Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

zahmet olmazsa bana biri genel sohbetin linkini verebilirni bi zahmet

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-cafe/44254-genel-sohbet.html

.......

Her ne kadar zor ve imkansıza yakın olsada hayal ettiğim bir isim Vincent Kompany , man city de gördüğüm maçlarda hep ilk 11 de fakat man city her sene sayısız transfer yapıp kadro şişkinliğin nedeniyle iyi oyuncularını daha ucuza satıyor kompany yi kapıp getirsek :o

Daniel Opare - Standard Liege - Sag Bek

Nizamettin - Manisaspor. Türkiye´nin en önemli orta saha oyuncusu olacak

Sebastian Blanco - Lanus - Sağ açık, sol açık, ofansif orta saha. Her iki ayağını da çok iyi kullanabilen, sahanın her yerinde oynayabilen (versatil) bir oyuncu. En önemli özellikleri top kontrolü, hızı ve pasları. Nilmar-vari bir adam. İyi antrenman ve yönlendirme ile yıldız olma potansiyeli çok yüksek.

Nizamettin - Manisaspor. Türkiye´nin en önemli orta saha oyuncusu olacak

En önemli orta saha oyuncusu olup olamayacağını bilemiyorum ama çok yetenekli. Almanya çıkışlı sanırım bu yüzden disiplinli bir oyuncu. Kesinlikle düşünülmeli.

Gökdeniz Karadeniz-Rubin Kazan-30

Hamit Altintop-Bayern Munih-27

Semih Sentürk-Fenerbahce-27

Selcuk Inan-Trabzonspor-25

Egemen Korkmaz-Trabzonspor-27

Colin Kazim-Richards-Fenerbahce-24

Remzi Giray Kacar-Trabzonspor-25

Abdurrahman Dereli-Sivasspor -29

Orhan Sam-Genclerbirligi-24

Ugur Boral-Fenerbahce-28

Onur Recep Kivrak-Trabzonspor-22

Serdar Kulbilge-Genclerbirligi-30

Ceyhun Gülselam-Trabzonspor-22

Mehmet Cakir-MKE Ankaragücü-26

Tunay Torun-Hamburg-20

Olcan Adın-Gaziantepspor-24

Yekta Kurtuluş-Kasımpaşaspor-24

Doğa Kaya-Eskişehirspor-26

Furkan Özçal-Kayserispor-19

Çağdaş Atan-FC Basel-30

Adem Koçak-Ankaragücü-27

Yiğit Gökoğlan-Manisaspor-21

Muhammet Demir-Bursaspor-18

İsmail Odabaşı-Bursaspor-19

Hepsinin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Alabileceğimiz ve kaliteli bir çok oyuncu var burada.

selcuk inanin sözlesmesi bitiyormus erken davranilmali alinmali selcuk inan bence

Hepsinin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Alabileceğimiz ve kaliteli bir çok oyuncu var burada.

Kırmızılar bize çok yakışır.Sana kırmızı çok yakışıyor..

Kaliteli oyuncular var.

Onur Recep Kıvrak'ı alsak çok hoş olur ama ihtimal vermiyorum.

Onur takımına para kazandırmadan gitcek karakterde biri değil bence.

Bonservisinide aldilar diye biliyorum ben. Transfermarkt'da öyle görünüyor. Degeri 500 bin Euro eger Standart'in oyuncusuysa 3-4 Milyona kapatiriz diye düsünüyorum. 15 Yil Sag bek sorunu cekmeyiz bence ama eger ki gelirse 2-3 seneye satilacagini düsünüyorum.

Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş.

Kesinlikle alınmalı.

Edit:Yekta 2013 e kadar sözleşmesini uzatmış.

seneye öncelikle ortasaha düşünülecek olursa trabzondan selçuk ve ceyhun gülselam ne yapı yapı alınmalı üstelik beleşe... ikisi de çok esnek ve kaliteliler ayhan barış ve m.sarpı toplasan bir selçuk etmezler. daha sonra defansa freiburgdan ömer toprak alınmalı az daha unutuyordum ortasahaya yasin pehlivan ve veli kavlak da harika olurdu. hamit alınabilse zaten üstüne yok ama o olmazsa geride hemen hemen bütün mevkilerde oynayabilecek şili arturo vidal var harika olur şu an leverkusende. ofansın sağına ve alternatif forvet olarak alexis sanchez bir rüya gibi, olsa ne muhteşem olur

Acele etmezsek oyuncular bir bir sözleşme yeniliyorlar.

Seneye kaliteli kadro kurmak istiyorsak şöyle bir kadro kurabiliriz. Arda'nın gelecek yıl satılacağını düşündüğüm için kadroya yazmıyorum. Hamit ve Volkan Şen'i mutlaka almalıyız.İnsua'nın bonserviside alınmalı diye düşünüyorum.Podolski zor ama alınmasını çok isterim. Gelecek yıl bu yılki gibi para yok bahanelerini kullanamazlar. Bence aşağıdaki kadro bize Şampiyonlar Liginde bile yetebilir tabi yedekleri sağlam tutarsak. Hamit bonservizsiz gelecek Volkan ve Podolski'ye Şampiyonlar Ligine gidersek 20 m verilmeli gidemezsek zaten almazlar.

--------------------Ufuk----------------------

Sabri----------Neill---------Servet-----------İnsua

---------------Hamit---------Cana----------------

Volkan-----------Misimoviç------------Podolski

-------------Baros---------------------

Önümüzde ki sezon Arda'nın takımda kalmayacağını düşünüyorum. Arda'nın yerine, Werder'den Marko Marin gerçekten çok güzel olurdu. Süratli, kolay adam eksilten, iyi şut atabilen bir oyuncu. Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam ve Volkan Şen ne pahasına olursa olsun alınmalı. Özellikle, devre arasında bir Selçuk İnan hamlesi süper olurdu. Neill'in yanına da, Serdar Taşçı çok güzel giderdi.

--------------Ufuk------------------

Sabri----Neill-------Serdar------İnsua

---------Cana------Selçuk-----------

Volkan-------Misimovic-----------Marin

---------------Baros-----------------

Neil bizde bırakır futbolu öyle zırt pırt stoper degiştirceksek işimiz var

Geri
Üst Alt