Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

forvete de nigris'i isterim çok süratli çocuk...

sağ back'e yerli istemem.. yabancı kaliteli kim olursa olsun artık... bi sürü adam var..

ayrıca rafinha olursa çok iyi olur gerçekten..

Emir de nigris çocuk değil 30 yaşında pekte hızlı değil.::)

Cafercan geri takima cagirilsin :)

Özgürcanda :)

Rafinha sadece hayal olarak kalır 04 den ayrılacak olursa Avrupanın büyük klüpleri alır zaten. Bence Kayserispor'dan Cangele'yi alalım çok teknik bi oyuncu işimize baya yarar.

yau dalgamı bu cangele nereye GS'ye, oynayamaz bizde...

Vassell cok iyi olurdu, hem forvet hem sag kanat olarak.

Pantelic, Stajner ve Bergougnoux iyi giderdi

Mathieu, Fred, Heskey de iyi giderdi ama gelirler mi bilmem.

Varela ortalama bir oyuncu ve su an serbest.

M'Bami, Pedretti falan onlarin pozisyonunda surusuyle adam var.

Inamoto ve Butt'u da havale ediyorum

Vassell cok iyi olurdu, hem forvet hem sag kanat olarak.

Pantelic, Stajner ve Bergougnoux iyi giderdi

Mathieu, Fred, Heskey de iyi giderdi ama gelirler mi bilmem.

Varela ortalama bir oyuncu ve su an serbest.

M'Bami, Pedretti falan onlarin pozisyonunda surusuyle adam var.

Inamoto ve Butt'u da havale ediyorum

Vassell izlemedim bilmiyorum ama takımın ihtiyacı forvet ve sağ kanat. Tek transferle bu işi halletmenin en güzel yolu da takıma bi tane kanat forveti monte edebilmek. Holosko, Deivid türevi bi adam lazım bize.

Vassell izlemedim bilmiyorum ama takımın ihtiyacı forvet ve sağ kanat. Tek transferle bu işi halletmenin en güzel yolu da takıma bi tane kanat forveti monte edebilmek. Holosko, Deivid türevi bi adam lazım bize.

aslında elde var ama saglam degil bunu her serkan muhabbetinde diyorum ondan bi walcott yaratabiliriz

Vassell ve Bergougnoux yakisir o zaman.

Stajner de sagda oynayabiliyor sanirsam ama yasi gecti. Fakat iyi bir oyuncu o da.

Pantelic forvetin yani sira daha cok sol tarafa kaciyor gibi.

Wiltord var bir de ama aliriz iki hafta sonra futbolu birakir diye yazmadim onu.

aslında elde var ama saglam degil bunu her serkan muhabbetinde diyorum ondan bi walcott yaratabiliriz

bi takım rivayetlere göre Yaser de bu tarz bir oyuncu. Serkan Çalık fizik olarak zayıf kalıyor ama sakat olmasaydı bence bu sene takımda görebilirdik, tutabilirdi aslında bilemiyorum

bi takım rivayetlere göre Yaser de bu tarz bir oyuncu. Serkan Çalık fizik olarak zayıf kalıyor ama sakat olmasaydı bence bu sene takımda görebilirdik, tutabilirdi aslında bilemiyorum

Yok Yaserde o yetenegi ben göremedim zaten kartalda direk forvet oynuyordu ama serkanda o posizyon için ne ararsan var biraz teknigini ve fizigini geliştirirse onada acık bir futbolcu bence bu devirdeki futbol anlayısına cuk diye oturcak bi acık olur

alıntı: Aceto Balsamico

İngiltere sıfır bonservisler

Almanya sıfır bonservisler

Fransa sıfır bonservisler

İspanya yı da ekliyelim:

Barcelona: Albert Jorquera y Sylvinho.

Atlético Madrid: Leo Franco y Maniche.

Valencia: Fernando Morientes y Curro Torres.

Real Madrid: Fabio Cannavaro y Jerzy Dudek.

Villarreal: Javi Venta, Pascal Cygan, Fabricio Fuentes, Robert Pires, Sebastián Viera.

Deportivo La Coruña: Pablo Amo, Pablo Álvarez, Julien De Guzmán, Sergio, Manuel Pablo y Joan Verdú.

Valladolid: Marcos, Óscar Sánchez, Vivar Dorado, Víctor, García Calvo, Alberto e Iñaki Bea.

Málaga: Manolo Gaspar, Rossatto, Javier Calleja, Salva Ballesta, Íñaki Goitia.

Getafe: 'Pato' Abbondanzieri, Cosmin Contra y David Belenguer.

Sporting de Gijón: Pablo De Lucas, Jorge, Jurgen Colin, Diego Camacho, Sergio Sánchez, Omar, Neru, Raúl Camara.

Athletic Bilbao: Ander Murillo.

Betis: Juanito, Edu, Arzu, Alberto Rivera.

Racing de Santander: Luis Fernández, César Navas.

Numancia: Domingo Cisma, Juanra, Quero, Felipe, Palacios, Jaio.

Almería: Bruno, Esteban, Iriney y José Ortiz.

Espanyol: Iván de la Peña, Carlos Kameni, Jonathan Soriano, Chica, Rufete, David García y Lacruz.

Recreativo: Ersen Martin, Zahinos, Quique Álvarez, Joselito y Javi Guerrero.

Osasuna: Font, Cruchaga, Ricardo, Javier Flaño y Patxi Puñal.

Bank Asya Birinci Ligi’nde mücadele eden Orduspor’un Ganalı savunma oyuncusu Jerry Akaminko’ya Portekiz devi Sporting Lisbon talip oldu.

Bu sezon başında Karadeniz ekibine Gana Ligi takımlarından Heart of Lions’dan transfer edilen genç sağ bek, form grafiğiyle Avrupa takımlarının dahi dikkatini çekti.

2 Mayıs 1988 doğumlu oyuncu 2008 yılında ülkesinde yapılan oylamayla “Yılın en iyi savunma oyuncusu” da seçildi. Gana Milli Takımı’nda da forma şansı bulan genç oyuncunun transferi için menajerlerinin önümüzdeki günlerde Portekiz’e gidecekleri öğrenildi.

20 yasinda.Düsünülebilir.

Taniyanlar varsa bilgilendirsin.Ben izlemedim

Ochoa hakkında neler düşünüyorsunuz? Gerçekleşir mi bu transfer?

Ochoa çok iyi kaleci ama bize yar etmezler!

Geri
Üst Alt