Erdinç Özen
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.434
- 0
- 1.306
sagbek alırız bıde forvet alırız.Yada hıc bısı almayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baros sakatlansa ne olur soruyorum size.
yha nondayı gönderip yerine pivot santrafor bulsak nasıl olur neden kmse sıcak bakmıyo buna..... baros'tan baska güvenebileceğimz forvetmz mi war yha? CRUZ
Ü.Karan, Nonda, Yaser tatmin oldun sanırım???
Türkiyede yabancı sınırı var + Türkiyede yedekte yıldız oyuncu oturtamassınız.
Herkez tutturmuş bir forvet gidiyor,çift forvet lincoln kewell bide arda bu takım bünyesi kaldırmaz bu kadar adamı,zaten kaldırmadıgı için 4-2-3-1 oynuyoruz.
Bana göre forvet alıncaksa bu %100 yerli kaliteli bir forvet olması lazım,
Julio Ricardo Cruz'u alabiliriz. Roque Santa Cruz'a para yetmez.
ayrıca bir pivot lafıdır, gidiyor. gerek yok, pivota falan. bize bir sağaçık/forvet lazım. yani 4-3-3 sisteminde forvet 3'lüsünün sağında sorunsuz oynayan bir oyuncu lazım. Dirk Kuyt gibi(her ne kadar sevmesem de).
Julio Ricardo Cruz'u alabiliriz. Roque Santa Cruz'a para yetmez.
ayrıca bir pivot lafıdır, gidiyor. gerek yok, pivota falan. bize bir sağaçık/forvet lazım. yani 4-3-3 sisteminde forvet 3'lüsünün sağında sorunsuz oynayan bir oyuncu lazım. Dirk Kuyt gibi(her ne kadar sevmesem de).
Mevlut'un yarı yetenegindeki adamlara hayranken, sırf milli takımda kotu oynadı diye adamı tukaka yapıyorsunuz. Mevlut yaşını gozonune alınca, 2.Nihat'tır bence. Asla oyle sadece kontraatak oyuncusu degil, pas alıs verisi, top kontrolu, oyun gorusu gayet iyi. Mevlut'te buyuk bir potansiyel goruyorum ben. Ustelik mevlut cift santrforlu sistemde ikinci santrfor hem de sag forvet oynayabilir. Fransa ligindeki maçları takip edin, iyi oyuncu.
Atletik, hızlı, akıllı, driblingi var, hava toplarında zamanlaması ve sıçraması iyi.
Eren Derdiyok modası geçti medyada. M.Yıldız'a 4-5m euro istenildigi bir yerde, Eren'e 3m euro verirdim. Cok daha genç bir oyuncu.
Şu Aslantepe'ye geçelimde Santa Cruz'u getirelim...Benimde ona olan sevgim daha da artsın...!!!
Baros varken ne yapacaksın Santa Cruz u sorabilir miyim?Hangisini yedek bekleyecek?Yedek klübesinde Nonda,Ü.Karan ve Yaser varken...