Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Hitzlsperger, Lazio ile bu sene anlaştı. Simplicio 6-7 milyon euro civarı (bedava da olabilir, yanılılıyor olabilirim) Inter'e transfer oldu. Inter Simplicio'dan önce Lazio'dan Ladesma'ya talipti, yüksek milyon euro bonservis istediklerinden dolayı vazgeçmişlerdi transferden.

Simpilico çok iyi oyuncuydu tam bizlikti ama İnter önce davranmış.

Kasper Schmeichel

,

Mükemmel bir kaleci. 1986 doğumlu Notts County takıma transfer oldu Man. City'den 2009 Ağustos ayında bence Leo Franco'nun yerine mükemmel bir tercih olur..

Kasper Schmeichel

,

Mükemmel bir kaleci. 1986 doğumlu Notts County takıma transfer oldu Man. City'den 2009 Ağustos ayında bence Leo Franco'nun yerine mükemmel bir tercih olur..

City'de oynadığı birkaç maçı izlemiştim.Babası gibi çok iyi bir kaleci bu da.İyi bir tercih olabilir bence de.:asd:

Kaleye STEPHAN RUFFİER(Monaco)

Orta sahaya Stephan M'bia(Marseille)

Forvet'e Sercan Yıldırım(Bursaspor)

Defansa Rafael Marquez(Barcelona)

Bunları alırsak 1-2 yıla yeni bir avrupa kupası gelir.

Ya şu fransa liginden bulalım artık bi siyahi oyuncu. :D

İyi adamlar var.

Türk oyuncu ağırlıklı bir transfer takımın içindeki motivasyonu, hırsı ve disiplini artırır yabancılarada örnek olur. Mehmet Topal, Servet Çetin gibi isimlere 2-3 milyon euro bile teklif gelirse düşünülmeden satılmalı derim o paraya Türkiye Liglerinden daha iyi Türk futbolcular alırız en azından teknik olurlar diye düşünüyorum. Alınabilirse geçen sene gündemimizde olan sercan yıldırım,volkan şen ikilisinden en az birini almalıyız takıma etkisi büyük olur.

img.240022_t.jpg

Mudingayi (bologna)

Hitzlsperger.jpg

Hitzlsperger (lazio)

article-1044775-03A1FD0C0000044D-620_468x673.jpg

Bresciano (palermo)

fabio-simplicio-2008-soccer-palermo-vs-eintrach-francoforte-friendly-match-july-26-2008-1cQDfS.jpg

Simplicio (palermo)

Boş adamlar hitzlsperger hariç

Türk oyuncu ağırlıklı bir transfer takımın içindeki motivasyonu, hırsı ve disiplini artırır yabancılarada örnek olur. Mehmet Topal, Servet Çetin gibi isimlere 2-3 milyon euro bile teklif gelirse düşünülmeden satılmalı derim o paraya Türkiye Liglerinden daha iyi Türk futbolcular alırız en azından teknik olurlar diye düşünüyorum. Alınabilirse geçen sene gündemimizde olan sercan yıldırım,volkan şen ikilisinden en az birini almalıyız takıma etkisi büyük olur.

Hiç bir etkisi olmaz o adamların.Alınacaksa Türk ortasaha veya defans alınmalı

PSG vs Monaco 0:1 Highlights - MySoccerPlace.net

İzleyin bu kaleciyi.Her maçı böyle.1 maçlık değil yani,izliyorum.Mükemmel ötesi bir şey.

Cidden çok mükemmel ötesi bir kaleci..10 sene tam randımanlı performans verecek türden.Maçlarından birini izlerken gözlerime inanamadım.Adeta kaleci değil o iki direk arasına duvar örmüş.Kaçırılmamalı.

Ya şu fransa liginden bulalım artık bi siyahi oyuncu. :D

İyi adamlar var.

Bizim ilacımız; kaleye Ruffier, defansa Adil Rami, orta sahaya Yohan Cabaye yahut Mathieu Cotadeur..Bir de Real'den Guti'yi kaptık mı akıl almaz bir orta sahamız olur.Guti bazı kesimlerce istenmeyebilir ancak onu istememin nedeni; takımımız mucadele yönünden iyi olur da biraz teknik oyuncular da lazım.Genç olanı da pahalı.Guti bize 3 sene katkı rahat sağlar.

---------Ruffier--------

Sabri--Neill--Rami--Balta

-----Makul transfer----

-----Cabaye-----------

---------Yerli/Guti------

Keita----------Arda----

-------Baros/Yerli------

Kesinlikle çok iyi bir kaleci almalıyız.Dün Tottenham maçında bir kez daha gördüm,bir kalecinin nasıl maç kazandırdığını.

Gaby Mudingayi hiç bir şeye yaramaz.Bresciano 31 yaşına gelmiş,gelse ne olur gelmese ne olur.Simplicio bildiğim kadarıyla İnter'le anlaştı ama orada fazla forma şansı bulacağını sanmıyorum

Geri
Üst Alt