Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Cevap: Transfer Nöbeti

Jonathan mensah. 20 yasinda olmasina ragmen cok basarili buldum kendisini.

Gecen sene ghana genclerinin DK da sampiyon olan 11inde oynuyordu.

John mensah'in akrabasi olmasi

lazim.

Jonathan mensah.

Paraguay'da Vera diye bir futbolcu var mümkünse biraz seyredin kendisini

Onyekachi Apam

çok iyi bi stoper gerek hızı gerekse fiziği bunu tavsiye ediyorum hem maddi açıdan da zorlanacağımız bi transfer değil alınırsa defans sorunumuz çözülür

25978_01.jpg

boy:177 cm

kilo:69

fiyatı:5 milyon euro

klübü:nice

Benim gibi FM manyakları çok iyi bilir bu elemanı. Ama gelin biraz daha yakından tanıyalım bu Sakho'yu.

13 Şubat 1990'da doğdu, 11 yaşında PSG altyapısına santrafor olarak girdi, ancak altyapıda defans oyuncusu eksikliği bulunması onun defansa kaydırılmasına sebep oldu (iyi ki de olmuş). Camp des Loges'un en parlak genciydi, ve 17. doğum gününden 1 gün sonra AEK ile oynanan UEFA Kupası son 32 maçı kadrosuna aldı Paul Le Guen. Herkes onun yedek soyunacağını beklerken ilk 11 başladı ve bir sürpriz daha yaparak yaşına göre aşırı olgun, aşırı derli toplu oynadı. Bu 2006-2007 sezonundaki tek maçıydı.

O haziran ilk profesyonel kontratını da imzaladı, 3 senelik bir anlaşmaydı bu. Sadece 17 yaşında olmasına rağmen artık kadronun gediklilerinden olmuştu, zaman zaman da forma buluyordu. 20 Ekim 2007 tarihinde PSG, Valenciennes ile karşılacaktı. Ancak takımın 2 kaptanı Pauleta ve Sylvain Armand sakattı, herkes Yepes'in kaptan çıkacağını düşünüyordu. Öyle olmadı tabi durum, Paul Le Guen kaptanlık pazubandını 17 yaş 8 aylık Sakho'ya verdi. Böylece Ligue 1 tarihinin en genç kaptanı oldu.

O günden sonra Sakho taraftarın sevgilisi haline gelmeye başladı. Ertesi sezon tam 34 maça çıktı ve takımının UEFA Kupası'nda çeyrek finale kadar çıkmasında büyük rol oynadı. İlk resmi golünü de 18. doğumgününden 1 gün sonra St. Etienne'e attı. Yönetim hemen harekete geçti ve kontratını 2012'ye kadar uzattı.

Bu sene de takımın bankolarından biri olacak ve önümüzdeki 1-2 sene içinde büyük ihtimalle Premier Lig'de seyretme imkanı bulacağız "Yeni Thuram" Sakho'yu.

Sofistike Sportive: Thuram v2 - Mamadou Sakho

Amerika'yı Colomb mu , Zheng He mi keşfetti henüz net değil ama bu sıralar Amerika'daki iyi futbolcuları görmek için kaşiflere ihtiyaç yok. Hiç aklıma gelmezdi bir gün Amerika'yı seyretmekten keyif alacağım. Yazılacak çok oyuncu var ama ben birini yazacağım. Michael Bradley ...

Babasının oğlu Bradley , Amerika teknik direktörü Bob Bradley'in oğlu oluyor. Oğluna kıyak mı geçiyor bu denir aslında en başta ama öyle değil. Bob Bradley gittiği her takıma oğlunu da götürüyor ve futbola ısındırıyor. Kariyerine MLS'de başlamış 16 yaşında. Şuan Borussia M'gladbach'ta oynuyor 1987 doğumlu.4 yıllık kontratının 2 yılını doldurdu bu sezon.

