Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

deniz baris

fenerli orta saha

bu adam turkiyenin mehmet topal ile en iyi on liberosu

sene sonu bitiyor sozlesmesi

kesinlikla alinmasi lazim

muthis seri oyuncu

paslari yerini buluyor

oyun zekasi maalesef yok ve yonlu bir oyuncu

fenerin bitirdigi adamlardan biri

32 yasinda olmasi bir soru isareti olabilir ama 1 yil oynatsak kardir

ayhan-baris-tobias-

bu 3 lu sene sonu gonderilir deniz baris alinabilir bence

Aghahowa_takla.jpg

Julius Aghahowa, Nonda'nın yerine neden olmasın forvet için.

Romelu Lukaku

lukaku_romelo.jpg

Boy:1.92

Kilo: 94[Kulüp: Anderlect

Mevkii: Forvet

Ülkesi: Kongo/Belçika

Yaşı inanılmaz olan bu genç yeteneğin öncelikle peşinde olduğu söylenen kulüpleri yazarak başlamalıyım.. Real Madrid , Milan, Arsenal ve Chealsea..

Eğer haberler gerçek değilse Galatasaray'ın tam aradığı forvet. Çok yetenekli, ileride müthiş hareketli ve son vuruşlarda yaşını sorgulatacak kalitede.

Piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gözüküyor ancak 7-8 milyon Euro'dan aşağı Anderlect'ten kopacağını sanmıyorum. Ama alındığı takdir de getirisi en az 20-25 milyon Euro olacaktır. Hayalci bir transfer gibi gözükse de Ribery örneğinde olduğu gibi alamayacağımız bir oyuncu değil..

Keita, Elano, Arda ve Kewell ile inanılmaz işler yapar..

Romelu Lukaku Goals video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru

Romelu Lukaku

lukaku_romelo.jpg

Yaşı inanılmaz olan bu genç yeteneğin öncelikle peşinde olduğu söylenen kulüpleri yazarak başlamalıyım.. Real Madrid , Milan, Arsenal ve Chealsea..

Eğer haberler gerçek değilse Galatasaray'ın tam aradığı forvet. Çok yetenekli, ileride müthiş hareketli ve son vuruşlarda yaşını sorgulatacak kalitede.

Piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gözüküyor ancak 7-8 milyon Euro'dan aşağı Anderlect'ten kopacağını sanmıyorum. Ama alındığı takdir de getirisi en az 2025 milyon Euro olacaktır. Hayalci bir transfer gibi gözükse de Ribery örneğinde olduğu gibi alamayacağımız bir oyuncu değil..

Romelu Lukaku Goals video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru

abi bize bu cocugu yar etmezler :(

bu cocuk drogbanin oglumu acaba ona benziyor sanki :D

Bu herif nasıl 16 yasında ya 191 boyunda 205 falan olur heralde.

:D Yok hayır değil. Babası ve abisi de futbolcu ama Drogba değil...:)

Ayrıca bende zaten eğer o devler almazsa alabiliriz diyorum:)

insallah almazlarda biz kapariz haldun abimiz yapar belki bi seytanlik :evilsmile::

bu ara transferide iple cekiyorum bakalim kimler gelecek kimler gidecek...

ELDEN DÜŞME GERRARD

İngiltere Premier Liginden düşmemesi için çok ama çok büyük mucizelere ihtiyacı olan Tuncay Şanlı'nın takımı Middelsbourg'un ön liberosu Garry O'Neil'den bahsediyorum..

Benim izlediğim her maçında beni büyülemeyi başaran bir oyuncu O'Neil ve eğer alınabilirse mükemmel bir transfer olur. 2 yıl önce Portsmouth F.C'dan 5 Milyon Eura'ya alındı. Ve küme düşünce ellerinde tutamayacakları için yakın bir paraya alınabilir.

Yeni Gerrard olarak görüyorum. Ve orta sahada basmadık yer bırakmıyor..

A6D14894-90B5-4587-12A0B83CA00F77D0.jpg

Bu önerimi çok aradım :)

Linderoth ayrılacak yerine kim gelsin tartışmaları aklıma O'Neil'i getirdi. Önerdiğim zaman Middelsbourg' düşmek üzereydi.. Preimier Ligde başka kulüpler alır diyordum ama sebebini bilmemekle beraber ayrılmamasına çok şaşırdım çok da sevindim. Eğer yönetim biraz ilgilenip izlerse müthiş bir oyuncu olduğunu görecekler.

