Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Galler'li Dean Saunders o zamanlarda kendisi ingiltere premier leuaguede hatrı sayılır bir futbolcuydu . Greame Souness zamanında gelmisti. Ayrıca 70'li yıllarda Brian Birch antrönürmüz olmustur ...

Ingiliz'in en dengesiz, en disiplinsizi, en kariyersizi bile Kazim gibi oluyor iste.

biz bunları yazıyoruz ama bizim takım olarak bir scout ekibimiz varmı? Yoksa laf olsun diye sadece 70 yasındaki adammı bakıyor:confused:

biz bunları yazıyoruz ama bizim takım olarak bir scout ekibimiz varmı? Yoksa laf olsun diye sadece 70 yasındaki adammı bakıyor:confused:

Olmasi lazim, Ogan Tarhan ve ekurileri gibi bir ekip var sanirsam

Olmasi lazim, Ogan Tarhan ve ekurileri gibi bir ekip var sanirsam

ben tanımıyorum onları anca fmden isimlerini duymustum varmı bi icraatları?

ayrıca dun hem star'da hem trtde ankaraspordan bahsettiler trtde bulent uygun mehmetin yerine alcagım adam hazırdı şimdi olmadı diye vazgectik bazılarını fransadan italyadan kaptılar şimdi bitanesinide ankaraspor alıyor demişti almancı genc milliymiş stardada buna benzer seyler söylediler su kıcıkırık ankarasporun bile scoutları calısıyor bizimkiler biz görüyoruz bunları onlar nasıl görmüyor anlamıyorum

Ogan Tarhan icin bir iki lafim var agir kacar simdi...

Sanmiyorum ben de Ogan Tarhan'in veya baskasinin scoutluk yaptigini. Bir Kalli getirdi Bouzid, Serkan ve Baris'i gecen sene, onun disindaki transferler hep ya Super Lig'den ya da Avrupa takimlarindan taninmis oyuncular.

sıfır bonservıslı bazı ısımler yazıyorum

1-johan pele (fransa le mans kalecısı de sanhcıs alınamazsa bence cok ıyı secım olur )

2-fred (lyonlu soze gerek yok )

3-pedrettı(auxre de orta alanda ıkı yonlu lınderoth oynayamazsa seneye yerıne )

4-cufre(monaco sag ve sol bek oynayabılıyor 30 yasında arjantınlı cok ıyı bence)

bize adı sanı belli olmayan kalite topcu gerek.Bi yerden bulup cıkarsınlar.

zamanında yazmıştım. Ceyhun Gülselam... sezon başı biz de alabilirdik, istemiştik çünkü. Trabzon'un en dikkat çeken genci bu adam.

izlemedim bilmiyorum ama ceyhun transferi gecti artık ts almadan alıcaktık onu eger dusunuluyorsa şimdi tsyle masaya otursan en az 5 mn £ ister tok satıcı işine gelirse der cıkar gider yani kısacası gecmiş olsun

rafinha da rafinha başka transfer istemez takım alıcaksın sağ bek başka bişeye gerek yok bide ümit giderse onun yerine kaliteli yedek kalmayı yedirebilecek bir forvet alırsın işlem tmm

Rafinha= mantikli hmm :/

Hayal etmek cok güzel birseydir.

Bende Deco'yu istiyorum.

Bizim yönelmemiz gereken oyuncular TSL'de...

Abdurrahman Dereli

Murat Ceylan

Özer

Engin Baytar

Eren Güngör

Ali Turan

Theo Weeks

Bilica

Abdullah Durak

Mehmet Topuz da demek istiyorum ama adamlar herkese inat ediyor bu adamda, illa 10 milyon euro verin diyor gerizekalilar, ama sezon sonu bedavaya, mantiga bak, adamlar kendilerini Barcelona zannediyor, insallah alabiliriz sezon sonu Topuz'u.

Biz alamazsak yurt disina ciksin, gidecegi her takima cok büyük güc katar (GS, FB, BJK'den bahsediyorum), fakat yurt disinda da kesinlikle basarili olur diyorum giderse tabi. (istedigin yere koy orta sahada, tam joker)

tsl(2) istedim iki oyuncu var m.topuz

bide ordu dan bruno ,transfer edilip tutarsa cok iyi bi is yapilimis olur

forvete de nigris'i isterim çok süratli çocuk...

sağ back'e yerli istemem.. yabancı kaliteli kim olursa olsun artık... bi sürü adam var..

ayrıca rafinha olursa çok iyi olur gerçekten..

forvete de nigris'i isterim çok süratli çocuk...

sağ back'e yerli istemem.. yabancı kaliteli kim olursa olsun artık... bi sürü adam var..

ayrıca rafinha olursa çok iyi olur gerçekten..

Mantıklı Emir gerçekten...Sağ bek olacaksa çok iyi bir yabancı olmalı ben Sabriyi kesebilecek Gökhandan başka bir sağ bek göremiyorum...

biraz ugrasılsa belletti ikna edilebilir scolari'nin gözüne giremedi

Geri
Üst Alt