Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Galatasaray örneği patlar. Deco artık 2 yönlü değil. Zaten ofansif bir adamdı eskiden de. Elano zaten futbolcu falan değil. Tiote ortalama bir adam. Bu orta sahanın pek bir olayı yok.

Kötü bir adamsın biliyorsun dimi?:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Christian Poulsen(Juventus);buna bile razıyım artık,Mustafa Sarp'tan sonra

Galatasaray örneği patlar. Deco artık 2 yönlü değil. Zaten ofansif bir adamdı eskiden de. Elano zaten futbolcu falan değil. Tiote ortalama bir adam. Bu orta sahanın pek bir olayı yok.

deco artık yaşı itibari ile yürüyor.. doğru demişsin

elano yu gecin olsa olsa yatar..

tiote elanoyuda decoyuda cebinden cıkarır, febe maclarında euroyu ezmişdi..

TRANSFERDE ÖNCELİK : CEIKH TIOTE VE ANTHONY ANNAN..

bu iki oyuncunun ikiside alınmalı hemde dünya kupası öncesinde...

sonra kimi alırlarsa alsınlar...

Yerli kaliteli oyuncu şart.3-4 tane kaliteli Türk futbolcu alınmazsa bu takım 1 adım ileri gitmez yine.

Yerli kaliteli oyuncu şart.3-4 tane kaliteli Türk futbolcu alınmazsa bu takım 1 adım ileri gitmez yine.

Semih; Dünya kupasına nasıl olsa gitmiyoruz.Yerli oyuncu nasıl olsa alınır.Ama öncelik gelecek vaadeden yabancı oyuncularda.Eğer dünya kupasında parlarsa çok daha pahalıya patlayabilir.Arkadaşa katılıyorum; öncelik Tiote ve Annan olmalı.Yada böylesi oyuncular olmalı..

Semih; Dünya kupasına nasıl olsa gitmiyoruz.Yerli oyuncu nasıl olsa alınır.Ama öncelik gelecek vaadeden yabancı oyuncularda.Eğer dünya kupasında parlarsa çok daha pahalıya patlayabilir.Arkadaşa katılıyorum; öncelik Tiote ve Annan olmalı.Yada böylesi oyuncular olmalı..

Rijkaard'ın etkisiyle belki genç oyuncular alabiliriz yoksa bizim yönetime kalsa her zamanki gibi bitmiş oyuncuları alırız

Rijkaard'ın etkisiyle belki genç oyuncular alabiliriz yoksa bizim yönetime kalsa her zamanki gibi bitmiş oyuncuları alırız

Haklısın.Giovanni bile Jo bile eminim ki Rijkaard var diye gelmişlerdir.Aksi takdirde biz mümkün değil bu ikisini alamazdık.Hiç birşey olmazsa adamın adı sayesinde dilediğimiz transferleri yapabiliyoruz.Var mı ötesi??

STOPER

0brunoalvesportobarcelo.jpg

Bruno Alves

Diyeceksiniz gelmez. Lucho Gonzalez'i Marsilya alıyor, Lisandro'yu Lyon alıyor biz niye alamayalım. Gerçekten istersek alırız. Aşağıda görüldüğü gibi insan azmanı. Tam Neill'in yanına aradığımız agresiflik. Yaş 28, 12-13 milyon euroya gelir. 36-37'ye kadar oynar.

YouTube - Bruno

YADA

JOSEPH YOBO

josephyobo6335682405576.jpg

Atletik, tecrübeli komple bir oyuncu. Hep istemişimdir. Yaş 29 bonservis 8 milyon euro.

ORTA SAHA

sahin02345x468fca7de.jpg

NURİ ŞAHİN

Anlatmaya gerek yok. Arda'dan sonraki oyun kurucumuz. Kesinlikle alınmalı. 10-12 arası alabiliriz tahminim.

