Doğukan Tekiner
Sarı Üye
- 27 Temmuz 2009
- 310
- 0
- 1.286
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw serdar sendemi gözünü sevim
Dalgasına dedim ben onu genellikle kızlar ole kadro kurarlarmehmet batdal anadolu topcusudurki ayrıyetende manisa almıstır
:idea: Şaka yapıyorum be aga![]()
Samsunla işim yok be üstad kişisel olarak samsunu sevmem o yuzden takip etmiyorum ama bir sercan diye cocuk var onu biliyorum az cok yetenekli cocuk
Yakısıklıkda hemen alalım ama manisa önce davrandı tüh![]()
Sercan Temizyürekmi?
Sen yakışıklı olduğu için mi istiyosun bilemem ama ben futbolu için istiyorum![]()
Bizim Pires'in uçağı noldu en son?
Ben kendisini çıplak gözle izleyenlerdenim.Henüz 1988 doğumlu.Samsunspor'a extra bir oyuncu.Harika bir tekniği ve hızı var.Aman şimdi çok para isterler filan demeyin.Adamın sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitiyor.Aslında olabilir.
Tugce burası mantıklı transfer önerileri ve sende adamın fizigiyle zartıyla zurtuyla ugrasmasan manisaspora transfer oldugunu bilirdin kapişayrıca kendisi anadolu topcusudur ve hakkettig yere transfer olmustur ayrıca bel altı espiriler veya laf cambazlıgı yapmaya kalkıcaksak sen zararlı cıkarsın ben bi büyügün olarak seni uyarıyım dedim
![]()
Dusu Kıllı Olsun Remixx.... video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama MotoruKaşlı,Gözlü,Döşü Kıllı,Karizmatik olsun Çok beyaz olmasın Çikolata renk olsun Ben bole bi adam istiyorum aga takıma:bgking1:
Tugce burası mantıklı transfer önerileri ve sende adamın fizigiyle zartıyla zurtuyla ugrasmasan manisaspora transfer oldugunu bilirdin kapişayrıca kendisi anadolu topcusudur ve hakkettig yere transfer olmustur ayrıca bel altı espiriler veya laf cambazlıgı yapmaya kalkıcaksak sen zararlı cıkarsın ben bi büyügün olarak seni uyarıyım dedim
![]()
Dusu Kıllı Olsun Remixx.... video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama MotoruKaşlı,Gözlü,Döşü Kıllı,Karizmatik olsun Çok beyaz olmasın Çikolata renk olsun Ben bole bi adam istiyorum aga takıma:bgking1: Kop kop
Neyse suc bende cocukla cocuk olursan böle olurhe gülüm he devam et yasasın asi genclik
![]()