşağı Anderlect'ten kopacağını sanmıyorum. Ama alındığı takdir de getirisi en az 2025 milyon Euro olacaktır. Hayalci bir transfer gibi gözükse de Ribery örneğinde olduğu gibi alamayacağımız bir oyuncu değil..

Keita, Elano, Arda ve Kewell ile inanılmaz işler yapar..

Romelu Lukaku Goals video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru

Hakikaten imkansız bir öneri varsa o da bu oyuncudur. Biz yeni yeni öğrenirken bu çocuğu Arsenal çoktan talip olmuş bile. Arsenal, Chelsea vs. devreye girdiyse 7-8 milyon €'ya alamazsın. Hadi verdin gereken parayı, seni tercih etmez. Zaten etmesin de bana göre. Gitsin Premier Lig'e geliştirsin kendini.

Ribery bize gelirken asist kralıydı Fransa'da fakat yaşı 16 değildi. Ve o transferde adım gibi eminim bir başka durumlar var. Bize gelmesinin altında hakikaten başka sebepler var. Eminim buna.

Neyse sonuç olarak çok zor bir transfer bile değil. Tercih listesinde biz olamayız.

Fakat oyuncunun oynadığı oyun, sahadaki görünümü korkutucu. Antwrep doğumlu olduğu için yaşını büyütmüşler diyemiyorum.

Babası da yanılmıyorsam Gençlerbirliği'nde oynamış zamanında.

Hocam Newcastle yılın futbolcusu seçilmiş bir oyuncu. İnter'in en çalkantılı dönemlerinde 22 gole ulaşmış bir isim. Totala bakınca 175 / 84 gol yani 2 maça 1 golü var.

Ben GS de eğer gerekli sevgi ve sürekil oynatılırsa patlamanın ötesini de yapar kanımca.

En az Baros kadar kaliteli

Sercan gibi adamlar 10 milyon ediyorsa Bu adam 10 milyona bedava yaşı da 25 daha.

Eğer Kadrolara giremeyen Keita ve Makakula Türkiye de ilah oluyorsa Martins'i Türkiye de tutabilecek yetenekte bir oyuncu yok!

Adamın hızı ise Dünya standartlarındadır. Moskova maçında süper oynadı.

Kısaca Martins - Baros 2 lisi Ligde toplan 50 gol atar diyorum.

Bana fena halde Aghahowa olur gibi geliyor.

Dediğim gibi en iyi zamanlarında bile pek beğendiğim bir oyuncu değildi. Ama o Leverkusen maçında yaptıklarını da unutmak mümkün değil pek.

Neyse ben bu oyuncunun stilinin de bize uyacağını düşünmüyorum.

Kafa topu almaz ,baskı altında top yapamaz.

Anca açık alan bulacak da canavar gibi koşacak.

Martins gereksiz transfer olur.

Hocam Leverkusen maçı önemli değilde.

Newcastle yılın futbolcusu seçmişler. Adam hep banko oynamış.

İnter'de gidene kadar maçlarına bak hep 20 nin üzerinde orada bile banko bu eleman.

Yani adamın geçmişi düzenli istikrarlı 11 oyuncusu görünümünde.

GS gibi ilk golü atınca açıllan rakibini Baros dışında kontra dan fırtına gibi uzun topu alıp atıp gelecek adamımız yok. Adam cidden iyi yani. Kalitesiz bir adam olsa 15 milyon euro arkadan 10 milyon euro vermez adamlar.

Bize ya Martins tarzı ya da tam tersi Çok uzun boylu Makakula tarzı veya Klose gibi tek vuruşu ve kafa topları iyi forvet gerek.