610xfedffc.jpg

10.DARIO CONCA

Bizim aradığımız herşey var. En önemli özelliği uzaktan şutları 20-30 demeden kaleyi görünce bombalıyor. Bize en çok lazım olan şey bence. Sol ayak, Arjantinli. Free-kick, duran top çok iyi. Delici özellik, ortadan dribbling, etkili paslar herşey var. Porto ilgileniyor şuan ve bayağı istekli. Yaş 26. Alırsak iyi iş yapmış oluruz. 5 milyon euro'ya biter tahminim. Aşağıda videoları var, of ki ne of ;

YouTube - Fluminense e Friburguense - Gol do Conca, ele faz fila e desempata

YouTube - Fluminense - Magic Conca

YouTube - Dario Conca

YouTube - Dario Leonardo Conca

YouTube - dario conca

SOL KANAT

SESSEGNON - JUAN ALBIN - RIERA

Albin 23 yaşında. Gelecek vaad eden bir oyuncu. Rijkaard'ın sisteminde yıldızımız olabileceğini düşünyorum. Kontratı bitiyor, bedava yani.

YouTube - Juan Angel Albin

25 yaşında Sessegnon. Keita'nın biraz daha tekniği ve daha yavaş hızlananı. PSG'den kopartmak zor olur ama şöyle bir düşünüyorum da ; sağda Keita, solda Sessegnon Offf Of.. Tribünler zevk komasına girer her maç.. 13-14 M'ye alabiliriz

YouTube - Sessegnon Skills

Albert Riera'yı zaten biliyorsunuz. Benitez ile sorunlar yaşıyor. 27 yaşında. Liverpool 10'a almış. Bizde 8-10 gibi alabiliriz diye tahmin ediyorum.

Gidecekler

Elano - 10 M

Arda - 14 M

Aykut - 0

Barış - 2 M

Servet - 4 M

Kewell kalmalı bence 1 sene daha. Herkes gitsin dediği için bu tarafa yazdım. İyi bir yedek olabilir. Eski Kewell olursa oynar da. Dünya kupasındaki performansına bakılabilir. Gio'ya 7 M vereceğime Kewell'la sözleşme uzatırım.

Toplam : 30 M

Gelecekler

Bruno Alves - 13 M

Nuri - 10 M

Conca - 5 M

Albin - 0 (Kontratı bitiyor)

Toplam : 28 M

Toplamda 2 M kara geçilerek son derece genç ve gelecek vaad eden bu kadro kurulabilir. Sessegnon istenirse harcanan para 11-12'ye çıkar tercih meselesi ben alırdım Sesegnon'u. Benim kadrom şu ;

-------------Ufuk----------

Sabri------Neill----Bruno Alves-----Hakan

----------M.Topal--------Nuri----------

--------------Dario CONCA----------

--Keita------------------------Sessegnon

---------------Baros----------------

Defans için John Mensah çok iyi olur bence.Bonserviside 4-5 milyon euro arası falandır sanırım.

Forvete Paolo Guerrero alınabilir.Sözleşmeside bu sene bitiyor

Guerrero alınırsa çok iyi iş olur hakikatten kontratı da biterken..

Defans için John Mensah çok iyi olur bence.Bonserviside 4-5 milyon euro arası falandır sanırım.

Forvete Paolo Guerrero alınabilir.Sözleşmeside bu sene bitiyor

Mensah nokta transfer olur... Lyon'dayken gündemdeydi zaten... Sunderland'a Opsiyonuyla verdiler ama... Aynı Bizdeki Gio'nun durumu gibi Mensah'ın durumu alınırsa nokta atışı olur...

Mensah nokta transfer olur... Lyon'dayken gündemdeydi zaten... Sunderland'a Opsiyonuyla verdiler ama... Aynı Bizdeki Gio'nun durumu gibi Mensah'ın durumu alınırsa nokta atışı olur...

Nedir bu Mensah hayranlığı anlamıyorum İzlemediniz heralde bu adamı hiç ? Vasat bir oyuncu Asla sınıf atlatmaz defansa Zenci seviyoruz diye her zenciyi istemenin anlamı yok :p

Geri
Üst Alt