Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Bizim Pires'in uçağı noldu en son?

Cevap: Ozan İpek, Murat Ceylan, Serdar Özkan

Serdar anca top toplar bizde.

Ozan İpek 7-8 Milyon Euro'dan aşağı alınmaz.Malum Bursaspor başkanı.Diğer 2 oyuncu alınabilir.Yararlı da olur.

Bunlardan Ozan iyi fubolcu ama sözleşmesi uzatılmış. Serdar yetenekli bir oyuncu ama yeteneğini bir türlü sahaya yansıtamıyor. Murat Ceylan'ı alırsak çok iyi bir transfer yapmış oluruz.

Ben kendisini çıplak gözle izleyenlerdenim.Henüz 1988 doğumlu.Samsunspor'a extra bir oyuncu.Harika bir tekniği ve hızı var.Aman şimdi çok para isterler filan demeyin.Adamın sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitiyor.Aslında olabilir.

Sen yakışıklı olduğu için mi istiyosun bilemem ama ben futbolu için istiyorum ;)

Tugce burası mantıklı transfer önerileri ve sende adamın fizigiyle zartıyla zurtuyla ugrasmasan manisaspora transfer oldugunu bilirdin kapiş;) ayrıca kendisi anadolu topcusudur ve hakkettig yere transfer olmustur ayrıca bel altı espiriler veya laf cambazlıgı yapmaya kalkıcaksak sen zararlı cıkarsın ben bi büyügün olarak seni uyarıyım dedim;)

Ben kendisini çıplak gözle izleyenlerdenim.Henüz 1988 doğumlu.Samsunspor'a extra bir oyuncu.Harika bir tekniği ve hızı var.Aman şimdi çok para isterler filan demeyin.Adamın sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitiyor.Aslında olabilir.

Adam gibi bir scout ekibimiz olsada bize gerek kalmasa ne güzel olcak gecen sene bruno mezenga vardı ordusporda 700 bin € ya satın alma opsiyonları vardı parasızlıktan alamadılar gecen sezon brunoyu alıp nondayı bıraksaydık ne kaybederdik? Bence hicbişey Hadi yine haldun reis yabancıdan yana bizi utandırmıyor adnan sezgin ne halt yiyor merak ediyorum

Tugce burası mantıklı transfer önerileri ve sende adamın fizigiyle zartıyla zurtuyla ugrasmasan manisaspora transfer oldugunu bilirdin kapiş;) ayrıca kendisi anadolu topcusudur ve hakkettig yere transfer olmustur ayrıca bel altı espiriler veya laf cambazlıgı yapmaya kalkıcaksak sen zararlı cıkarsın ben bi büyügün olarak seni uyarıyım dedim;)

Dusu Kıllı Olsun Remixx.... video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama MotoruKaşlı,Gözlü,Döşü Kıllı,Karizmatik olsun Çok beyaz olmasın Çikolata renk olsun Ben bole bi adam istiyorum aga takıma:D:bgking1: Kop kop

Sen benim düşünceme karışamazsın bu bir !! Sana mantıklı gelemeyebilir ben bu forumdaysam kurallara uyduğu koşulda istediğim düşüncemi yazarım bu iki!!

Herşeyi sen bilmiyosun onun Manisa'ya transfer olduğunu biliyorum ! Öylesine işittiğim bi topçuyu buraya yazcak kadar saf değilim bu üç !! Ayrıca bu ne saçmalıktır ki fiziği gibi en mantıklı şeyi söylüyorum ama sen fiziğiyle uğraşıyosun diyosun !!!! Ben belden aşağı espiri yapmadım yarası olan gocunur! Hiçkimsede sen zararlı cıkarsın gibi saçma cümlelerle beni tehtid edemez !! Büyüksen büyüklüğünü bilip doğru düzgün eleştir! Onu kabullenirim. Ama bana büyüklük taslama ! Düşüncelerimi beğenmek zorunda değilsin !!!!!

Neyse suc bende cocukla cocuk olursan böle olur:D he gülüm he devam et yasasın asi genclik:D

Geri
Üst Alt