BOKA_Arthur_20080125_GH_R.jpg

Arthur Boka

Doğum Tarihi : 02.04.1983

Doğum Yeri : Abidjan

Uyruğu : (Fildişi Sahilleri)

Boy : 166 cm

Kilo : 67 kg

Pozisyon : Defans

Son Kulübü : Stuttgart

Değer : 3.500.000 EUR

Bu adam bizim sol bek'e ilaç olur ilaç

Ji-Sung Park

SoccerParkJiSung_468x476.jpg

Kişisel Bilgiler

Tam adı Park Ji-Sung

박지성

Doğum tarihi 25 Ocak 1981 (1981-01-25) (28 yaşında)

Doğum yeri Seul, Güney Kore

Boyu 1.75 m

Mevkii Orta Saha

Kulüp Bilgileri

Bulunduğu kulüp Manchester United

Numarası 13

Altyapı Kariyeri

1999-2000 Myongji University

Profesyonel Kariyeri

Yıl Kulüp Maç (gol)

2000-2003

2003-2005

2005- Kyoto

PSV Eindhoven

Manchester United 7600(11)

9100(17)

1230(12)

Milli Takım Kariyeri

2000- Güney Kore 8100(11)

Son güncelleme: 2009

ManU'da artık çok az forma şansı buluyor.Rotasyon oyuncusu haline geldi.Kendisi hem sağ kanatta hem de box to box olarak oynayabiliyor.Keita gittikten sonra sağda sonra da orta da kullanabiliriz.Maliyetinin fazla olacağını sanmıyorum.

Cevap: Ji-Sung Park

İyi oyuncu,uluslar arası seviye'de ama şu an o mevkide ihtiyacımız yok bence.

Arthur Boka iyi oyuncudur,keşke alınsa...

2025 milyon euro ne lan?:D Bir de forumda klişe oldu artık her oyuncu tanıtımının sonuna ''Keita, Elano, Arda ve Kewell'la coşar abi bu adam'':D

20 ila 25 milyon Euro arası bir para birimini ifade eder;)

Ayrıca diğer konuda haklısın.. Orta saha oyuncularımız Ronaldinho, Pirlo, Xavi Alonso, Cristiano Ronaldo ile inanılmaz işler yapar...:D

Ne yapmaya çalışıyorsun dikkay çekmek mi?

Kimi sayayım oyuncumuz olmayan adamları mı..:D

# Martin Demichelis

MartinDemichelis195_janpitm.jpg

20 Aralık 1980 doğumlu İtalyan asıllı Arjantinli Martin Demichelis

Profesyonel kariyerinde sadece Münih ve River formasını giymiş 2005'ten beride Arjantin Milli takımında görev yapıyor . 20 kez giydiği milli takım forması altında Avustralya'ya karşıda bir golü bulunuyor.

- Arjantin liginde forma giyerken kendi takımının kalecisinin oyundan atılmasıyla beraber kaleye geçmişliğide varmış. -

Hırslı olduğu kadar soğukkanlı olan Martin 1.85 boyuna göre oldukça teknik olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Defansın ortasında ve önliberoda oynamasıda diğer bir artı yönü , top kesen , rakibi rahatsız eden , asla yorulmayan hatta ve hatta ara sırada olsa mükemmel şutlar çıkarabilen bir isim.

Kariyerinde oynadığı 2 takımında kıtasal alanda çok başarılı olması ona büyük tecrübe kazandırmıştır.

Görüşüme göre yaşının ideal olmasıda bir başka " artı ' sı " .

Fakat neredeyse her stoper gibi biraz kaşıyıcı , hırçın olması kart görmesini kolaylaştıran bir etken.

Buna rağmen artılarının eksilerinden çok çok fazla olduğuda aşikar.

İlaç olur ilaç.

Kontratını 2012 'ye kadar uzatmıştı sanırım Bayern ama boru değil Üstünel :)

Spain+v+Argentina+International+friendly+EcAuLgq3Nh_l.jpg

Bu yazının bir transfer haberi değil , sadece bir öneri / inceleme olduğu unutulmamalıdır.

...

Gene oyuncu önermek isteyen olursa transfer forumuna açar.

....

