Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Bu saatten sonra fazla bi beklentiye girmemek lazım ama sadece ortasahaya 2 transferle de bu iş olacak gibi görünmüyo. Sağ açık ve bek, sol bek, stoper, kaleci. Bunlardan yerli ve kaliteli olabilecek adamlar keşke alınsa en azından kaleye ,sağ bek ve stoperden 2sine.

Elano:7 milyon

Gökhan:2,5 milyon

Servet:3 milyon

Keita:8 milyon --transfer oldu--

Topal:5,5 milyon --transfer oldu--

olmuş olsa, elde 26 milyon gibi bir rakam çıkar ortaya.Neye ihtiyaç var; defans orta saha ve Baros'u yedekleyecek forvet.

Bu paraya şunlar yapılamayacaksa kulüp mühür vursun artık kapılarına.

olmuş olsa, elde 26 milyon gibi bir rakam çıkar ortaya.Neye ihtiyaç var; defans orta saha ve Baros'u yedekleyecek forvet.

Gokhan'i 2.5 milyon bonibon'a bile satamazsin...

orhan şam---------DRC-DMC

yasin pehlivan-----DMC

veli kavlak---------MC

yerli kadromuz baya bir güçlenir.

Keita satıldı zaten birde Elano satılırsa oynayacak adam kalmaz, Misimovic veya Van der Vaart gelmeden gitmemeli.

gençlerbirliğinin solbeki aykut demir iyi bir oyuncu ama biz zamanında serkan çalık ve alparslan'ı satmayacaktık, alternatifli bir kadromuz vardı ama teknik ekip bu isimlerden faydalanmayı düşünmedi...

Hildebrand hala serbestmiydiki kaleye fena olmazdı aslında?

Leroy Fer...

Yemin Ediyorum... İlaç üstü İLAÇ olur. Tabi The Adnanslar'la bu adam bizim takıma GELMEZ.

bence de sağ-sol bek için aykut olsa keşke,güçlü ve seri bir oyuncu;stoper için biraz kısa kalabilir...orası için barış başdaş ı beğeniyorum kasımpaşa dan,yılmaz vural biraz şikayetçi olsa da yeni jenerasyondan en dikkat çeken stoper...

yekta kurtuluş da çok iyi bir oyuncu futbolu aklıyla oynayan ender futbolculardan, ibb den gökhan süzen'i de beğeniyorum bir de efe inanç ama o biraz yaşlı efe ayrıca box to box diye tabir edilen oyunculardan...

bence de sağ-sol bek için aykut olsa keşke,güçlü ve seri bir oyuncu;stoper için biraz kısa kalabilir...orası için barış başdaş ı beğeniyorum kasımpaşa dan,yılmaz vural biraz şikayetçi olsa da yeni jenerasyondan en dikkat çeken stoper...

Aykut asıl stoper orjinlidir. Barış'ı da beğenirim, onun da transferi sevindirir beni. TSL'de dikkat çeken bir başka stoper de Kayseri'den Serdar Kesimal bence. Forvet orjinli olmasından dolayı çok iyi bir top tekniği var.

Bundan 3 ya da 4 sezon önce birolayı daha anımsıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam milan-inter maçında milan inter'in kalecisini sakatlamıştı ve bunun üzüntüsüyle yedek kalecisini inter'e kiralık vermişti. Mesela bu sezon için beşiktaş'ın 3 kalecisinden 1 tanesini kiralayalım desem herkes karşı çıkacak.hatta ve hatta dün akşam yediği golleri öne sürecek. Arkadaşlar dün akşam o çocuğun yediği gollerde hatası yok.yapması gerekeni yaptı. doğru olan buydu,şanssızlık yakasını bırakmadı.

İşi biraz daha ileri götürüp Delgado-Tabata ikilisinden birini kiralayalım da diyorum. Çünkü bu yönetim istediğimiz tip oyuncuyu alamıyacak bu sezon ve işimizi görecek alternatifler Beşiktaş'ta bol bol var. Ne olur biraz at gözlüklerini çıkarın ve bunları da bir düşünün.

Stoper eksiğimiz bariz ortada.Servet'le falan bu işin olmayacağı zaten belli.Hazır Demichelis Münih'ten ayrılmak istiyorken hemen kapmamız lazım.Neill-Demichelis ikilisi tek kelimeyle mükemmel olur

Konu sistemsel hatalar sebebiyle kapatılmak zorunda kalınmıştır.

Arşive alınacak ve yenisi açılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Micheal Bradley seneye ne pahasına olursa olsun alınmalı gerekirse 15m avro verilsin ama bu futbolcu alınsın

Geri
Üst Alt