Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Keita da giderse almamiz gereken oyuncu sayisi 20'ye cikar.

Keita niye gidiyo?

dünya kupasından sonra iyi bir teklif gelirse gidebilir bu gazete haberi değil. elano ve keitanın gelen teklifler üzerine değerlendirileciği. hatta kewellda gidebilir. bende dahil bu kalması gerektiğine inandığım 3 garanti isim gibi gözükenler gidebilir. ama keita yerine bojan kewell yerine henry gelirse kimsenin bir şikayeti olmaz tabi bunlar zor işler

Benim olur iki tane gercek kanat oyuncusu gidip iki forvet gelirse.

Henry'nin yaşı kemale erdi. Bojan zaten çok zor.

Biz hala ofansif isimler yazıyoruz ama problem ofansta değil ki! Kısmen orta sahamız ve defansımız problemli.

Arkadaşlar Guti hakkında biraz atıp tutmuşsunuz ama Guti'nin Real'de şu an yaptıklarını görünce ben diyorum ki siz Guti'ye kurban olun!Bu adam Türkiye'nin altını üstüne getirir.Aynı Neill gelince alem defans görsün dedik ya Guti gelince de alem orta saha görsün deriz.Yaşlandı kabul.Ama hiçbir futbolcu 35'te futbolu bırakacak diye bir kaide de yok.Gelirse minimum 2 yıl müthiş fayda sağlar takıma

Keita nereye gidiyo?

Elanoyu anladikda , Keita bu takimda en son gonderilecek isimdir.

Eğer yönetim Keita'yı gönderirse Adnan bir daha o koltuğa oturamaz ki.bu takımda en son gönderilecek kişi Keita'dır.Ah bir de kandırsa Gervinho'yu.

imgres

M.United'tan Andersson'u alsak iyi olur.Hem fazla forma şansı bulamıyor hemde mutsuz galiba tabiki çok zor transfer ama belki alabiliriz.

Valla ben Anderson'u bilmem de bu takımda mutlaka Fas; Tunus; Cezayir; Sırbistan; Bosna; Hırvatistan gibi ülkelerin topçuları şart.Adamlar futbol için biçilmiş kaftan adeta.Hele hele Yassine'yi izleyince bunu daha iyi anlıyor insan.

YouTube - Yassine Chikhaoui

Orta sahaya eğer total futbol oynayacaksak

ayaklarına hakim ileri geri çalışan üç adam lazım

Üç adam dedim çünkü elano DK sonrası satılabilir

Valla ben Anderson'u bilmem de bu takımda mutlaka Fas; Tunus; Cezayir; Sırbistan; Bosna; Hırvatistan gibi ülkelerin topçuları şart.Adamlar futbol için biçilmiş kaftan adeta.Hele hele Yassine'yi izleyince bunu daha iyi anlıyor insan.

YouTube - Yassine Chikhaoui

Yassine kaliteli topçu ama bir türlü patlama yapamadı.

Geri
Üst Alt