Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Birde şöyle bir orta saha yapalım

---------------------------Mehmet Topal------------------

-----------Montolivio--------------------Marek Hamsik-------

Birde bunların arkasında Lucas Neill ve Rafael Marquez gibi topu iyi kullanan stoperler oldumu ligde her takımla kedinin fareyle oynadığı gibi oynarız ama bu olmayacak bizimkide hayal işte

Birde şöyle bir orta saha yapalım

---------------------------Mehmet Topal------------------

-----------Montolivio--------------------Marek Hamsik-------

Birde bunların arkasında Lucas Neill ve Rafael Marquez gibi topu iyi kullanan stoperler oldumu ligde her takımla kedinin fareyle oynadığı gibi oynarız ama bu olmayacak bizimkide hayal işte

En az 40 milyon euro lazım bu orta sahaya. :o Hamsik ve Montolivo'yu almak kolay değil. Üstelik bize gelmezler.

Tamam her şey çok güzel de bu 10 yıl transfer yapma masalını anlamıyorum ben nereden çıkarıyorsunuz böle şeyleri?Kardeşim genç yaşta olup da gelecek vaat eden hatta yıldız diyebileceğimiz(Moutinho-Veloso bunlar az buz adamlar değiller) hangi adam Türkiye'de temelli oynamaya gelir Allah aşkına?Mesela Giovani ve Jo 10 yıl burada kalmak isterler mi sizce?Öyle saçma şey mi olur?Adamlar bu memleketi basamak olarak görüyorlar siz hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hepsinin amacı İspanya ve İngiltere'de oynamak.Ben hiç Avrupa'da oynayıp da ah bir Galatasaray'a Fener'e kapak atsam diyen oyuncu görmedim.Anca 30'undan sonra olur öyle bir şey

Bu Hamsik transfermarkt istatistiklerine göre bu yıl oynadığı toplam 40 maçta sarı kart görmemiş. Seri A'da 34 maçın tamamında ilk 11 çıkmış. 12 gol 4 asisti var. İstikrarlı bir oyuncu. 30 milyon eurodan aşağıya gitmez bu adam. Daha 22 yaşında. Ligimizde bu kalitede bir orta saha oyuncusu var mı diye bakıyorum. Sadece iyi bir Arda belki. Elano'yu bizdeki halini görmeden kıyaslardım belki.

Bu Hamsik transfermarkt istatistiklerine göre bu yıl oynadığı toplam 40 maçta sarı kart görmemiş. Seri A'da 34 maçın tamamında ilk 11 çıkmış. 12 gol 4 asisti var. İstikrarlı bir oyuncu. 30 milyon eurodan aşağıya gitmez bu adam. Daha 22 yaşında. Ligimizde bu kalitede bir orta saha oyuncusu var mı diye bakıyorum. Sadece iyi bir Arda belki. Elano'yu bizdeki halini görmeden kıyaslardım belki.

Hamsik seneye Chelsea'de

Gelecek Sezon Servet ve Topal yolcu büyük ihtimal.Hernekadar istemesemde Elanonunda dünya kupasından sonra satılacağını düşünüyorum.Acaba ortasahaya Tim cahill ve Scott parker 2lisini alabilme ihtimalimiz nedir?

Zira şöyle bir kadro müthiş olur.

------------------Ufuk---------------------

-----Sabri-----Neill---Hakan---Çağlar--------

------------------Parker--------------------

--------------Cahill-----Arda----------------

-------Giovani-----Baros-------Keita---------

Gelecek Sezon Servet ve Topal yolcu büyük ihtimal.Hernekadar istemesemde Elanonunda dünya kupasından sonra satılacağını düşünüyorum.Acaba ortasahaya Tim cahill ve Scott parker 2lisini alabilme ihtimalimiz nedir?

Zira şöyle bir kadro müthiş olur.

------------------Ufuk---------------------

-----Sabri-----Neill---Hakan---Çağlar--------

------------------Parker--------------------

--------------Cahill-----Arda----------------

-------Giovani-----Baros-------Keita---------

29 30 yaşındaki oyuncuları transfer etmekten artık vazgeçmeliyiz

Kötü adam değil ancak pek iyi de değil.

