Yapar yapmasına ben yapmaz demiyorum ama EPL'den iş yapan, tempolu, diri bir orta saha oyuncusu koparmak kolay değil. Diri, tempolu, sert... Bize böyle bir orta saha oyuncusu lazım, sadece EPL'den oyuncu almış olmak için de almamamız lazım. Alabiliyorsan ne ala ama görüyoruz ki sene başında EPL'den gelen Elano aradığmız kriterlerin çok uzağında. Biz onu zorla aradığımız adam rolüne büründürmeye çalıştıkça kendisi de kaybediyor Galatasaray da. Yani demek istediğim artık isme veya lige göre oyuncu bakmamamız lazım, taraftar olarak da. Böyle bir orta sahayı EPL'den koparmak çok büyük iş olur, malum böyle adamlar hangi takımda oynuyor olursa olsun oralarda mutlaka piyasası, talibi oluyor. Parker diyoruz mesela. West Ham kim ki? Daha geçen sezon küme düşmemeye çalışan takım. Ama West Ham bu oyuncuyu satmaya bir niyetlensin sıra Galatasaray'a gelene kadar orada 50 tane takım havada kapar. Fransa Ligin'de mükemmel orta sahalar yetişiyor. Essien, Emana, Sissoko, Makoun... Biz bunları alalım demiyorum zaten bir çoğu hayal ama Fransa Liginden oyuncu koparmak İngiltere'ye göre daha kolay olsa gerek. Demek istediğim bu.