Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

+1905, adamlar oyuncularini simdiden satma izni geldi FIFA'dan.

Yokmu saglam orta saha oyuncusu Portsmouth'ta?

Bu arada Nuri bence çok cılız, Turkcell Kasap Lig'inde oynarmi acaba?

Zor.Ancak yanında yöresinde sağlam oyuncular olursa;belki bacağını eline almadan da bize katkı sağlayabilir.

Belki şimdilik ihtiyacımız olmayabilir ama Arjantin liginde oynayan 2 tane oyuncu var.Birincisi Sebastian Blanco ikincisi ise Facundo Bertoglio çok önemli oyuncular olacak.Bir Aguero bir Messi bizde çıkartabiliriz.

Barcelona;ManU ihtiyacı olmadığı halde alıyor çok değil 1 sezon sonra takıma adapte ediyorlar.İlla ihtiyacımızın olmaması lazım transferleri yaparken.

Kevin Gameiro bir kaç yıl sonra adından çok söz ettirebilir hatta yeni Ribery olabilir.Bu sezonki istatistikleri çok iyi 13 gol 6 asist (daha lig bitmedi)geçen yılda 11 gol 7 asistle oynamış hemde Lorient gibi bir takımda kesinlikle takip edilmeli.

arkadaşlar orta sahaya mouthinyo yu transfer edebilirmiyiz sizce maliyeti nekadardır ve galatasaraya uyarmı.çok iyi bir ortasaha.

Zor.Ancak yanında yöresinde sağlam oyuncular olursa;belki bacağını eline almadan da bize katkı sağlayabilir.

Barcelona;ManU ihtiyacı olmadığı halde alıyor çok değil 1 sezon sonra takıma adapte ediyorlar.İlla ihtiyacımızın olmaması lazım transferleri yaparken.

Ama Türkiye'de "yabancı kontenjanı" diye birşey var. ;)

Forumda lanse edilen isimler gerçekten büyük isimler. Alınacak orta sahanın/ların bu düzeyde olacağını düşünmüyorum. :o Gelecek isim diri, yeterince sert ve teknik olsun yeter. EPL tecrübesi olması işin kaymağı olur ama oralara uyum sağlamış bahsettiğim gibi sert, diri bir ortasahayı oradan koparmak çok zor. Biraz da Fransa Ligini incelemekte fayda var derim. ;)

Orası da var ama işte EPL çok daha farklı oluyor.Olaya Fransız kalmamak lazım.Artık ligimizi bile domine edemiyoruz.Kaliteli ortasahalar şart oldu.Haaa bu genç ve gelecek vaadeden oyuncuları almamalıyız anlamına tabii ki gelmiyor.ancak dediğim gibi EPL'de formayı terleten bir oyuncu Galatasaray'da pekala iş görebilir.Misal bir Ryan Giggs 36 yaşına rağmen Galatasaray'da çok iyi iş yapar.

Ryan Giggs'i önermedim sadece örnek verdim.

Ama Türkiye'de "yabancı kontenjanı" diye birşey var. ;)

Olsun Çağatay.Madem yabancı sınırlaması var; aldığımız genç ve gelecek vadeden oyuncuları Süper Lig'e yeni çıkan yahut küme düşmemeye oynayan vasat ve altı takımlarımıza, misal sezonda 20 maç oynama koşuluyla kiralamak da mantıklı.Hadi 20 olmadı diyelim 15 maç rahat bir şekilde oynatılır.En nihayetinde yetenekli oyuncuyu aramıyor muyuz? Nasıl olsa 15 maçı da çıkarır 20 maçı da çıkarır kiralık gittiği takımda.

Orası da var ama işte EPL çok daha farklı oluyor.Olaya Fransız kalmamak lazım.Artık ligimizi bile domine edemiyoruz.Kaliteli ortasahalar şart oldu.Haaa bu genç ve gelecek vaadeden oyuncuları almamalıyız anlamına tabii ki gelmiyor.ancak dediğim gibi EPL'de formayı terleten bir oyuncu Galatasaray'da pekala iş görebilir.Misal bir Ryan Giggs 36 yaşına rağmen Galatasaray'da çok iyi iş yapar.

Ryan Giggs'i önermedim sadece örnek verdim.

