Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Stephan Ruffier(Monaco)İnanılmaz bir kaleci,İzleyin.

Kim Kallström:Bonservisi elinde olacak büyük ihtimal

M.Sisokko (Toulose) 10 yönlü orta saha.Zor ama imkansız değil.

Sercan Yıldırım:7-8 milyon euro'ya alabiliyorsak almalıyız.Baros'un genci,son vuruşları düzeltirse efsane olur.

Mamadou Sakho: (PSG):Yine zor bir transfer,ama bize böyle bir defans lazım.Servet kadar mücadeleci ve güçlü,ama ondan çok daha ayağı düzgün.20 yaşında.Peşinde Arsenal,Juventus gibi takımların olduğu söyleniyor.Ama yine de ikna edebiliriz diye düşünüyorum.Keşke bu sene CL'ye gidebilsek ama.

Aykut Demir:Hem sol bek,hem stoper kademesi iyi,soğukkanlı,Hakan Balta'ya alternatif.Yıldız olamaz ama takım oyuncusu almamız lazım.

Yekta Kurtuluş: (Kasımpaşa),elimizdeki bütün orta sahalardan daha iyi ise kötü olamaz.

GİDENLER

BARIŞ ÖZBEK

JO

LEO FRANCO

HARRY KEWELL(istemiyorum ama gidecek)

-----------------------Stephan Ruffier-----------------------------

-Sabri---------Neill-------------------M.Sakho---------Hakan Balta-

----------------------M.Sisokko------------------------------------

------------Kallström-----------------Elano(Hamit)-----------------

-Keita-------------------------------------------------Arda--------

----------------------Baros(Sercan)--------------------------------

Hamit alınabilirse Elano satılır.Ordan gelen parayla Sercan'ı kesin alırız.Yedekler ile kurulacak rotasyon 11'imiz ise şu şekilde olabilir.

---------------------------Ufuk Ceylan------------------------------------

--Uğur Uçar-------Ali Turan------------Emre Güngör---------Aykut Demir---

------------------------Mehmet Topal-------------------------------------

-------------Yekta---------------------Emre Çolak*------------------------

--Giovani--------------------------------------------------Caner-----------

------------------------Sercan---------------------------------------------

Bu da yedek 11.Emre Çolak fizik açıdan güçlenebilirse rotasyon 11'ine girer aksi halde,oraya Ayhan yazılabilir.

Böyle bir kadronun imkanı yok.en nihayetinde kadroda 8 yabancı var Alpay.Onun dışında öneriler çok çok güzel.

Yekta'nın sağ içte ne işi var yahu (Kasımpaşa Yekta)

Şampiyonlar Ligi'ne gidemessek çok büyük transferler yapılmaz diye düşünüyoruz.

Herkes Emana diye tuturuyor ama bu adam'i bu sezon izleyen oldumu 2.Ligde?

Serhat hep Keita giderse diye söylemiş ama Keitanın yerine zaten Giovani var.

Bu takıma en az iki orta saha oyuncusu gerekli. Bir tanesi Elano'nun satılması halinde gelecek parayla alınabilir. Diğeri için ise bütçeyi biraz zorlamak gerek. Şimdi Keita gönderilir mi diyebilirsiniz, anlarım ama eğer Gio'nun bonservisi gerçekten alınacaksa Keita'ya Premier Lig'ten gelecek 15 Milyon'a yakın bir teklife hayır denmemeli. Gio, Kewell, Arda, Keita, Caner... Orta sahası bu kadar dökülen bir takıma bu kadar kanat oyuncusu lüks. Takımda bir dengenin olması gerektiğini düşünüyorum.

Keita ve Elano kesinlikle gönderilmeli.Ben onu bilir onu söylerim

Benim en çok istediğim 3 isim Hamit Altıntop, Nuri Şahin,ve Stephan Ruffier ama biri dışında diğer 2'si çok zor.Yönetim duy sesimi al şu Ruffier denen kaleciyi adaı izliyorum.Bir kaleci ancak bu kadar maçı çevirebilir.

Benim en çok istediğim 3 isim Hamit Altıntop, Nuri Şahin,ve Stephan Ruffier ama biri dışında diğer 2'si çok zor.Yönetim duy sesimi al şu Ruffier denen kaleciyi adaı izliyorum.Bir kaleci ancak bu kadar maçı çevirebilir.

Ruffier kiralak mı oynuyor Monaco'da.

yani keita ya da git diyorsunuz ya helal olsun ne diyim keita ya sıra gelene kadar galatasaray ruhunu inşaatların arasına sıkıştıranlara yol verilmeli..

yani keita ya da git diyorsunuz ya helal olsun ne diyim keita ya sıra gelene kadar galatasaray ruhunu inşaatların arasına sıkıştıranlara yol verilmeli..

hocam devamlılığı yok bu adamın nedense tamam çok iyi ama nedense lincoln u çok özletmiyor yani:(ama yinede kalmasından yanayım

Dediğin oyuncular zaten sene sonu kesin gönderilir.

*Keita'nın işine saygısı yok

*Sürekli hakemi kandırma peşinde

*Her an takımı 10 kişi bırakabilecek bir oyuncu

*Maç seçen bir oyuncu

*Takım bu sene kötü olduğu için o çok iyi görünüyor

Eğer Rijkaard 4-3-3'te kararlıysa Keita ve Elano kesin gönderilmeli,çünkü bu sistemin adamı değiller

Geri
Üst Alt