Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Kallström yerine Milan Badelj 'i terch ederdim

Annan Falan yerinede kesinlikle Simao Jr.

--------------Ufuk----------------

Sabri----Neil---Servet---Hakan

---Elano--Simao Jr.--M.Badelj--

Barrera----------------------Arda

-------------Baros----------------

Bu kadro kurulması hayal bir kadro değil .... ve her acıdan yeterli...

PAblo Barrera'dan bahsediyorsak, çok iyi bir eleman.Ancak Simao Jr kim? O da bildiğimiz Simao mu?

18 mio € muz vardı + 12 Elano'dan

30 mio €

4.5 mio € Cana

5. mio € Kallstrom (Basında ki haberlere göre)

6 mio € Nuri (Sözleşmesinde madde var diye duymuştum)

15 mio € Sanchez ( ?)

Cana geldi diye hayaller kuruyorum beyler sakin olun.

18 milyon nerden var Can? 9 Keita,5 Topal.... gerisi nerde?

---------- ? ------------

Sabri- Neill -- Hakan -- Çağlar

----------Cana--------------

--- Kallstrom --Nuri -------

Sanchez -- Baros -----Arda--

? Kaleci kim olucak merak ediyorum veya Franco satılabilir mi ? Satılabilirse kaça gider yoksa ücretsiz mi gidicek ? (Bilgi sahibi olan yazarsa... )

Kallstrom - Medyada 5 mio € bonservis ücreti dolaşıyor. Tabi Adnan Sezgin o kadarınıda indirir mi bilemem. :D

Nuri Şahin - 6 mio € şözleşme fesih bedeli var, Hem Türk hem müthiş yetenekli.

Sanchez - 15 mio'ya alınabileceğini düşünüyorum. Evet hayalde olsa hayal kurmak güzeldir.

(Elano'nun 12 mio € ' ya satılışı = 30 mio €)

Emre ve Uğur'u beleşe mi verdik? :)

Onlar tamamen aklımdan çıkmış.Keike Ayhan ile Sarp da gönderilse.Parasına bakmasınlar takımın yeni bir yapılanmaya ihtiyacı var-ki en babasını yapıyoruz-, yedeklerimiz Musa Batdal gibi isimler olmalı;35'lik Ayhan ile Sarp değil.

---------- ? ------------

Sabri- Neill -- Hakan -- Çağlar

----------Cana--------------

--- Kallstrom --Nuri -------

Sanchez -- Baros -----Arda--

? Kaleci kim olucak merak ediyorum veya Franco satılabilir mi ? Satılabilirse kaça gider yoksa ücretsiz mi gidicek ? (Bilgi sahibi olan yazarsa... )

Kallstrom - Medyada 5 mio € bonservis ücreti dolaşıyor. Tabi Adnan Sezgin o kadarınıda indirir mi bilemem. :D

Nuri Şahin - 6 mio € şözleşme fesih bedeli var, Hem Türk hem müthiş yetenekli.

Sanchez - 15 mio'ya alınabileceğini düşünüyorum. Evet hayalde olsa hayal kurmak güzeldir.

(Elano'nun 12 mio € ' ya satılışı = 30 mio €)

Çok güzel Can.Ama Ganalı Boateng de Kallström'ün yerine iyi gidebilirdi.

Onlar tamamen aklımdan çıkmış.Keike Ayhan ile Sarp da gönderilse.Parasına bakmasınlar takımın yeni bir yapılanmaya ihtiyacı var-ki en babasını yapıyoruz-, yedeklerimiz Musa Batdal gibi isimler olmalı;35'lik Ayhan ile Sarp değil.

Çok güzel Can.Ama Ganalı Boateng de Kallström'ün yerine iyi gidebilirdi.

O da mantıklı olabilir evet. Hatta azman açığını kapatır. :D

Sanchez bence yem.

Schaars'ı alsalar bari, hem sol bek bile oynayabilir. Mc'nin hasıdır. AZ'nin Gerard'ı diyor Hollandalılar...

Öncelikle Gs'mize Orta sahada pas yüzdesi yüksek , çabuk düşünen ve mücadele gücü yüksek adam şart. Bunlardan biri Cana diğer ise Cana gibi bir adam olmalı.

Adnan Polatın " bazılarını satmadan adam alınmaz" ve " 5 futbolcu daha alacağız" sözlerinden anlıyorum ki elano ya güle güle diyoruz.

4-3-3 sistemli gs nin

3 orta sahasında 2 si yabancı olursa 1 tane ofansif olarak kesinlikle emre çolak oynatılmalı ki o çocuğun arkasını toparlayan 2 tane dmc olduğunda o da kendini geliştirip pasörlüğe soyunsun.

ileri üçlü arda -baroş ve bir kanat oyuncusu (emerton gelebilir, hazard gelebilir, krasic gelebilir)

defansta ise sol bek sıkıntımız yok, balta ve çağlar var

sağ bek sabri ve ali turan var

stoperde neill servet gökhan zan var.

defansa transfer yapılacağını sanmam. Bence bir pasör alınacak ve emre çolak onun yedeği olarak yetiştirileceki. Ama her koşulda elano satılacak

Geri
Üst Alt