4-3-3 sisteminde göbekte oynayabilecek müthiş bir oyuncu..

Cevap: Yeni Kral : Craig Douglas Bellamy

Bu eleman Baros´u çok güzel bir yedek yapar

Hayalimdeki forvetlerden biri

İşte problem burada yedek beklemeyi kabullenmeyecek iki adam. Tabi Bellamy sağda da oynayabilir ama bu sefer de Keita yedek kalacak. Şu performansından sonra Baros'un yerine bir yıldız transfer yapmak ve onu yedek pozisyonuna düşürmek ona haksızlıktır ve bunu yaparsak Baros doğal olarak rahatsız olur ve sezon sonu ayrılmak ister. Oynadığında da iyi performans vereceğini sanmıyorum ve sonuçta er ya da geç üzücü bir şekilde gidecektir. Sonunda yine bir yedek forvet almamız gerekecek. Bu arada Bellamy'nin performansının ne olacağı da şüpheli. Yok Bellamy'yi alıp yedek yapsak yine problem. Rijkaard'ın rotasyon konusunda geçmiş tecrübelerimize benzemediğini ve yedek-as ayrımının o kadar keskin olmadığını biliyorum ama rotasyon oyuncusu olarak dahi olsa Baros-Bellamy ikilisi problemli olur. Özellikle Bellamy yeteri kadar (ki ona göre o yeteri miktar az olmayacaktır) forma bulamazsa sıkıntı yaratacak karakterde bir oyuncu bildiğimiz kadarı ile.

Yani özetle doğru bir transfer olmaz diye düşünüyorum. Bizim ihtiyacımız en azından bir süre rotasyon oyuncusu olmayı rahatlıkla kabul edecek kendini geliştirmeye açık ve ileride Baros'un yerini alabilecek bir oyuncudur. Elimizdeki diğer forvet de yabancı olduğuna göre tarzı Baros'a benzeyen bir Türk oyuncu ideal olur. Bu isme en yakın kişi de Sercan'dır. Ancak devre arasında değil de sezon sonunda Baros gitmiyorsa artık pek faydalı olmayan Nonda yerine yine kendini geliştirmeye ve rotasyon oyuncusu olmayı kabullenebilecek bir yabancı forvet alınabilir. Sonraki tahminen 2 sene içinde Baros ayrıldığında ikisinden iyi durumda olan daha as pozisyonuna geçebilir. Tabi ikisi de yeteri kadar iyi durumda olmazsa Baros yerine yıldız olabilecek bir isim alabiliriz yine. Ancak madem yıldız transferler yapmayı başardık, artık onların alternatiflerini yaratma aşamasına da geçmeliyiz bir şekilde.

Cevap: # Craig Douglas Bellamy

barosun daha guclusu daha hirslisi ama isyankar (bknz- wales, john toshack). ama en iyisi google.co.uk da craig bellamy yazmadan otomatik kelime tamamlama devreye giriyor ve bellamy punch, bellamy hit the fan bla bla bla geciniz. bize daha iyileri gerek daha iyileri layik.

Romelu Lukaku

lukaku_romelo.jpg

Piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gözüküyor ancak 7-8 milyon Euro'dan aşağı Anderlect'ten kopacağını sanmıyorum. Ama alındığı takdir de getirisi en az 2025 milyon Euro olacaktır. Hayalci bir transfer gibi gözükse de Ribery örneğinde olduğu gibi alamayacağımız bir oyuncu değil..

2025 milyon euro ne lan?:D Bir de forumda klişe oldu artık her oyuncu tanıtımının sonuna ''Keita, Elano, Arda ve Kewell'la coşar abi bu adam'':D

Craig Douglas Bellamy :005::005::005::005::omg::omg::2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Tabi öncelik stoper ve ön libero olmalı..

