Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Çok uğraşsak alırız be kaptan. Arda'yı ver Chelsea'ye, üstüne de ver 15, 20, alırız... Vallahi diyorum ,

Kewell - Drogba - Keita

^ şu tutulmaz yani mümkün değil, gol ortalamamız x3 lenir.

Fener Ronaldinho'yu alırsa, bizde Drogba'mızı alırız anasını satıyım. Keita'da çağırır hem... :o

Emir senin bir ara da Rooney transferin vardı. Mehmet Güven + Necati Ateş + bikaç oyuncu daha + 20-30 milyon € gibi bişeydi.

Emir reyis Drogba iyi hos da senin eski bombalarini forumda goremiyoruz yea nedendir? Bizi mahrum biraktin espri tufanindan. :(

Yazar kimliğinin getirileri reis. :eek:

Ama telaş etmeyin, yakında blog'umu açıyorum. Oradan son gaz devam :bgking1:

Emir senin bir ara da Rooney transferin vardı. Mehmet Güven + Necati Ateş + bikaç oyuncu daha + 20-30 milyon € gibi bişeydi.

Alırım, herkesi alırım. Bu takımda Hagi oynamış, diğerlerini gözümde okadar büyütmem Refik. Işıltı, $$$ medyası ve geri kalan basın'dan fazla etkilenmiyorum. Galatasaray isterse en iyi oyuncuyu alır. Yeterki yönetim cesaretli olsun. Bugün para olsun, alamayacağımız oyuncu yok. Ben böyle düşünüyorum...

Ayrıca madem hedefler büyük, büyük düşünmek gerekiyor...

Rooney gelirim derse, Mars'ta olsa bile gidip alirim. Rooney ve Drogba zaten, en USTAD iki forvet zaten.

Bir de Emir basghan blogunu hemmmen ac. Bir suru hrbonun sadece foto koyup iki cift bogdan laf ettigi blog var iken senin yazdigin blog ortaligi dagitmaga yeter de artar bile. Hemmmen ac ustad.

Rooney gelirim derse, Mars'ta olsa bile gidip alirim. Rooney ve Drogba zaten, en USTAD iki forvet zaten.

Bir de Emir basghan blogunu hemmmen ac. Bir suru hrbonun sadece foto koyup iki cift bogdan laf ettigi blog var iken senin yazdigin blog ortaligi dagitmaga yeter de artar bile. Hemmmen ac ustad.

:D Açıyorum reis, son rötuşlar atılıyor :heart:

Torres'i alalım hatta hem Liverpool maddi sıkıntıda?Rooney'den de iyidir Drogba'dan da.

Torres'in Drogba ve Rooney'den iyi oldugunun iddia edildigi yerde BIR DAKKA DURMAM.

Mesaji 2:28'de attim log out 2:29 bu da size ders olsun sozumun eriyim hadi hayirli geceler :o :o

Torres'in Drogba ve Rooney'den iyi oldugunun iddia edildigi yerde BIR DAKKA DURMAM.

3ününde birbirine karşı üstün tarafları var.Bu 3ü bana göre dünyanın en iyileri.Ben hem Liverpool hem de stili nedeniyle Torres'i daha çok seviyorum ve bir adım önde görüyorum.:D

Ben de Torres'i Drogba'dan daha çok beğenirim ama Rooney ile kıyaslamak istemem çünkü tarzları çok farklı.

Geri
Üst Alt