Her takım illaki 4*4'lük topçulardan olacak diye bir kaide yok.Gel gelelim Diaby bana göre 4,39'luk topçudur.Bir orta sahanın aradığı herşeye sahip bana göre.Yav neyi tartışıyoruz; Diaby en nihayetinde EPL'nin en büyük takımlarından birinin orta sahasını domine ediyor mu? Ediyor.Mutlaka eksik yanları olacaktır.Ancak yine de ''Pek de iyi değil '' kalıbına sığmayacak kalibrede b ir oyuncu.

29 30 yaşındaki oyuncuları transfer etmekten artık vazgeçmeliyiz

Semih; gelecek oyuncu eğer EPL patentliyse bırak 29'u; 35 yaşındaki Campbell bile bizim defansta çatır çatır oynar.Lucas Neill de 32 yaşında ama defans bloğunda ondan iyi topçu yok Galatasarayda şu an.Hem en nihayetinde o yaşlarda EPL'den oyuncu almak bilakis çıtamızı da yükseltir.Oynadığımız oyunun bir zevki olur anlaacağın.Yani şahsen ben öyle düşünüyorum.Parker;Cahill tam bizde oynayacak adamlar; ve büyük yarar sağlarlar.:2_thumbs_up_-_anima

Tamam işte sat Elano'yu üzerinede ekle 30 milyon euro al şu 2 adamı sonra orta sahaya 10 yıl transfer yapma.5 yılda 25 tane gereksiz adama toplam 100 milyon euro vereceğine 1 yılda 40 milyon euro ver 60 milyon euro kulüpte kalsın.

30-40 milyon euro az para mı? Adnan Polat cebinden mi çıkarıp vercek bu parayı? Hangi yıl bu kadar para harcamışız da bu yıl harcıyalım? İki senedir yaptığımız 10-15 milyonluk transfer harcamaları için bile nasıl harıl harıl kaynak arandı, sponsor bulundu. Ayrıca maalesef kimse 10 yıllık gelirini pat diye önüne koymuyor, eğer Sporting Lizbon 10 yıl taksite bağlamazsa bu dediğinin bir geçerliliği kalmıyor.

Bilmiyorum ne kadar mantıklı gelecek ama eğer Real Madrid´den ayrılacak ise Guti derim miladını dolurmadığını gösterdi bu sezon 2 sene rahat hayrını görürsün o süredede çok şey katar sana

Transfer edilecek oyuncunun bonservis bedeli olacaksa maksimum 8 verebilir yönetim. Stad bitip sponsorlar 3 katına çıktıktan sonra değişebilir ancak bu durum.

Abiciğim Real adamı zaptedemiyor biz nasıl zaptederiz?:D

Bilmiyorum ne kadar mantıklı gelecek ama eğer Real Madrid´den ayrılacak ise Guti derim miladını dolurmadığını gösterdi bu sezon 2 sene rahat hayrını görürsün o süredede çok şey katar sana

Yahu Guti i.ne. Adam erkeklerle öpüsüp duruyor.

Gelir mi saniyorsun buraya?

Kaldi ki taraftarda Galatasarayda homo Gutinin oynamasina karsi cikar.

Guti'yi ben de önermiştim, Real Madrid'den ayrılabileceğini söylemişti. Yanında Elano ile değil de daha defansif, diri bir isimle orta sahada beyin görevini çok rahat yürütebili, yıllanmış şarap gibi adeta.

Bizim orta saha pas yapamıyor

Tempo ayarlayamıyo maç esnasında

Manisa maçı Arda çıkıyo Sarp giriyor

Takımda geriye yaslanıyor

Sivas maçı zaten rezalet

2 kişi ilerde 8 kişi bizim ceza yayında

Gelde top oyna arda 50 metre var

Yani bizde iyi bir orta saha yok buraya adam lazım

Topu aldı mı sorumluluk alacak geriye yaslanmayacak

Öyle iki adam lazım hatta

O takimdan alacaksan bir adam alacaksin;

diarra.jpg

Geri
Üst Alt