Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Yeni Nesil "Roberto Ayala"

bonservisine çift haneli rakamlar isteniyor

Cevap: Transfer Önerileri

Georgias Samaras

Bence tam bize göre bir forvet.Bitiriciliği fena sayılmaz.Birebirde etkili.Oyun görüşü fena değil.Driplingleri iyi ve hızlıda sayılır.Bence TSL için mükemmel bir forvet.Sadece biraz savruktur...

Materazzi ismi geçiyor diğer forumlarda aslında oyun karakteri olarak tam istediğim bir oyuncu ama 36 yaşında olması problem gerçi Rijkaard ve Üstünel en iyisini bulup getireceklerdir fazla kafa yormaya gerek yok.

Cevap: Yeni Nesil "Roberto Ayala"

FM 2010'da süper ama gerçek hayattada da gelecek vaadediyor gibi..

perea(atletico madrid):)

yav benficada saydim tam 6 tane forvet var. Neden biz de nemalanmiyoruz ki..

Bu arada bnfica tarihinin en iyi transferlerini yapiyor.. ikinci bir porto olma yolunda emin adimlarla ilerliyorlar. bakiniz; Airton; Eder Luis; Alan kardec; Ramires;Keirrison; Saviola; Javi garcia..

Not:Son yazdiğimdan emin değilim benficada mi oynuyor diye.. Bakmaya da üşendim zaten..

Bu arada Matterazzi yi bende duydum.Sağlam stoper ama çok fazla agresif..Zira yedek kulubesinde bile kırmızı kart görebiliyor:)

Olası Fener kavgalarında salarız en önden katliam yaratır.:):)

1vsAll:):)

Materazzi 36 yaşında be abi.Ne işi olur bizde.Kim attıysa ortaya iyi atmış:)

yav geçin materazziyi

yav benficada saydim tam 6 tane forvet var. Neden biz de nemalanmiyoruz ki..

Bu arada bnfica tarihinin en iyi transferlerini yapiyor.. ikinci bir porto olma yolunda emin adimlarla ilerliyorlar. bakiniz; Airton; Eder Luis; Alan kardec; Ramires;Keirrison; Saviola; Javi garcia..

Not:Son yazdiğimdan emin değilim benficada mi oynuyor diye.. Bakmaya da üşendim zaten..

5 para etmez Benfica'nın forvetleri..

Cordozo,Saviola,Ramires,Kierrison,Dimaria falan bu adamlar mı 5 para etmez:)Aksam aksam güldürdün yahu..

Kierrison,Ramires ve Di Maria'yı küçümsemeyin agalar.

Cordozo,Saviola,Ramires,Kierrison,Dimaria falan bu adamlar mı 5 para etmez:)Aksam aksam güldürdün yahu..

Menajerlik oyunu oynamıyoruz..Hiç bir başarısı yok bu saydığın elemanların..Cardozo geçen sene de vardı..Hiç bir şey yapamadı..Saviola ölmüş gömmemişler..:DRamires zaten forvet değil defans..Menajerlik oyununda iyi olabilir bilemicem. Keirrison sezon başından beri ligde sadece 4 maça çıkabildi ve bunların sadece 1 tanesinde ilk 11 başladı. Toplam aldığı süre 150 dakika. Di Maria iyi oyuncu ama geçen sene de deplasmanda 2-0 yendiğimiz maçta nedense göremedim kendisini pek:p Her şey menajerlik oyunu değil. Galatasaray bu Benfica'yı içerde dışarıda yine yener..

Menajerlik oyunu oynamıyoruz..Hiç bir başarısı yok bu saydığın elemanların..Cardozo geçen sene de vardı..Hiç bir şey yapamadı..Saviola ölmüş gömmemişler..:DRamires zaten forvet değil defans..Menajerlik oyununda iyi olabilir bilemicem. Keirrison sezon başından beri ligde sadece 4 maça çıkabildi ve bunların sadece 1 tanesinde ilk 11 başladı. Toplam aldığı süre 150 dakika. Di Maria iyi oyuncu ama geçen sene de deplasmanda 2-0 yendiğimiz maçta nedense göremedim kendisini pek:p Her şey menajerlik oyunu değil. Galatasaray bu Benfica'yı içerde dışarıda yine yener..

Menejerlikle alakası yok.Cordozo geçern sene hatırlatırım bizim maçta yedek başlamıstı.Üstelik bu adamın Portekiz liginde suan için 14 golu var.Ayrıca geçen sene Benfica çok kötü bir sezon geçirdi ve yeniden yapılanmaya gittiler.Ramires Bir çeşit kanat forwettir(Kewell gibi vs)Saviola da bu sene düzenli forma giyiyor ve formunu bulmaya başladı.Ligte 7 golu var.Kierrison bunca iyi adamın içinde forma sansı bulmakta zorlanıyor bu konuda hklısın ama yeteneğinden süphen yok sanırım:)

Ön libero yazmışlar Ramires hakkında ama..Neyse madem öyle diyorsun öyle olsun:)..Ben Saviola'nın da Cardozo'nun da çok iyi futbolcular olduğunu düşünmüyorum..Keirrison da yetenekli olabilir ama yaşı artık 21. Böyle giderse patlayacak gibi duruyor. Yaşıtları ortalığı duman ediyor ama o beklentileri karşılamaktan çok uzak şimdilik...İyi akşamlar..:)

Önliboro kısmını okumadm.Bu konuda afedersin.Beğenip beğenmemek tabiki sana kalmıs ama iyi topcular bence:)Kierrisonun da zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Malum su sıralar Brezilya ligi Balon dolu:)

Geri
Üst Alt