Yapar yapmasına ben yapmaz demiyorum ama EPL'den iş yapan, tempolu, diri bir orta saha oyuncusu koparmak kolay değil. Diri, tempolu, sert... Bize böyle bir orta saha oyuncusu lazım, sadece EPL'den oyuncu almış olmak için de almamamız lazım. Alabiliyorsan ne ala ama görüyoruz ki sene başında EPL'den gelen Elano aradığmız kriterlerin çok uzağında. Biz onu zorla aradığımız adam rolüne büründürmeye çalıştıkça kendisi de kaybediyor Galatasaray da. Yani demek istediğim artık isme veya lige göre oyuncu bakmamamız lazım, taraftar olarak da. Böyle bir orta sahayı EPL'den koparmak çok büyük iş olur, malum böyle adamlar hangi takımda oynuyor olursa olsun oralarda mutlaka piyasası, talibi oluyor. Parker diyoruz mesela. West Ham kim ki? Daha geçen sezon küme düşmemeye çalışan takım. Ama West Ham bu oyuncuyu satmaya bir niyetlensin sıra Galatasaray'a gelene kadar orada 50 tane takım havada kapar. Fransa Ligin'de mükemmel orta sahalar yetişiyor. Essien, Emana, Sissoko, Makoun... Biz bunları alalım demiyorum zaten bir çoğu hayal ama Fransa Liginden oyuncu koparmak İngiltere'ye göre daha kolay olsa gerek. Demek istediğim bu. ;)

Dudu Caerense hakkında neler düşünüyorsunuz?

Fena transfer olmaz sanki.

gattusoDM_468x328.jpg

Yasi 32 ama daha rahatlikla iki sene oynar..bu tip oyuncu lazim bize

Yapar yapmasına ben yapmaz demiyorum ama EPL'den iş yapan, tempolu, diri bir orta saha oyuncusu koparmak kolay değil. Diri, tempolu, sert... Bize böyle bir orta saha oyuncusu lazım, sadece EPL'den oyuncu almış olmak için de almamamız lazım. Alabiliyorsan ne ala ama görüyoruz ki sene başında EPL'den gelen Elano aradığmız kriterlerin çok uzağında. Biz onu zorla aradığımız adam rolüne büründürmeye çalıştıkça kendisi de kaybediyor Galatasaray da. Yani demek istediğim artık isme veya lige göre oyuncu bakmamamız lazım, taraftar olarak da. Böyle bir orta sahayı EPL'den koparmak çok büyük iş olur, malum böyle adamlar hangi takımda oynuyor olursa olsun oralarda mutlaka piyasası, talibi oluyor. Parker diyoruz mesela. West Ham kim ki? Daha geçen sezon küme düşmemeye çalışan takım. Ama West Ham bu oyuncuyu satmaya bir niyetlensin sıra Galatasaray'a gelene kadar orada 50 tane takım havada kapar. Fransa Ligin'de mükemmel orta sahalar yetişiyor. Essien, Emana, Sissoko, Makoun... Biz bunları alalım demiyorum zaten bir çoğu hayal ama Fransa Liginden oyuncu koparmak İngiltere'ye göre daha kolay olsa gerek. Demek istediğim bu. ;)

Çok haklısın Çağatay.Bende illa EPL'den alalım demedim ;sadece oradaki oyuncuların çok daha iyi katkı sağlayacağını düşündüğüm için öyle yazdım.Yoksa Fransa'da şu anda bile geldiği vakit en az bir Makoun'un; Essien'in vereceği katkıyı rahatlıkla verebilecek oyuncular mevcut.EPL'deki oyuncular 4*4lük ise Fransa'daki oyuncular 4*3'lüktür.Kalan kısmı da rijkaard verecektir oyuncuya.Sadece gözlerimizi iyi açmamız lazım.ne topçular yetişiyor.

Drogba yanılmıyorsam Guingamp takımından gitti Marsilya'ya; oradan Chelsea'ye.neden biz de kendi Drogba'mızı yahut Essien'imizi aramıyoruz ;cidden anlamak mümkün değil.

gattusoDM_468x328.jpg

Yasi 32 ama daha rahatlikla iki sene oynar..bu tip oyuncu lazim bize

Buna bakınca paragöz Emre'yi görür gibi oluyorum; aynı hırs aynı kazmalık..Ancak birisi Türk; birisi İtalyan.dolayısıyla fiyat farkı uçurum gibi olacaktır.

Cska'da baya iyiydi.. Şimdi Olympiacos'da ne durumda bilmiyorum ama.. Ama Cska'da oynadığı yıllardaki Dudu yararlı transfer olurdu.

Bana da tam aradığımız ortasaha gibi geliyor.Yine de son dönemde Olympiakos'u falan takip edemedim çok fazla.O yüzden emin konuşmuyorum.

Geri
Üst Alt