- 18 Temmuz 2009
- 82.268
- 240.529
- 5.263
Cevap: Yeni Nesil "Roberto Ayala"
bonservisine çift haneli rakamlar isteniyor
bonservisine çift haneli rakamlar isteniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav benficada saydim tam 6 tane forvet var. Neden biz de nemalanmiyoruz ki..
Bu arada bnfica tarihinin en iyi transferlerini yapiyor.. ikinci bir porto olma yolunda emin adimlarla ilerliyorlar. bakiniz; Airton; Eder Luis; Alan kardec; Ramires;Keirrison; Saviola; Javi garcia..
Not:Son yazdiğimdan emin değilim benficada mi oynuyor diye.. Bakmaya da üşendim zaten..
Materazzi acayip olur![]()
Cordozo,Saviola,Ramires,Kierrison,Dimaria falan bu adamlar mı 5 para etmezAksam aksam güldürdün yahu..
Menajerlik oyunu oynamıyoruz..Hiç bir başarısı yok bu saydığın elemanların..Cardozo geçen sene de vardı..Hiç bir şey yapamadı..Saviola ölmüş gömmemişler..Ramires zaten forvet değil defans..Menajerlik oyununda iyi olabilir bilemicem. Keirrison sezon başından beri ligde sadece 4 maça çıkabildi ve bunların sadece 1 tanesinde ilk 11 başladı. Toplam aldığı süre 150 dakika. Di Maria iyi oyuncu ama geçen sene de deplasmanda 2-0 yendiğimiz maçta nedense göremedim kendisini pek
Her şey menajerlik oyunu değil. Galatasaray bu Benfica'yı içerde dışarıda yine yener..