- 30 Nisan 2009
- 4.237
- 2
- 1.308
Cevap: Transfer Önerileri
Hayri sen bilirsin; Maxim lestienne nasil olur???..Gerçi genç bir oyuncu ama??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuraya izlediğin adamlar yazsana biraz da. Japon 2. Ligi'nden adam önermiştin geçenlerde. imscouting'de falan ismi çıkan adamları önermekten vazgeç. Oradan biz bakarız zaten, seni de copy-paste zahmetinden kurtarmış oluruz hem.
Aranızdaki ikili tartışmadan bağımsız olarak birşey söylemek istedim.Porto sanırım Hulk'u Japon 2.liginden transfer etmişti.
Tamam da onlar Porto ve Youtube'dan bakarak transfer etmediler herhalde.Youtube'dan bakarak transfer etselerdi, scout olayına girmelerinin bir mantığı kalmazdı. Taner eğer diyorsa ki Japon 2. Ligi'nin hastasıyım, maçlarını kaçırmam falan diye, o zaman işler değişir.
Demiştim ikili tartışmanızdan bağımsızım diye.Burda amacım birinizi haklı çıkarmak değil,Japon 2.liginden bile oyuncu alınabileceğiydi.
Alinabilir. Her yerden adam alinabilir. Ikinci ligdeyken Istres maci izlemistim, Yohan Cavalli diye bir oyun kurucu vardi. Adam inanilmaz iyiydi, hizi, driblingi, paslari falan acayipti. Ufak tefek, sisko bir adamdi ama. Sene 2006 falandi, sonra o haliyle Premier Lige falan gitti ama tutunamadi. Hep istemistim Turkiye'de oynamasini ama sonunda ikinci lig veya belcika topcusu olarak kaldi.
Hikayenin mesaji da su: Cavalli cok iyi bir adam ama sirf ben begendim diye reyis bir topcu olacak hali yok. CM'nin 2002 versiyonundaydi galiba, Ederson RS Futbol diye bogdan bir takimdaydi, hep alir oynatirdik ilerde iyi oluyor diye. Adam Lyon'a gitti sonunda, cok da iyi bir topcu oldu. Yani baskasinin izledigi ve begendigi topcuyu siz izlemediniz diye kucumsemeyin, izlediginiz bir macla da topcuyu buyutmeyin. Gunun mesaji bu sizlere dostlar.
Şuraya izlediğin adamlar yazsana biraz da. Japon 2. Ligi'nden adam önermiştin geçenlerde. imscouting'de falan ismi çıkan adamları önermekten vazgeç. Oradan biz bakarız zaten, seni de copy-paste zahmetinden kurtarmış oluruz hem.
Forvete Rolando Bianchi derim olmazsa Gökhan Ünal...
Orta sahaya Neill gibi sozlesmesi bitecek olan yaslıca bir mc Dortmund'lu Tinga
Nonda Linde gule gule...