Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Bende zaten Elanoyla yan yana oynar dememiştim ama sen daha iyi özetlemişsin :)

Franco Zuculini alınsa keşke

Semih kardeşim,ben asla Wijnaldum'un 5,5 mioya alinabileceğini soylemedim.Alınsa çok iyi olacağını belirttim.20 mio çok abartılı bir rakkam.Maximum 8-8,5 mio değeri vardırki buna rahatlıkla değer..Senin onerdiğin Zuculini ise bu sezon hoffenheime geldi ve piyasası wijnaldum'dan daha fazla. Esas onun alinması için en az 15 mio gereklidir..(sen 20 dedin ama):D:D:D

Bence yıldıza gerek yok soyle eli ayagı duzgun ortasaha isimizi gorur.

Not:Teknik bakımdan eli ayagı duzgun.

Deniz Naki MC'ydi sanırım. Oda süper bir yetenek ama Bayern Münih'de oynuyordu heralde.

Kewell ayrılırsa ; çok zor ama Joe Cole. Fizik, karakter, yetenek. Hem kanatlarda hem de ortasaha da çok iyi performans gösterir.

Semih kardeşim,ben asla Wijnaldum'un 5,5 mioya alinabileceğini soylemedim.Alınsa çok iyi olacağını belirttim.20 mio çok abartılı bir rakkam.Maximum 8-8,5 mio değeri vardırki buna rahatlıkla değer..Senin onerdiğin Zuculini ise bu sezon hoffenheime geldi ve piyasası wijnaldum'dan daha fazla. Esas onun alinması için en az 15 mio gereklidir..(sen 20 dedin ama):D:D:D

bu adama ver 15 gitsin ama wijnaldum'a verilen 15 yada 20 lüks olur.Çünkü zaten bizim takımın ilerisi çok iyi

ASlinda Su Interden Muntari de Elano´nun yanina cuk oturur!

Cok iyi birisi! Hem ofans hem defans yönünde!

Biraz pahaliya patlar ama yasi da daha 25! ;)

Kewell ayrılırsa ; çok zor ama Joe Cole. Fizik, karakter, yetenek. Hem kanatlarda hem de ortasaha da çok iyi performans gösterir.

chelsea maçını izledim bugün stoke la,spiker joe cole manchester united a gidiyor diyodu

Vay yavrum vay muntariler wijnaldumlar falan havada ucusuyor:D hazır elimiz degmişler biseswarıda alalım

hocam, içimde Biseswar, sezon sonunda bir iki tane genc gelecek inşaallah..Wijnaldum mu olur,Traore mi olur,Jo'nun bonservisi mi alınır gayrı orasını bilemem..

Wijnaldum'un mevkisi nedir ?

Doğru ya Deniz Naki AM/FC 'ydi yeni aklıma geldi :D Ama çok yetenekli bir genç birde şey vardı Baselde oyayan Türk DR yani Sağ Kanat Serkan'dı heralde oda çok yetenekli.

Hakan'dan inciler.Hocam; Sebastian Hossain Blanco bnm de çok sevdiğim bir oyuncu,özellikle attığı milimetrik paslar şahane..bu arada bizim Gio'nun kardeşi Jonathan da çok guzel bir oyuncu.Acaba Barca altyapısından alabilirmiyiz??

Geri
Üst Alt