Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

300px-Sweden-Paraguay_line-up.svg.png

seneler öncenin kadrosu bu, hala aynı şekilde oynuyorsa bilmem ama...

Feribot denmis, iyi topcudur ama sakatliktan sonra ne oldugu mechul. Sakatlanana kadar superb oynuyordu kendisi.

Zaten su teknik stoper dalgasini basimiza bela eden Allah'indan bulsun, stoper dedigin defans yapar arkadas, bu kadar basit. Hakan Balta falan stoperde oynadi gorduk ne oldugunu.

Paslarini begendim ama savunmada kafa topundan baska numarasi yok gibi . Birde Hollandadan stoper almak mantikli gelmiyor bana.

Hollanda'nın kendisine faydası yok stoper konusunda. Ama Eredivisie'de iyi stoperler de yok değil. Jan Vertonghen mesela. Oldukça teknik ve akıllı bir adam. Fiziğine göre de çabuk. Lucas Neill olmasa bu adam gelsin isterdim.

Yok be Hayri; Hakan stoperde iyi oynadı.Sol bekten çakma oldugu için sırıttı biraz belki ama yinede iyi denebilecek bir performans sergiledi baaaa göre.

Sol bek icun Michael Lumb.

Yok be Hayri; Hakan stoperde iyi oynadı.Sol bekten çakma oldugu için sırıttı biraz belki ama yinede iyi denebilecek bir performans sergiledi baaaa göre.

Arkasina kacirdigi adamin haddi hesabi yok, ayrica stoper olmak icin fizigi yetersiz.

Markus Rosenberg.

Forvet de yabancı hakkı için düşünebiliriz.

Diğer başlıklarda da konuşuldu sanırım,hızlı,sürekliliği olan, yedek kalmayı da sorun etmeyecek kaliteli adam.

Markus Rosenberg.

Forvet de yabancı hakkı için düşünebiliriz.

Diğer başlıklarda da konuşuldu sanırım,hızlı,sürekliliği olan, yedek kalmayı da sorun etmeyecek kaliteli adam.

Kevin Monnet Paquet'i Rosenberg'e tercih ederim.Hem çok daha genç hemde Rosenberg'ten daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Yedekliği asla sorun etmeyecektir; üstelik oynadığımız sistemin tam adamı.İleri üçlünün her kısmında çok rahat forma giyecek kapasitede.Misal;

-------------------Baros--------------------

Paquet--------------------------------Govou

şeklinde bir ileri üçlü olabilir.Bu üçlünün arkasını sağlam tutarsan epey faydalı olabilir.

Solbek dedinmi bize en uygun adam Belhadj olur. Tüm sol kanati kullanir.

Sol beke Kolarov'u veya Monzon'u tercih ederim.Birde Porto'da oynayan Alvaro.

Yapma Hakan; Kolarov şu dünyada bizim alabileceğimiz en son adamlardan birisi.ulan adamı mourinho bile beğenior:):):)o derece yani.ama monzon çok iyi olur..Birde aynı takımdalar mı bilmiyorum ama Ezequiel Munoz var; çok iyi topçu olması bekleniyormuiş.19'unda henüz ve stoper oynuyor bildiğim kadarıyl.a.

Geri
Üst Alt