Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Herkesin hemfikir olduğu konu yerli kalitesi.Önceki yıllarda iyi yabancı alamıyorduk.Şimdi sorunumuz yerliler.Gerçekten takımımızdaki yerliler bir kaçı dışında sıradan topcular.Kalitenin artması lazım.Piyasadada kaliteli yerli yok denecek kadar.Hiç Volkan Sercan yazmayacağım. Kalitelilerinin fiyatı ise dudak uçuklatıyor.Takımdan gönderilecek bi ton oyuncu var.Leo-Uğur Uçar-Serkan Kurtuluş-Gökhan Zan-Servet-Kewell-Elano- Gerekli takviyeler yapılabilirse Barış-Sarp-Ayhan.M.Topal zaten ayrıldı.

Alınabilecek kafamdaki yerliler şöyle

-Ceyhun Gülselam 2,500

-Aydın Karabulut 750

-Ali Güzeldal 500

-Sezer Öztürk 2,500

-Yiğit İncedemir 750

-Barış Başdaş 750 Bunlar rahatlıkla alınabilecek oyuncular.Birde zor olanlarına bakalım.G.İnler miş Nuriymiş uçmayacağım.Hamitle Halil bize yeter.Veli,Yasin,Serdar,Mustafa P,Musa ve M.Batdal ın bittiği söyleniyor.

Yerli bi kadro kuracak olursak

****************Ufuk*****************

Sabri*******Ali Turan***Emre Güngör**Hakan

Yasin*****Veli*****Hamit**********Sezer

***************Arda*****************

***************Ali Güzeldal************

Çokmu uçmuşum

Herkesin hemfikir olduğu konu yerli kalitesi.Önceki yıllarda iyi yabancı alamıyorduk.Şimdi sorunumuz yerliler.Gerçekten takımımızdaki yerliler bir kaçı dışında sıradan topcular.Kalitenin artması lazım.Piyasadada kaliteli yerli yok denecek kadar.Hiç Volkan Sercan yazmayacağım. Kalitelilerinin fiyatı ise dudak uçuklatıyor.Takımdan gönderilecek bi ton oyuncu var.Leo-Uğur Uçar-Serkan Kurtuluş-Gökhan Zan-Servet-Kewell-Elano- Gerekli takviyeler yapılabilirse Barış-Sarp-Ayhan.M.Topal zaten ayrıldı.

-Ceyhun Gülselam 2,500

-Aydın Karabulut 750

-Ali Güzeldal 500

-Sezer Öztürk 2,500

-Yiğit İncedemir 750

-Barış Başdaş 750 Bunlar rahatlıkla alınabilecek oyuncular.Birde zor olanlarına bakalım.G.İnler miş Nuriymiş uçmayacağım.Hamitle Halil bize yeter.Veli,Yasin,Serdar,Mustafa P,Musa ve M.Batdal ın bittiği söyleniyor.

Yasin*****Veli*****Hamit****Ceyhun**Sezer

Çokmu uçmuşum

Kadro 12 kişilik olmasa düşünülebilirdi. :D

-Ceyhun Gülselam 2,500

-Aydın Karabulut 750

-Ali Güzeldal 500

-Sezer Öztürk 2,500

-Yiğit İncedemir 750

Yasin*****Veli*****Hamit****Ceyhun**Sezer

Çokmu uçmuşum

Bence de uçmuşsun 12 kişi :D

---------hamit--------

-----kallstrom---------

---------------g.inler-

Ah be Ersin;koparttın bizi.Ne aldın seni böyle kadroyu 12 kişi çıkarttıracak kadar etkili..

Burda istemeyen çıkabilir ama Tuncay Şanlı sol kanada cuk otururdu.

Hılzı, hırslı, lider, golcü, teknik, yerli... Arda'nın gitmesi durumunda orayı gayet iyi doldururdu.

Maliyeti de diğer lejyonerler Mevlüt, Gökhan kadar değildir kesinlikle.

Bize gelmeye yanaşır mı, onu pek sanmıyorum ama alınabilirsa çok faydalı olacağına eminim.

Emre'nin Fenerbahçe'de yarattığı etkinin benzerini bizde de Tuncay Şanlı yaratabilirdi.

Çağatay o a.i herif Galatasaray'a karşı ne küfürler etti.Galatasaray'a gelse bile onu linç ederler.Kalsın vasat EPL takımlarında.

Çağatay o a.i herif Galatasaray'a karşı ne küfürler etti.Galatasaray'a gelse bile onu linç ederler.Kalsın vasat EPL takımlarında.

Birşey olmaz, abartıyorsunuz biraz.

Lugano için de aynı şeyler söyleniyordu geçen sene, şimdi takımda olsa fena mı olurdu?

Tuncay'ı küfür etti diye, Lugano'yu çirkef diye istemeyenler bitmiş, şişirilmiş Semih'i istiyorlar, ben de bunu anlayamıyorum.

Neyse olacak iş değil zaten, öylesine esti kafama yazıverdim boşverin ama gerçekten de aradığımız adam bence. ;)

Burda istemeyen çıkabilir ama Tuncay Şanlı sol kanada cuk otururdu.

Hılzı, hırslı, lider, golcü, teknik, yerli... Arda'nın gitmesi durumunda orayı gayet iyi doldururdu.

Maliyeti de diğer lejyonerler Mevlüt, Gökhan kadar değildir kesinlikle.

Bize gelmeye yanaşır mı, onu pek sanmıyorum ama alınabilirsa çok faydalı olacağına eminim.

Emre'nin Fenerbahçe'de yarattığı etkinin benzerini bizde de Tuncay Şanlı yaratabilirdi.

İyi olurdu ama yönetim almaz.

21 yaşında Udinese'de oynuyor,zordur muhakkak.Hiç de izlemedim kendisini o yüzden biraz ezbere konuşacam kusura bakmayın:) Ben bu tip sırf çalım atan aşırı bireysel oynayan oyunculara iyi gözle bakmıyorum artık.Böyle adamlar tutmuyor abi,Ronaldo dışında büyük yıldız olabilenine rastlamadım.Hani şimdi adamı aldın da beğenmiyor musun demeyin genel konuşuyorum.Daha 2 yıl evveli hatırlayın.Özer bize gelecekti.Biz Youtube'dan videoları izliyorduk,bu çocuk ne böyle deli midir manyak mıdır diyorduk şimdi görüyoruz işte 2 maç iyi oynar 5 maç sahada yok.Takım oyuncusu olmuyor bu tip adamlar

Ah be Ersin;koparttın bizi.Ne aldın seni böyle kadroyu 12 kişi çıkarttıracak kadar etkili..

Dün akşam oldu ne olduysa.Ezikler şampiyon oldu diye üzüldüm.Baktım Bursa şampiyon olmuş.Kafamı kalır adamda.Bereket versin ezik değilim kalanınıda yemiştim heralde :)

Dün akşam oldu ne olduysa.Ezikler şampiyon oldu diye üzüldüm.Baktım Bursa şampiyon olmuş.Kafamı kalır adamda.Bereket versin ezik değilim kalanınıda yemiştim heralde :)

Abi o maç kaçar mıydı ya.Bir anons faciası var ki sinemalara koysan kapalı gişe oynar o derece:D

Kesinlikle film çekmeleri lazım konu hakkında.16 Mayıs ı her yıl Trabzon-Bursa-Galatarasay-Beşiktaş olarak kutlamamız.17 Mayıs zaten bizim.

Geri
Üst Alt