Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Bu ikisi gelirse ancak susar bizim taraftarımız.

---------De Jong--------

----Elano----Kim K. ----

*?------Baros----Arda--

Herkesde Elano'nun sağa alınacağı görüşü var ama sağa alınırsa üçlünün diğer oyuncusu kim olacak ? Barış mı ?

Büyük olasılık ne kadar yeteneklide olsa yaptığı profesyonellik dışı hareketlerinden dolayı istemedi Rijkaard, yani bi sağ kanatta alınabilir diye düşünüyorum ben.

---------De Jong--------

----Elano----Kim K. ----

*?------Baros----Arda--

Herkesde Elano'nun sağa alınacağı görüşü var ama sağa alınırsa üçlünün diğer oyuncusu kim olacak ? Barış mı ?

Büyük olasılık ne kadar yeteneklide olsa yaptığı profesyonellik dışı hareketlerinden dolayı istemedi Rijkaard, yani bi sağ kanatta alınabilir diye düşünüyorum ben.

Sarp var işte.

m.topal 5 milyon-keita 8 milyon-elano(olası)10 milyon toplam 23 milyon euro transfer bütçesi olacak. kalström-de jong- alexis sanchez transferleri süper olur.

Uçuk bir öneri, Neredeysi bütün kanat adamlarına kaybettik. Joe Cole hala bir kulüple anlaşmamış. Tottenham ile adı geçiyor.

Andre Ayew şart oldu beyler.Keita'yı gönderdik, başka b ir kanad oyuncumuz da giderse küle döneriz.

Joe Cole bize gelmezde ben sağ a bi adam önermek istiyorum

Charles N'Zogbia ben bu adamı hep öneriyorum yenede önerdim iyi bi adam yaşıda 24

Cole ile ilgili bir haber çıkmıştı. Londra dışında bir yerde oynamaya dahi soğuk bakıyormuş.

O haberi görmedim sağolun. Zaten İngiliz oyuncular yurt dışı olayına pek sıcak bakmıyorlar; Cole şehri terketmezse şaşırmam.

Daha öncede çok kez yazmıştım. Bu akşam tekrar göz önüne gelince yazalım. Çok da iyi top oynamasa da bu akşam. Defansın her bölgesinde oynuyor. Stoper olarak transfer oldu BArça'ya , Juventus'da çoğu maçta sağ bekti, milli takımda sol tarafta oynuoyr. Martin Caceres.

Yazıldı mı bilmiyorum; Portekiz milli takımı ve Braga'nın kalecisi Eduardo dos reis carvalho. İlaç gibi gelir. Bir kalecinin olması gereken yaşında: 28. Braga'nın bu sene neredeyse şampiyon olmasında büyük payı var. 30 maçta oynamış. Hem mükemmel bir kaleci hem de reis :lol: daha ne olsun..

bugun Uruguayın orta sahasında bi ön libero vardı müthiş oynadı fakat adını hatırlayamadım. hakkaten ilac olurdu.

*************************************ufuk********* ***********************

*****sabri*****************servet***************** **************neill*************hakan******

****************************de jong*************************annan**************** **********

*****************************************kalström* ******************************************

***alexis sanchez******************************************* **************************arda******

******************************************baros*** ****************************************

Annan çok vasıfsız ve sıradan bir oyuncu. O bölgede ihtiyacımız olan bir adam değil.

Geri
Üst Alt