Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Arkadaslar mumkun mertebe buyuk boy foto koymasak forum kasıyor, lutfen

AZ ucuza oyuncu satıyor. El Hamıdou, Davıd Mendes, Lens gibi ellerinde Dembele ve Schaars kaldı. Hangisini koparsak kardır.

Lens'i de mi sattılar ? Helal valla ne diyim, Dembele de Schaars da çok iyi olur bizim takıma ama gıdım inanmıyorum böyle bir transferin olabileceğine.

Aleksandar Dragovic diyorum baska bisey demiyorum adamın boyu 1,84 19 yasında bildigin stoper al bu adamı koy defansa gonuzu kapa 21 yasına gelince 20 mil euroya sat

images

Anthony Kay.Akrabam olur gelmesini isterim:asd:

Yedek forvet için Holosko'yu alsak.Bir iki yıl içinde Türk pasaportu da alabilir hem.

Kaleci adayım "Giedrius Arlauskis"

Bu ismi unutmayın bu çocuk inanılmaz bir kaleci. Urziceni de oynuyor süper bir adam ucuza alırız

Agalar, Young Boys'ta çok etkili elemanlar var.2,5 milyona Bienvenu'yu alsak forvet sıkıntısı nedir bilmeyiz bence.

İlhan mıydı pozisyonda Bienvenu'ya yol veren?

yaa youngboys tek kale gidior yine ama bilmiorm bu fenerde acaip bal var atabilirler..

Transfeler iyide kale çok büyük problem renkdaşlar Galatasaray 1 - 2 Antalyaspor şu videonun 6:30'dan sonraki Aykut'un yediği gollere bakın Galatasaray gibi bir takımın böyle goller yememesi lazım.

Sırpların genç yeteneklerinden Dusan Tadic Volvodinja'dan Groningen'e 1.1m euroya gitmiş. Javanovic'i 600-700 bin euroya alabilmeliyiz. Kiralarız en kotu.

Sırpların genç yeteneklerinden Dusan Tadic Volvodinja'dan Groningen'e 1.1m euroya gitmiş. Javanovic'i 600-700 bin euroya alabilmeliyiz. Kiralarız en kotu.

Oyuncuyu hiç izlediniz mi ? Benim izlemişliğim yok ta merak ettim. Eve gelir gelmez jovanovic partizan diye arattım iki tane oyuncu çıktı ve ikisi de wikipediada defender olarak yer alıyordu :)

Geri
Üst Alt