STOPER
Bruno Alves
Diyeceksiniz gelmez. Lucho Gonzalez'i Marsilya alıyor, Lisandro'yu Lyon alıyor biz niye alamayalım. Gerçekten istersek alırız. Aşağıda görüldüğü gibi insan azmanı. Tam Neill'in yanına aradığımız agresiflik. Yaş 28, 12-13 milyon euroya gelir. 36-37'ye kadar oynar.
YouTube - Bruno
YADA
JOSEPH YOBO
Atletik, tecrübeli komple bir oyuncu. Hep istemişimdir. Yaş 29 bonservis 8 milyon euro.
ORTA SAHA
NURİ ŞAHİN
Anlatmaya gerek yok. Arda'dan sonraki oyun kurucumuz. Kesinlikle alınmalı. 10-12 arası alabiliriz tahminim.
10.DARIO CONCA
Bizim aradığımız herşey var. En önemli özelliği uzaktan şutları 20-30 demeden kaleyi görünce bombalıyor. Bize en çok lazım olan şey bence. Sol ayak, Arjantinli. Free-kick, duran top çok iyi. Delici özellik, ortadan dribbling, etkili paslar herşey var.
Porto ilgileniyor şuan ve bayağı istekli. Yaş 26. Alırsak iyi iş yapmış oluruz. 5 milyon euro'ya biter tahminim. Aşağıda videoları var, of ki ne of ;
YouTube - Fluminense e Friburguense - Gol do Conca, ele faz fila e desempata
YouTube - Fluminense - Magic Conca
YouTube - Dario Conca
YouTube - Dario Leonardo Conca
YouTube - dario conca
SOL KANAT
SESSEGNON - JUAN ALBIN - RIERA
Albin 23 yaşında. Gelecek vaad eden bir oyuncu. Rijkaard'ın sisteminde yıldızımız olabileceğini düşünyorum. Kontratı bitiyor, bedava yani.
YouTube - Juan Angel Albin
25 yaşında
Sessegnon. Keita'nın biraz daha tekniği ve daha yavaş hızlananı. PSG'den kopartmak zor olur ama şöyle bir düşünüyorum da ; sağda Keita, solda Sessegnon Offf Of.. Tribünler zevk komasına girer her maç.. 13-14 M'ye alabiliriz
YouTube - Sessegnon Skills
Albert Riera'yı zaten biliyorsunuz. Benitez ile sorunlar yaşıyor. 27 yaşında. Liverpool 10'a almış. Bizde 8-10 gibi alabiliriz diye tahmin ediyorum.
Gidecekler
Elano - 10 M
Arda - 14 M
Aykut - 0
Barış - 2 M
Servet - 4 M
Kewell kalmalı bence 1 sene daha. Herkes gitsin dediği için bu tarafa yazdım. İyi bir yedek olabilir. Eski Kewell olursa oynar da. Dünya kupasındaki performansına bakılabilir. Gio'ya 7 M vereceğime Kewell'la sözleşme uzatırım.
Toplam : 30 M
Gelecekler
Bruno Alves - 13 M
Nuri - 10 M
Conca - 5 M
Albin - 0 (Kontratı bitiyor)
Toplam : 28 M
Toplamda 2 M kara geçilerek son derece genç ve gelecek vaad eden bu kadro kurulabilir. Sessegnon istenirse harcanan para 11-12'ye çıkar tercih meselesi ben alırdım Sesegnon'u. Benim kadrom şu ;
-------------Ufuk----------
Sabri------Neill----Bruno Alves-----Hakan
----------M.Topal--------Nuri----------
--------------Dario CONCA----------
--Keita------------------------Sessegnon
---------------Baros----------------