Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Hızlı bir stoper lazım bize
Hızlı bir stoper lazım bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Julius Aghahowa, Nonda'nın yerine neden olmasın forvet için.
Romelu Lukaku
![]()
Boy:1.92
Kilo: 94[Kulüp: Anderlect
Mevkii: Forvet
Ülkesi: Kongo/Belçika
Yaşı inanılmaz olan bu genç yeteneğin öncelikle peşinde olduğu söylenen kulüpleri yazarak başlamalıyım.. Real Madrid , Milan, Arsenal ve Chealsea..
Eğer haberler gerçek değilse Galatasaray'ın tam aradığı forvet. Çok yetenekli, ileride müthiş hareketli ve son vuruşlarda yaşını sorgulatacak kalitede.
Piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gözüküyor ancak 7-8 milyon Euro'dan aşağı Anderlect'ten kopacağını sanmıyorum. Ama alındığı takdir de getirisi en az 2025 milyon Euro olacaktır. Hayalci bir transfer gibi gözükse de Ribery örneğinde olduğu gibi alamayacağımız bir oyuncu değil..
Keita, Elano, Arda ve Kewell ile inanılmaz işler yapar..
Romelu Lukaku Goals video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru
abi bize bu cocugu yar etmezler
bu cocuk drogbanin oglumu acaba ona benziyor sanki![]()
Yok hayır değil. Babası ve abisi de futbolcu ama Drogba değil...
Ayrıca bende zaten eğer o devler almazsa alabiliriz diyorum![]()
ELDEN DÜŞME GERRARD
İngiltere Premier Liginden düşmemesi için çok ama çok büyük mucizelere ihtiyacı olan Tuncay Şanlı'nın takımı Middelsbourg'un ön liberosu Garry O'Neil'den bahsediyorum..
Benim izlediğim her maçında beni büyülemeyi başaran bir oyuncu O'Neil ve eğer alınabilirse mükemmel bir transfer olur. 2 yıl önce Portsmouth F.C'dan 5 Milyon Eura'ya alındı. Ve küme düşünce ellerinde tutamayacakları için yakın bir paraya alınabilir.
Yeni Gerrard olarak görüyorum. Ve orta sahada basmadık yer bırakmıyor..
![]()
Bu eleman Baros´u çok güzel bir yedek yapar
Hayalimdeki forvetlerden biri
Romelu Lukaku
![]()
Boy:1.92
Kilo: 94[Kulüp: Anderlect
Mevkii: Forvet
Ülkesi: Kongo/Belçika
Yaşı inanılmaz olan bu genç yeteneğin öncelikle peşinde olduğu söylenen kulüpleri yazarak başlamalıyım.. Real Madrid , Milan, Arsenal ve Chealsea..
Eğer haberler gerçek değilse Galatasaray'ın tam aradığı forvet. Çok yetenekli, ileride müthiş hareketli ve son vuruşlarda yaşını sorgulatacak kalitede.
Piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gözüküyor ancak 7-8 milyon Euro'dan aşağı Anderlect'ten kopacağını sanmıyorum. Ama alındığı takdir de getirisi en az 2025 milyon Euro olacaktır. Hayalci bir transfer gibi gözükse de Ribery örneğinde olduğu gibi alamayacağımız bir oyuncu değil..
Keita, Elano, Arda ve Kewell ile inanılmaz işler yapar..
Romelu Lukaku Goals video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru