Transfer Önerileri (ARŞİV)

Sğ bek taş gibi sabri var.Barış var bence asıl eksiğimiz Ayhan ın yerine bir oyuncu

Forvet sart aslında yonetimde farkında ama Nonda ile Karan'ı ne yapacagız diye kara kara dusunuyorlardır.

Belediye'den Tjikuzu'yu degil Bebbe'yi alalım ciddiyim adam Turk vatandası Nobre gibi. Yerel seçimlerde yaklaşıyor zaten Belediye verir :)

yha nondayı gönderip yerine pivot santrafor bulsak nasıl olur neden kmse sıcak bakmıyo buna..... baros'tan baska güvenebileceğimz forvetmz mi war yha? CRUZ

Julio Ricardo Cruz'u alabiliriz. Roque Santa Cruz'a para yetmez.

ayrıca bir pivot lafıdır, gidiyor. gerek yok, pivota falan. bize bir sağaçık/forvet lazım. yani 4-3-3 sisteminde forvet 3'lüsünün sağında sorunsuz oynayan bir oyuncu lazım. Dirk Kuyt gibi(her ne kadar sevmesem de).

Türkiyede yabancı sınırı var + Türkiyede yedekte yıldız oyuncu oturtamassınız.

Herkez tutturmuş bir forvet gidiyor,çift forvet lincoln kewell bide arda bu takım bünyesi kaldırmaz bu kadar adamı,zaten kaldırmadıgı için 4-2-3-1 oynuyoruz.

Bana göre forvet alıncaksa bu %100 yerli kaliteli bir forvet olması lazım,

Bence Mehmet Yıldızdan başkası cimboma yaramaz.Adam güçlü kuvvetli,topu alr ara pası Baroş'a o da atar zaten

Türkiyede yabancı sınırı var + Türkiyede yedekte yıldız oyuncu oturtamassınız.

Herkez tutturmuş bir forvet gidiyor,çift forvet lincoln kewell bide arda bu takım bünyesi kaldırmaz bu kadar adamı,zaten kaldırmadıgı için 4-2-3-1 oynuyoruz.

Bana göre forvet alıncaksa bu %100 yerli kaliteli bir forvet olması lazım,

Uzun zamandır bu topicte gördüğüm en mantıklı yorum yok kardeş bunlar anlamaz.Onlara kalsa yedekte kanoute nin falan beklemesi gerekir Lincoln ün yedeği Diego olmalı vs vs vs

ayrıca bir pivot lafıdır, gidiyor. gerek yok, pivota falan. bize bir sağaçık/forvet lazım. yani 4-3-3 sisteminde forvet 3'lüsünün sağında sorunsuz oynayan bir oyuncu lazım. Dirk Kuyt gibi(her ne kadar sevmesem de).

o zaman loic remy-govou ikilisinden biri iyi olur

Mevlut'un yarı yetenegindeki adamlara hayranken, sırf milli takımda kotu oynadı diye adamı tukaka yapıyorsunuz. Mevlut yaşını gozonune alınca, 2.Nihat'tır bence. Asla oyle sadece kontraatak oyuncusu degil, pas alıs verisi, top kontrolu, oyun gorusu gayet iyi. Mevlut'te buyuk bir potansiyel goruyorum ben. Ustelik mevlut cift santrforlu sistemde ikinci santrfor hem de sag forvet oynayabilir. Fransa ligindeki maçları takip edin, iyi oyuncu.

Atletik, hızlı, akıllı, driblingi var, hava toplarında zamanlaması ve sıçraması iyi.

Eren Derdiyok modası geçti medyada. M.Yıldız'a 4-5m euro istenildigi bir yerde, Eren'e 3m euro verirdim. Cok daha genç bir oyuncu.

O.Lyon'da A.K.Keita, S.Govou, C.Delgado gibi 3 tane sag forvet var. C.Delgado kiralanabilir belki...

Zaragoza'da iken Galletti, F.Bahce'de Deivid, PSG'deyken ilgilendigimiz A.Diane gibi biri lazım sag tarafa... Holosko'da sag forvet oynayabiliyor...

Ama bizde Nonda ve Umit sag forvet oynayamaz. İkisini gonderip, bir hedef santfor bir de sag forvet lazım.

Hedef santfor için : M.Yıldız, Eren Derdiyok Sag Forvet : C.Delgado Sag Bek: L.Neill

Mevlut'un yarı yetenegindeki adamlara hayranken, sırf milli takımda kotu oynadı diye adamı tukaka yapıyorsunuz. Mevlut yaşını gozonune alınca, 2.Nihat'tır bence. Asla oyle sadece kontraatak oyuncusu degil, pas alıs verisi, top kontrolu, oyun gorusu gayet iyi. Mevlut'te buyuk bir potansiyel goruyorum ben. Ustelik mevlut cift santrforlu sistemde ikinci santrfor hem de sag forvet oynayabilir. Fransa ligindeki maçları takip edin, iyi oyuncu.

Atletik, hızlı, akıllı, driblingi var, hava toplarında zamanlaması ve sıçraması iyi.

Eren Derdiyok modası geçti medyada. M.Yıldız'a 4-5m euro istenildigi bir yerde, Eren'e 3m euro verirdim. Cok daha genç bir oyuncu.

Mesela kim?

Şu Aslantepe'ye geçelimde Santa Cruz'u getirelim...Benimde ona olan sevgim daha da artsın...!!!

Sahaya mevki olarak en az forvet oyuncusu çıkıyor ama biz nedense her sene forvet transferi istiyoruz :D ki her senede alıyoruz :D

Geri
Üst Alt