Cevap: Ozan İpek

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri : ANKARA

Doğum Tarihi : 10 Ekim 1986

Uyruk : TC

Futbolcu Temsilcisi : ENGİN KIRKPINAR

Lisans Bilgileri

Lisans No : 168963

Kulüp : BURSASPOR

Sözleşme Başlangıç T. : 2 Şubat 2009

Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010

ozan ipek bursaspor un son starı...

Bu çocuk volkan, sercan, serdar aziz ve veli acar arasında fazla göze batmıyor ama onların bütün yükünü çeken ortasahanın 2 tarafınıda oynayabilen genç dinamik top tekniği yüksek verimli devamlı pasör bir oyuncu ve dikkat edilmesi gereken bir özelliğide mütevazi

Türk futbolunda çift taraflı ortasaha nın ender yetiştiği bir zamanda kaçırılmaması gereken bir oyuncu

Dün attığı golü geçtim, yarattığı bir 3. gol varki, şapka çıkarttım. :tiphat:

ark. bu saydığımız oyuncular çok iyi diyebilirisiniz ama bize uyan fiya olarak yaş olarak stil olarak uyan çok az...

VE ne yazıkkı ben biraz içne kapanığım türk oyuncusun açok daha sıcak bakıyorum onun içinde türkiyedeki gençlere bakıoyrum ...

ozan ipek izleyin ve çok ucuz...

herkes sercan ı biliyorr volkan ı biliyor

# Martin Demichelis

MartinDemichelis195_janpitm.jpg

20 Aralık 1980 doğumlu İtalyan asıllı Arjantinli Martin Demichelis

Profesyonel kariyerinde sadece Münih ve River formasını giymiş 2005'ten beride Arjantin Milli takımında görev yapıyor . 20 kez giydiği milli takım forması altında Avustralya'ya karşıda bir golü bulunuyor.

- Arjantin liginde forma giyerken kendi takımının kalecisinin oyundan atılmasıyla beraber kaleye geçmişliğide varmış. -

Hırslı olduğu kadar soğukkanlı olan Martin'in 1.85 olan boyuna göre oldukça teknik ve seri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Defansın ortasında ve önliberoda oynamasıda diğer bir artı yönü , top kesen , rakibi rahatsız eden , asla yorulmayan hatta ve hatta ara sırada olsa mükemmel şutlar çıkarabilen bir isim.

Kariyerinde oynadığı 2 takımında kıtasal alanda çok başarılı olması ona büyük tecrübe kazandırmıştır.

Görüşüme göre yaşının ideal olmasıda bir başka " artı ' sı " .

Fakat neredeyse her stoper gibi biraz kaşıyıcı , hırçın olması kart görmesini kolaylaştıran bir etken.

Buna rağmen artılarının eksilerinden çok çok fazla olduğuda aşikar.

İlaç olur ilaç.

Kontratını 2012 'ye kadar uzatmıştı sanırım Bayern ama boru değil Üstünel :)

Spain+v+Argentina+International+friendly+EcAuLgq3Nh_l.jpg

Bu yazının bir transfer haberi değil , sadece bir öneri / inceleme olduğu unutulmamalıdır.

Aynı topağın neden Mantıklı Önerilere taşındığınıda anlamış değilim .

...

Gene oyuncu önermek isteyen olursa transfer forumuna açar.

....

Cevap: # Martin Demichelis

Buda olur :D.

Önerileriniz cogu zaman iyi'de koskoca GS'da biliyordur bunu yani. Bence en iyisi beklemek Haldun en iyisini getirir..

Demichelis Bayern Münih'in Lahm'dan sonra defanstaki en önemli adamı.2012 yılına kadar sözleşmesi var nasıl alabiliyormuşuz biz bu adamı merak ettim?

Alex Ferguson'un bir lafı var:

Bayern bir oyuncuyu satmak istemiyorsa kaç para verirseniz verin alamazsınız...

Bayern bu oyuncuyu satmak istiyormu? zannetmiyorum...

Bu bir transfer önerisi ama mantıklı değil...

Ama olmasını çok isterdim...

Geri
Üst Alt