Michael Bradley kupada ve Bundesliga'da çok başarılı bir sezon geçirdi. Bundesliga'nın vasat takımlarından olan Mönchengladbach'ta 28 maça çıktı ve 5 gol attı. Mevkii olarak iki yönlü oynayabiliyor ama defansif yanı daha ağırlıklı. Saçları sıfıra vurunca da Fabian Ernst'e benzettim. Bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Gana maçında böyleydi , uzatmalarda dahi koşuyordu ileriye top çıkarıyordu çok dikkatle izlemiştim o maçta da. Ayrıca golcü ve tamamlayıcı bir özelliği de var. Koyacağım videolarda da bunu görebiliriz. Yine Galatasaray'ın hatta Bursaspor'un ihtiyacı olan bir mevkiiye cuk oturur Bradley. Çok büyük paraların da döneceğini sanmıyorum transferinde. Nitekim Gladbach'ta oynamak var , Galatasaray'da oynamak var. Eğer ciddi anlamda ilgilenilirse , ki umarım öyledir , çok çok yararlı olacaktır.

Sofistike Sportive: Colomb olmaya gerek yok !

Bradley i bende cok beğenıyorum gercekten muthiş hırslı ve çok güçlü.Keşke olsa.

Bir ben begenmiyorum galiba su Bradley'i :D

Dempsey bence çok daha iyi oyuncu.

Dempsey de iyi ama UEFA'da final oynamış , Premier Lig'te oynayan bir adamı koparmak kolay değil. Bradley daha vasat bir takımda oynuyor ve çok da iyi oynuyor. Gana maçının uzatmalarında hala ileriye top taşıyordu. Tam isabet bir transfer olur. Galatasaray'ın siteye de öneri de bulundum , bize yazın kısmından :)

Paraguay'da Vera diye bir futbolcu var mümkünse bu akşam Japonya macında biraz seyredin kendisini !!!

Amerika'yı Colomb mu , Zheng He mi keşfetti henüz net değil ama bu sıralar Amerika'daki iyi futbolcuları görmek için kaşiflere ihtiyaç yok. Hiç aklıma gelmezdi bir gün Amerika'yı seyretmekten keyif alacağım. Yazılacak çok oyuncu var ama ben birini yazacağım. Michael Bradley ...

Babasının oğlu Bradley , Amerika teknik direktörü Bob Bradley'in oğlu oluyor. Oğluna kıyak mı geçiyor bu denir aslında en başta ama öyle değil. Bob Bradley gittiği her takıma oğlunu da götürüyor ve futbola ısındırıyor. Kariyerine MLS'de başlamış 16 yaşında. Şuan Borussia M'gladbach'ta oynuyor 1987 doğumlu.4 yıllık kontratının 2 yılını doldurdu bu sezon.

Michael Bradley kupada ve Bundesliga'da çok başarılı bir sezon geçirdi. Bundesliga'nın vasat takımlarından olan Mönchengladbach'ta 28 maça çıktı ve 5 gol attı. Mevkii olarak iki yönlü oynayabiliyor ama defansif yanı daha ağırlıklı. Saçları sıfıra vurunca da Fabian Ernst'e benzettim. Bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Gana maçında böyleydi , uzatmalarda dahi koşuyordu ileriye top çıkarıyordu çok dikkatle izlemiştim o maçta da. Ayrıca golcü ve tamamlayıcı bir özelliği de var. Koyacağım videolarda da bunu görebiliriz. Yine Galatasaray'ın hatta Bursaspor'un ihtiyacı olan bir mevkiiye cuk oturur Bradley. Çok büyük paraların da döneceğini sanmıyorum transferinde. Nitekim Gladbach'ta oynamak var , Galatasaray'da oynamak var. Eğer ciddi anlamda ilgilenilirse , ki umarım öyledir , çok çok yararlı olacaktır.

Sofistike Sportive: Colomb olmaya gerek yok !

Herkez resmi sitemizden klübümüze bu adamı önersin;)

Bordo takımının ön liberosu olan,Alou Diarrayı öneriyorum,biraz yüksek maliyetli ama imakansız değil,alırsak ön liberoda 4-5 yıl sıkıntı çekmeyiz.

Bradley geçen sene bile gündeme gelmişti forumlarda yazıyordu ama transfer olmamıştı.

Geri
Üst Alt