Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Basitlik.. Bişey diyemicem.. Tek kelimeyle basitlik.. Yazık size.:rolleyes:

Lütfen arkadaşlar inanın bak ortada bişey yok saçma sapan tartısıyosunuz gulun gecın ben 2.Dende buyuyum:) Hadı benım yoladıgıms parcayı dınleyın yorum beklıyorum sızden:):tiphat::kick:

Lütfen arkadaşlar inanın bak ortada bişey yok saçma sapan tartısıyosunuz gulun gecın ben 2.Dende buyuyum:) Hadı benım yoladıgıms parcayı dınleyın yorum beklıyorum sızden:):tiphat::kick:

Sen büyüksün de şu benden 2 yaş büyük olduğu halde havalara giren şahsiyete bi haller oluyoo!!

Yaw orda ufak bi saka yapalım dedik olay nerelere geldi niye bu kadar kompleslisiniz yine burnunuz bi karıs havada anlamadım.

Mehmet batdallı alalım boylu poslu gibisinden bi yazı yazmıs bayan arkadas bende takılma babında cünkü yeni transfer olmus adam ayrıca aradıgımız oyuncu degil hee hemde yakısıklıda dimi yazdım o lafı almıs evirmiş cevirmiş bel altı vurmus ondan sonrada üstüne hala yarası olan gocunur diyor şimdi ben bişey dicem yakısı kalmıcak bu sefer o yuzden lafını bil öle konus kucukhanım

Yaw orda ufak bi saka yapalım dedik olay nerelere geldi niye bu kadar kompleslisiniz yine burnunuz bi karıs havada anlamadım.

Mehmet batdallı alalım boylu poslu gibisinden bi yazı yazmıs bayan arkadas bende takılma babında cünkü yeni transfer olmus adam ayrıca aradıgımız oyuncu degil hee hemde yakısıklıda dimi yazdım o lafı almıs evirmiş cevirmiş bel altı vurmus ondan sonrada üstüne hala yarası olan gocunur diyor şimdi ben bişey dicem yakısı kalmıcak bu sefer o yuzden lafını bil öle konus kucukhanım

:)Tamam sakin hacı Byendinmi yoladıgım videoyu fenerbahçe stadında volkanın her yedıgı golden sonra bu çalıcakmıs ole diolaaa..:bgking1:

1 adet yabancı ayağa pas yapabilen fiziği güçlü orta saha,1 adet Türk orta saha,Musa Çağıran,Ali Turan,teknik ve kademesi iyi olan bir stoper,Giovani Dos Santos,Jo(veya Sercan),

Volkan Şen.

Cevap: Ozan İpek, Murat Ceylan, Serdar Özkan

Yedek kulübesini güçlendirmek gerek..

bazı genç ucuz yerliler alınabilir..

Sadece Ozan İpek iş yapar.Murat'ın fiziği iyi değil dinamik bir oyuncu ama Avrupa maçlarında Murat'lı bir ortasahayla zorlanırız ayrıca fanatik Beşiktaşlıdır.Serdar yetenekli ama Aydın'la neredeyse her şeyi aynı.

Barış Özbek veya Ayhan Akman'ı oynatacağıma orta sahada Murat Ceylan'ı oynatırım.

Kimin burnunun havada olduğu belli.! Ben lafımı bilip konuştum zaten. Herkes önce kendisine baksın. Şimdi de şaka oldu dediğin o saçma şey ! Küçük hanımmış! alt tarafı iki yaş büyüksün !

Ozan İpek ve Batuhan Karadeniz.

Makounu nasıl getiririz acıklayabilirmisin? neye dayanarak bunu yazıosun onu merak ettigimden kücümsemek anlamında demiyorum şimdiden yazıyım yanlıs anlasılma olmasın

yok hocam yanlış anlama olmazda,herkes nuri yi getirelim diyor, bu adamı getirme ihtimailimz nuri den daha yüksek,fiyatı 10 12 milyon arası şu an 27-28 yaşında falan iyi para verrsen getrrsin, madem hedefler çok yüksek dünyanın önde gelen kulüplerinden olcaz paraya kıyacaksın biraz, he senin merkez orta sahaya daha iyi bi önerin varsa yaz sonuçta merkez orta sahaya kaliteli bi adam alıncak dimi:) öyle 4-5 milyon euro luk bi adam kurtarmaz bence

yok hocam yanlış anlama olmazda,herkes nuri yi getirelim diyor, bu adamı getirme ihtimailimz nuri den daha yüksek,fiyatı 10 12 milyon arası şu an 27-28 yaşında falan iyi para verrsen getrrsin, madem hedefler çok yüksek dünyanın önde gelen kulüplerinden olcaz paraya kıyacaksın biraz, he senin merkez orta sahaya daha iyi bi önerin varsa yaz sonuçta merkez orta sahaya kaliteli bi adam alıncak dimi:) öyle 4-5 milyon euro luk bi adam kurtarmaz bence

Katılıyorum. Orta sahamıza böyle bir oyuncu almalıyız.

Serdar Özkan topçuysa ne diyim size ya adam Ali lukunku nun sağ kanat ta vücut olmuş hali.

Bu 3'lüden sadece murat ceylan'ı isterim çok iş yapar bizde!

Geri
Üst Alt