Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Keita gönderilmeli bencede.

hocam devamlılığı yok bu adamın nedense tamam çok iyi ama nedense lincoln u çok özletmiyor yani:(ama yinede kalmasından yanayım

hocam yanında oynayan adamalara baksana M.topal Mustafa Sarp Ayhan Barış böyle bir orta sahayla bir oyuncunun devamlılığı ne kadar olabilir ki zaten o yüzden bugün bu durumda değilmiyiz,ben bu adamın terinin son damlasına kadar mücadele ettiğine ve yüreğiyle oynadığına sonuna kadar inanıyorum,elano ya gelecek olursak dünya kupası aşkına bırak mücadele etmeyi utanmasa koşmayacak sakatlanmamak için onu da alanıda yollamalı ilk olarak,bu takım kendisini sevenleri üzmeyecek insanlardan oluşmalı rahmetli Metin Oktay'ın söylediği gibi,bizi fenerbahçe modeline sokacak değil bizi terinin son damlasına kadar mücadele edecek futbolcular ve yöneticiler başarıya götürür,saygılar.

Bencede Keıta gönderilsin C.Ronaldo Galatasaray´da oynamayı çok istiyormuş:o Ya arkadaşlar mantıklı olun biraz Keıta´dan iyisi 30 milyon avro en az

Ronaldo değil Giovani Dos santos var Keitanın yerine ondan daha genç ve daha çok iş yapacak bir oyuncu.

Bencede Keıta gönderilsin C.Ronaldo Galatasaray´da oynamayı çok istiyormuş:o Ya arkadaşlar mantıklı olun biraz Keıta´dan iyisi 30 milyon avro en az

Keita'dan iyisi 30 milyon € mu? Keita'dan gelecek parayla daha genç ve daha yeteneklisi alınır

Keita'yi gonderiyolar bu konuya kilit gelsin plz.

Hadi Elano neyse de Keita nasıl gönderilir. Disiplinsizse onu disipline edemeyen hoca ve yönetim gitsin o zaman.

Hahahha "takim kötu oldugu için Keita iyi gözukuyor".

Bi gidin isinize ya.

Ama dogru Keita'yi gonderip Ribery'i alalim:rolleyes:

"Keita gitsin" diyenlerin Galatasaraylılığı ve futbol bilgisinden şüphe ederim.

Galatasaraylılığını demeyelim de futbol bilgisinden ciddi derecede şuphe edilir.

Yoan Gouffran,

Loïc Rémy,

Gervinho,

José Antonio Reyes,

Moussa Dembélé,

Carlos Vela,

Mbark Boussoufa,

Hatem Ben Arfa,

Georginio Wijnaldum

Ortasahaya önereceğim tek oyuncu; Miguel Veloso'dur.

Geri
Üst Alt