Cevap: # Craig Douglas Bellamy

ya hocam böyle başlıkları koyuyosunuz bizide heyecanlandırıyosunuz ayıp yaww

Ozan İpek

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri : ANKARA

Doğum Tarihi : 10 Ekim 1986

Uyruk : TC

Futbolcu Temsilcisi : ENGİN KIRKPINAR

Lisans Bilgileri

Lisans No : 168963

Kulüp : BURSASPOR

Sözleşme Başlangıç T. : 2 Şubat 2009

Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010

ozan ipek bursaspor un son starı...

Bu çocuk volkan, sercan, serdar aziz ve veli acar arasında fazla göze batmıyor ama onların bütün yükünü çeken ortasahanın 2 tarafınıda oynayabilen genç dinamik top tekniği yüksek verimli devamlı pasör bir oyuncu ve dikkat edilmesi gereken bir özelliğide mütevazi

Türk futbolunda çift taraflı ortasaha nın ender yetiştiği bir zamanda kaçırılmaması gereken bir oyuncu

Barış başdaş (kasımpaşa) 19 yaşında teknik ve hızlı bir stoper altyapısı almanya genç yaşına rağmen yılmaz hocadan formayı kaptı banko oynuyor alınırsa iyi ve gelecek vadeden bir transfer olur...

Obefemi Martins

Obafemi Akinwunmi Martins (d. 23 Ekim 1984, Lagos) Nijeryalı futbolcu. Martins, küçük yaşta oynamaya başladığı Inter'de yıldızı parlayıp 2006/2007 sezonunda emre bölezoğlu ile Newcastle United'a transfer olmuş forvet oyuncudur. Atletikliği ve Adriano ile oluşturduğu ikiliyle adından söz ettirmiştir. Newcastle United'da en iyi oyuncu seçilmiştir. Sol ayaklı futbolcu Newcastle United'da ise gol sonrası yaptığı taklalarıyla da tanınır. 2009-2010 sezonunda Wolfsburg takımında forma giymektedir.

Özelllikleri : İnanılmaz süratli güçlü ve Sert şut çekebilen bir oyuncu.

Kariyer İstatistikleri

Club Sezon Lig Kupa[1] Europe Total

Apps Goals Apps Goals Apps Goals Apps Goals

Internazionale

2002–03 4 1 2 0 4 2 10 3

2003–04 24 7 3 1 9 3 36 11

2004–05 31 11 6 6 9 5 45 22

2005–06 28 9 6 2 10 2 42 13

Newcastle United

2006–07 33 11 4 0 9 6 46 17

2007–08 31 9 2 1 0 0 33 10

2008–09 24 8 1 0 0 0 25 8

Career Total 175 56 24 10 41 18 237 84

Profesyonel Kariyeri

Yıl Kulüp Maç (gol)

2002-2006 88 Maç 28 Gol

2006-2008 80 maç 26 Gol

2009 Vfl Wolfsburg 9 Maç 5 Gol

Milli Takım Kariyeri

2004- Nijerya 21 (13 Gol)

Transferleri:

2006'da İnter'den Newcastle'a 15 milyon euro'ya transfer edildi.

2009'da Newcastle'dan - Wolfburg'a 10.5 milyon euro'ya transfer edildi.

Wolfburg da Dzeko ve Grafite 2 lisinin arasında şans bulamıyor. Acil bize gelsin kral olsun .)

Türkiye'de patlama yapması aşırı derece yüksek bir oyuncu.

Cevap: Obefemi Martins (Rüzgarın oğlu)

Hızı gerçek hayatta vasat.

Cevap: Obefemi Martins (Rüzgarın oğlu)

Bu adam niye bu kadar tutuluyor hiç anlamıyorum. 20-25 maçını çok rahat izlemişimdir. Aklımda kalan tek maçı ilk parladığı sene oynanan Leverkusen - Inter maçıdır. Hızı, kuvvetiyle o uzun boylu, fizikli savunmayı mahvetmişti. Onun dışında bir tane iyi maçını hatırlamam.

Atar evet. Çok sert topa vurur. Ama ne adam geçebilir ne başka bir şey. Bana göre tamamen bitmiş bir oyuncu. Üstelik parlama gibi bir potansiyeli bile yok. Yani alalım, Kewell gibi, Baros gibi tekrar kendini göstersin diyebilecek bir oyuncu değil.

Yine de ayrıntılı yazı için teşekkürler.

Geri
Üst Alt